Glad påsk!

Mys i Dalarna.. Massa Dylan, massa sol och massa mys.. Och träning och god mat.. Ja ungefär så det sett ut..

Fikat med tjejerna, då Tiina hade fyllt 30 så det vart lite president och mysa med tjejorna..

Idag har det vart påsk mat och stekt i solen..skulle egentligen ut men orkade fasiken inte vara bakis imorgon när man är här så kort tid.. :/

Måndag blir det götet igen.. Tråkigt men sant ser inte fram emot det.. :/

Nu film...


Mar. 27, 2013

Klippt Danne, ätit suchi, shoppat, myst med Kim och tränat.. Det har min dag bestått av.. Nöjd med dagen faktiskt och nu snart ska jag lägga mig..

Sägs att det är full måne idag, stämmer det.? Vilket som brukar folk ha svårt att sova då.

Jag har dock inte packat än och far till Dalarna imorgon.. Inte bra eller ärch, hinner det imorgon, jag ser fram emot resan hem något otroligt!!! Gud vad jag längtar efter alla!!! <3

Jag är förvirrad lite saker tynger mitt lilla hjärta och jag vet inte hur jag ska lösa allt. Som jag funderar och tänker på..

À ja nu ska jag sova! Natt


Mar. 25, 2013

Då har dagen bestått av att vakna, äta frukost och nu ska man göra sig klar sen blir det att dra och träna sen jobba.. :)

Imorgon är jag ledig sen på onsdag drar man till Dalarna.. Kan det bli bättre!!

Lovade tränings bilder idag och det ska ni få.. Haha eller ja iaf på min "PT och kost rådgivare" jag hade ungen bra dag idag, ryggen gör ont så skippade bilder på mig själv! Bättre lycka nästa gång!

Imorgon ska jag klippa sen ska jag träffa Kim på stan samt fixa lite ärenden innan resan..

Hörs imorgon.




Mar. 24, 2013

Dagen till ära gör jag inget.. Latar mig, lagt en mask i ansiktet och bara slappat.. Idag är det en till jobb dag som gäller, dock tänkte jag inte träna idag för behöver vila.. Men imorgon är det träning igen som gäller!! Så idag får man äta vad man vill dag men jag ska inte stoppa i mig godis vad jag har tänkt, för det andra har jag inte hemma heller så.. :/

Jag måste sola, ha på mig brun utan sol eller göra något jag är mer vit än någon och man blir bländad av mig.. Haha

Imorgon ska jag lägga upp spännis bilder från gymmet när vi är och tränar.. Det är iaf min plan.. Sen får vi se om jag kommer ihåg det men det gör jag nog.. Men inlägget kommer på kvällen när jag har lite tid över på jobbet.. För jobbar imorgon oxå..

Tisdag, ledigt än så länge.. Fixa massa saker och på onsdag bär det av hem till Orsa och underbara Dalarna.. Som jag längtar efter alla och framför allt se nya tillskottet Dylan.. <3

Kärlek till er alla fina människor!!


Mar. 23, 2013

Så får ni ett för idag oxå, han inte träns före jobbet igår så då fick jag ju lov att träna efter så 03.30-04-15 tränade jag igår så var jag helt död när jag kom hem och bara decka i soffan efter jag hade käkat..

Min vanliga morgon smoothie står på schemat sen göra sig klar åka och träna sen jobba.. Vilket liv, går som i ett litet ekorr hjul.. :/ men bättre tider kommer på onsdag åker man till Orsa!

Har varför blir det att man alltid vill göra något nytt i livet, är någon nöjd med platsen man bor på, jobb, utbildning eller ska det vara så här eller känner bara vissa att man vill göra något annat när man vart på ett ställe ett tag?!? Typ: tack och hej jag är klar med detta!
Jag vill utvecklas göra något mer, något nytt!! Men vad?!? :/

Tränar och nu är det jobb som gäller..

Ha en bra kväll!!




Ska vart publicerat igår kväll!!

Jaha ja, jobba, jobba, jobba.. Ja det säger jag.! Hela helgen plus måndag!

Nu är Micke, Sara och Dylan hemma från bb! Och snart får jag oxå åka hem och träffa dom, redan på onsdag nu till veckan! Längtar sååå mycket!

Idag har jag en dålig dag ont i ryggen, snorig och inget är roligt!! :/ jobbar bara till 03.30 så det är skönt.. Efter jobbet ska jag träna hade jag tänkt så är väl klar med den kl 04.30. :) sen hem och sova.. Blir så när man inte hinner på dagen..!! ;)

Köpte en olja till håret och den flaskan har jag slarvat bort!! Blir galen på mig skälv!! :/ händer detta bara mig?!? :/ tappar bort massa saker!!


Mar. 21, 2013

Jaha, då har man uträttad endel saker på stan.. :) med Tess och B och just nu ligger jag i soffan och latar mig!! Ska ta mig ett bad och bara ha en mys kväll!!

Har även vart med och lämnat blod med dom men jag får inte lämna för väger för lite.. Så är jag jätte svår att stika på.. Men nu när jag tränar så mycket så hoppas jag att armarna och ådrorna blir större.. :) så jag oxå kan göra något bra och ge blod, tycker alla borde göra det!!!

Syrran är kvar på bb då Dylan solar mot sin gulsot.. Men det går bra iaf enligt dom sista uppdateringarna.

Morgonens frukost med banan, laktosfri mjölk, blåbär och protein pulver..


Mar. 20, 2013

Min syster skrattar när hon läser min blogg berätta hon.. Haha för att jag skriver om min träning.. Förstår henne jag har vart en pinne hela livet och levt på godis.. Haha (elle hur Ida) ;)

Axlar och armar idag stod på passet.. Imorgon är det ben och mage som gäller..

Är även ledig imorgon.. Så ska faktiskt in på stan och fixa lite saker samt äta med Tess och ha en mys dag med henne.. :) känns bra.. Om nu hon mår ok.

Snön bara vräker ner från himlen här i götet.. Och det börjar bli vitt på marken.. Våren var ju på väg, skinn jacka, solisar och sol har ju vart på dagarna.. Dock kallt blåser ju som världens jag vet inte vad.. Göteborg i ett nöt skal.. Haha

Slutar 02 idag.. Såååå gött!!!

Tränade människor ger inspiration! Biff och sexig eller hur ida?!? ;)

En tjej på Instagram hade lagt ut denna bild.. Min nya inspirations bild.




Mar. 19, 2013

Jag har ändrat livet.. Och börjat träna.. Och slutat med godis eller inte helt men äter mat när jag är sugen istället för godis!! Så stolt över mig själv..nu jävlar ska jag bli biff!! Och börja må bra. Inte vara trött, ont över allt, inte orka något och ska se musklad ut!! Har hjälp av två så Goa människor som hjälper mig med detta..! <3

Sen jobbar jag väldigt mycket nu.. Men pengar blir det och det älskar jag!!

Dylan, Sarah och Micke är kvar på bb för han har tydligen lite gulsot.. Så blir att sola då.. :))

Nästa vecka bär det av till Dalarna och hela underbara familjen samt vännerna..!! <3 detta är kärlek!!


Mar. 18, 2013

Då är man moster åt en liten underbar dyllan.. Som kom imorse efter en hel natt med kämpande.. :) <3 så stolt syster har du just nu Sarah!! Älskar er och nästa vecka ses vi..

Tänk att livet kan vara så underbart.. Just nu trivs jag med allt och lyckan är enorm en dag som denna..


Mar. 17, 2013

Bebbe på väg!! Hon är på förlossningen och hon är öppen 3cm..

http://schabelcase.blogg.se/
Dom uppdaterar hela tiden.. Jag är spänd moster snart!!! <3 lycka!!


Mar. 17, 2013

Nu är det på G!!!! Syrran har värkar och blir nog bb idag! Jag blir moster inom en snar framtid.. <3 spännande och världens lycka!!

Ska iväg och träna strax.. Sen jobba.. :))

Hörs sen..


Mar. 16, 2013

Skrev ett långt inlägg imorse eller ja vid 13.00 och så försvann det.. Blir man irriterad då.. JA!!! Men men

Idag har jag umgåtts med Tess hela dagen, vart på Ikea.. Och lite så.. Köpt mig ett par nya nudie jeans.. Älskar dom! Min odd Molly tröja va slut, så skippa den. Mys dag iaf!!

Ikväll blir det mys i soffan för mig själv, ska snart äta lite lax och ris som jag fått lagad.. :)) så ska jag ta mig ett bad oxå!

Dagen har helt enkelt vart bra. :)

Börjat dricka en smoothie varje morgon bestående av banan, laktosfri mjölk, blåbär och protein pulver.. <3 älska.

Ha en mysig lördag! Jag laddar batterierna för 4 dagars jobb från imorgon.


Mar. 15, 2013

Vad ska man säga.. Friskare, jajjemen tagit på mig jobb imorgon och söndag, jajjemen! Sen kör vi en 6 dagars arbetsvecka sen drar man till Dalarna över påsk.. *längtar*

Jag har insett att jag ska börja träna.. Komma i form till sommaren, vill se riktigt sexig och bitig ut.. * haha* ha någon hobby, ha något att göra och en ny livs stil kanske skulle behövas..

Hitta en odd Molly tröja som jag MÅSTE ha!! ;)

Ja ja.. Nu är det snart sov dags.. Fast man e ju natt människa såååå e pigg än..! Men vill vara tröttter! Som jag var förr i tiden.. Somnade vid 21-22 tiden och va uppe på morgonen.. De va grejer det.. Haha


Mar. 13, 2013

En till dag med bara vila.. Men idag tror jag inte att jag har någon feber.. Utan bara huvudvärk och allmänt seg..

Syrran har vart på mvc idag och ska på ett nytt ultraljud då bebismagen inte växt sen sist och hon inte gått upp i vikt.. Kanske blir hon igång satt och jag blir moster inom någon dag kanske.?!? :)) *längtar* längtar tills jag själv får en bulle i ugnen, men det lär dröja kan jag lova er..! Får nöja mig med att vara gudmor åt två underbara tjejer och snart moster!

Jag har kommit på att jag ska töja öronen, så nu har jag det som mitt nya projekt... Plus att jag vill göra något nytt men vet ej vad det ska vara..

Ha en gö go kväll!


Mar. 13, 2013

Jag har insett att jag har väldigt mycket otur och besvär i mitt liv just nu som bara är irriterande.. Ni vet saker som aldrig krånglar ska krångla och saker jag gör blir mer komplicerade.. Blir så förbannad!!

För övrigt har jag legat och kollat på dom 4 senaste avsnitten av walking dead, så nu är jag med i matchen igen. Älskar den serien!!

Jag har skaffar mig spotify premium konto idag, då jag kört gratis grejen eller lånat andras men nu har jag skaffa det själv! Så jävla värd det är jag!! Så om ett tag ska jag lägga mig med mitt trådlösa headset i öronen och somna till hjärn tvättar musik som syrrorna så fint kallar det! :))

God natt och ha det gött!



Sjuk

Hatar att vara sjuk.. Inatt när jag jobba kände jag bara nej detta går inte mer.. Kände mig febrig och helt förstörd.. Så gjorde klart allt senbfick jag åka hem 1 timma tidigare.. Spydde typ när jag kom hem och säckade på 3 SEK i sängen och sjukanmälde mig idag i morgon.. Hat feber så det heter duga och mår inte alls bra. 
 
har beställt en tavla av syrran som hon jobbar på nu.. hon är sååå duktig!! 
 
Längtar för övrigt hem!!! Men bara 2 v nu innan jag drar hemåt!!!! <3
 
jag älskar mina doft ljus.. Ska ta kort på dom ska ni få se, dom luktar verkligen as mycket och gott.. Älskar dom!!
 
ni vet när man har en sån här dag då inget funkar och man bara irriterar sig m.m sån hade jag igår..och idag e man som sagt däckad under täcket... Film Tajm idag!
 
kramar
 

Mar. 11, 2013

Galet dålig på att uppdatera... Men sånt är livet..

Har hunnit vart i Ullared, fixat nya naglar och jobbat.. Det sist nämnde har vart mycket av nu ett tag.. Stor städat idag och även städat och marrorna..:

Imorgon är det jobb som gäller igen men ska uträtta lite ärenden på stan och leta igen min bank dosa i röran.. :/ *ångest*

Marsvinen mår bra.. Jag mår bra för övrigt tänkte jag bara berätta.. Inte långt kvar tills jag flyttar till mitt egna bo nu... :)

Pussas..


Mar. 07, 2013

Uppdaterar väl då.. Ibland funderar man på hur fan allt kunde hända.. Och varför man mår som man gör.. Och inget bra svar finns..

Har man gjort rätt val ja, nej, nej, ja.. Ärch..

Imorgon är det Ullared som gäller och det ser jag fram emot kan jag lova.. Fast ser ennu mer fram emot syrrans bebis som nog snart kommer ploppa ut.. :) och att få åka till Dalarna över påsk..

Nästa vecka ska jag även träffa Anna som kommer ner till Göteborg.. :))

Man ska nog inte fundera så mycket.. bara leva tror jag.


Mar. 03, 2013

Skit dåligt på att uppdatera.. :/ måste bli bättre men just nu händer inte så mycket i mitt liv.. Jobbar, flyttat från Björn och bor hemma hos J & B tills jag får min lägenhet 8 april.

Lite drygt är det att inte ha något eget där man får göra precis vad fan man vill.. M.m men ni vet bara städa och ha det klinkat rent runt en.. Veta att alla dom grejer som är runt mig är mina och ingen annans..

Min mage e orolig och jag med men vet inte riktigt för vad.. Kanske bara är för allt som komma skall mer.. Vad som kommer hända i framtiden med allt..

Hur kan man bli så elak när man blir besviken och arg på en person?! Som man från början har älskat?!? Väldigt skumt att det bara kan vända sådär.

Jaooo jaooo ha en bra dag på Vasalopps dagen som inte jag sett något av då jag har sovit för jobbat sen jobbar jag idag oxå och tre dagar till sen ledigt.. :))


Mar. 01, 2013

Iväg på myskväll hos Jessica nu med gott och mys. Igår var det bion django den var super bra eller ja sådär beror på hur man ser på det den va lite seg samtidigt som spännande.. Den var helt ok helt enkelt men inte mer än så.. Och taco igår före filmen oxå.. Mums.. :))

Har suttit och spelat Sims hela dagen idag.. Så roligt att bygga familjer.. :) så har jag städat oxå. :)

Ja ja nu ska jag ha en bra kväll.. :)) kramar


RSS 2.0