Dec. 31, 2012

Gott nytt år om några timmar!!

Ja vad detta år gått fort, och vad mycket som hänt.. Flyttat till Göteborg, blivit väktare och hunnit med att få veta att jag ska bli moster 2013.. Så jag ser bara fram emot detta år.. Vilket år det var och kommer bli.. :)

Ska iväg och jobba snart, men bara till 18.00 sen blir det att äta gott och fira in nya året med Bingolotto och läggdags tidigt för både jag och B börjar jobba 08.00 imorgon..

Jag har fläsk läpp idag utav att B råkade slå mig när han drömde om en orm, han har gjort det tidigare oxå men då låg inte jag bredvid som tur var.. Så vi båda vakna av att jag skrek aj och hade inte och blödde lite och lossna skin där såret vart. Haha roligt iaf...

À ja nu ska jag duscha och göra mig klar.. Gott nytt år på er alla!


Dec. 29, 2012

Då var appel tv in skaffad och de är sport på tv för fulla muggar.. :) och B har en ny telefon.. :)

Hej och håå nu blir det älg biff..


Dec. 29, 2012

Ledig idag.. Vakande med migrän fast inte så mycket igår och gick och jobba ändå.. När jag slutade mådde jag piss och tänkte att det var för att jag ätit så dåligt.. Så följde med pojkarna ut på olerrys och det ångra jag för huvudvärken vart inte bättre, vart illamående och trodde jag skulle spy.. Så åkte hem och där däcka jag i sängen.. :/ och vaknade med yra oxå men nu är jag piggare.. Hatar migrän...!!

Nu är det hockey på tv som gäller sen ska vi in på mellandags rean och fixa ny telefon åt B och köpa en appel tv så vi kan se Leksand-Mora på tv idag!! :)

Hoppas att jag får besök nästa helg av mina underbara systrar.. <3

Ha en bra dag..

Bild på lurande av denna galna rea som är..! Se upp!!!


Dec. 27, 2012

Alltid första dagen tillbaka i Göteborg från Dalarna känns så tragisk och tråkig.. Som att jorden ska gå under.. Men ska dra in på stan och kika på mellanår dags rean och sen iväg och jobba.. :/

När man vart ledig och tagit det lugnt och ska komma igång och jobba igen känns det som en klump imagen men tror det gör fet för alla.. Man har ingen lust eller ork och jag känner iaf att jag måste ha värme och sol snart..!

Ja ja som sagt ska strax dra in på stan så ha det gött så hörs vi..


Dec. 26, 2012

Hemma i Göteborg igen, vill inte kalla detta hemma dock även fast jag bor här.. Jag älskar verkligen mitt Dalarna och varje gång jag lämnar och ska åka hem gör jag det med en tår i ögat..

Tår resan ner gick bra och inga förseningar och det är väl otroligt för att vara SJ måste jag då säga..

Man ska vara rädd om det man har och säga till dom man tycker om och älskar och saknar ofta att man gör det.. Imorgon kan vara en annan dag med andra saker och händelser, som gör att man ångrar saker man inte gjort, sagt.. Jag älskar er min familj och alla mina underbara vänner..

Sen tycker jag att man är för dålig att ge varandra komplimanger och gilla varandra.. Jag måste bli duktigare på det, man är alldeles för ofta tyst.. Tänk att bara säga vad bra du ser ut idag, vad glad man kan göra en person.. Alla eller många är så avunsjuka på varandra.. Mer kärlek..! <3

Ja ja nu ska jag äta lite lakrits glass och sen blir det sängen för mig..

Ha det bra..


Dec. 26, 2012

Om några timmar sitter jag på tåget ner till götet igen.. Ska bli tråkigt då jag saknar min underbara familj och vänner men jag har ju en som heter B i götet och det är inte illa pinkat så ska bli mysig att komma ner!!

Hemvändare kväll igår och ja jag är hemma på besök, men orka inte gå ut på parken eller Ljungbergs.. Som sagt vart fika med tjejerna hem och umgås med mamma och pappa sen åkte vi till Sara och Micke och kikade på film och jag vart även tvingat att bada bubbel bad eller syrran tyckte jag kunde göra det med alla hennes bad grejer, så hon tappade upp ett bad och jag har legat där och myst ikväll oxå, ända tills det vart för jävla varmt och jag fick lov att gå upp..

Slutet gott allting gott, nu ska jag snart krypa ner i sängen efter en underbar dag..

God natt


Dec. 25, 2012

Massa mys, massa julmat, massa klappar och nu år det dagen efter man är nästan mätt fortfarande sen igår när man åt så mycket..

Kl 14.00 idag ska jag träffa tjej gänget..bestående av Elin, Diana, Anna, Tiina det blir mys fika och massa prat om allt som hänt.. :) ska bli så underbart trevligt!!

Juldagen idag, fest dag för dom flest men jag tror jag bara blir hemma och myser med familjen idag.. Ingen som jag umgås med riktigt ska ut så jag hoppar nog denna biten i år..

Imorgon åker jag till Göteborg igen, ska bli så skönt att komma ner till B igen men hade nog gärna vart kvar här i det här fina vinter landet med familjen och djuren..

Ha en underbar dag...


Dec. 24, 2012

God jul från mig till er!!

Ha en riktig god jul och mys riktigt med familjen ska jag iaf göra.. :)

Började redan öppna lite klappar igår och Gud vad jag är nöjd.. Spa behandling, kläder, duch saker, smink.. Allt jag önska mig och då har julen bara börjat.. <3


Har ni ett gran problem hemma oxå, vet inte men våra hundar dricker ur vatten på våran gran så den måste fyllas på ofta.. Haha tyckte den börja barra tidigt förra året.. Haha men nu är det bara att fylla på hela tiden.. Hihi måste vara något av granen i vattnet dom gillar.. :)

Några av alla klappar under granen..

God jul..på er...!!!


Dec. 23, 2012

Det spelar ingen roll vad du äter och hur mycket du äter mellan jul och nyår det som spelar roll är det du äter mellan nyår och jul.. Så ät och njut av julen om du kan och vill.. <3

Mysigt med familjen idag och bara tagit det lugnt.. Vart och köpt lite saker idag och nu är det myyyyys med Bingolotto och familjen.. <3 det är mys mys det kan jag lova er..

Granen klädd och nu är det bara klappar och mat kvar imorgon..


Dec. 23, 2012

Ser du stjärnan i det blå allt jag önska har jag då.. Inget gör mig mer lycklig än pojkvän, familj och vänner jag har!! Älskar älskar älskar!! <3

I mitt vinter land, nu är vi här..


Dec. 22, 2012

Att vara hemma i Dalarna är ju underbart... Massa snö.. Dricka iskallt vatten från egen brunn ur kranen i köket.. Alla underbart mysiga vovvar som blir överlyckliga över att man öppna ytter dörren och kommer in.. Tystnaden runt om en.. Älskar mitt hem här i Orsa (Dalarna)

Vill bara visa att vi har ligister i familjen oxå.. Och detta kan inträffa om man inte har ögon på saker och ting.. Som tur är ju denna tampong o använd.. :) haha

Här hemma är det att bevaka allt man har annars är det sönder på 3 röda om det är något man kan massakrera!! Haha <3 älskade individer..

Puss


Dec. 21, 2012

Tåget var 30 min försenat hem allt som allt så var hemma i mota vid 00.00 känns så skönt att vara hemma med alla djuren och familjen..

Vi har kattungar här hemma två stycken, men mamman (tingeling) har Inge mjölk i tuttarna så mamma har flask mata dom sen dom var små.. Visst dom är små nu oxå men idag har jag matat dom och dom är så söta.. Dom ska ju ha mjölk rätt ofta.. :)

Myst med alla vovvar och idag på dagen är det bara jag och pappa hemma för alla andra jobbar men dom kommer efter nät dom slutat.. :)

Kramar från mig.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2236352/images/2012/pic_50d44516ddf2b32cfa00021f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2236352/images/2012/pic_50d44545e087c35c6766d42c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2236352/images/2012/pic_50d445499606ee5a9dd69583.jpg" class="image">


Dalarna..

Tåget har nyss börjat rulla från Göteborg central upp till Dalarna och snön för att gör de jag har pratat om så länge i bloggen nu, fira jul, umgås med nära och kära!

Tågresan är lång och tråkig, man har inte täckning över allt i skogen heller och vi hoppas på att det inte blir några förseningar för vi ska vara i Mora 23.30 så det är rätt sent ändå så man orkar inte med förseningar..

Har vart duktig och gjort fint i lägenheten innan vi åkte oxå och känner att nu är jag redo att åka..! :))

Ha de gött..


Klapp jakt.!!

Klapp jakt, ja det kan man då rakt säga alla som inte har fixat klar klapparna nu springer som yra höns, är arga och iritterade.... Blir förbannade för minsta kö, vad hade man förväntat sig när man är ute några dagar innan jul tror man att man är ute själv eller?!?

Men det värsta av allt är att folk tar/ snor saker, folk som aldrig tagit förut blir över julen monster.. Man stoppar på sig saker och istället blir man tagen och får en fin prick av polisen.. Sen förstår jag inte hur man kan ha mage att ge bort något man har snott?!? Okej, du har dåligt med pengar men är inte det oxå lite själv förvillat..

Jobbar man får man pengar.. Lägger man det på rätt saker har man pengar, sparar man har man pengar.. Ja så är det..

Så inte behöver man snatta heller.. Sorgligt .

Ja ja nog pratat om det.. Nu ska jag stor stor städa, ducha och sen dra..


Dec. 19, 2012

Onsdag, tvätt tid mellan 12.00-16.00, jobb 17.00-20.00 ingen lång jobb dag idag inte men bra för då hinner jag tvätta sen åker vi imorgon hem mot Dalarna och jag måste hinna städa lägenheten imorgon innan vi åker oxå och vattna blommorna ja men allt som ska göras så det klarar sig tills man kommer hem.. :) blir ju hemma över jul!! :)

Ilningarna är bättre idag men tror jag aldrig mer skulle göra om en tandblekning, ont i huvudet har jag oxå så har tagit en tablett.. Som jag åt igår som jag vet inte vad.. Haha hade såååå ont..

Jag längtar verkligen hem just nu.. Till min kära familj få jul mysa och bara vara hemma.. Finns det något underbarare.. Som jag längtar efter er!!! <3

Före och efter bild.. Varsågod.. Ser själv inte så stor skillnad, men men.. Ser ni ens vilken som är före och efter..

Den när jag har utsläppt hår och vit tröja är före den andra är efter...


Dec. 18, 2012

Idag har jag och B gjort tand bleking.. Jag kan säga att jag kommer aldrig göra om det!!! Före och efter bilder kommer imorgon.. Men fy fan vad det ilar idag, endel är helt outhärdliga.. Fy satan vad ont det gör! Och inte äta något med färg/färgämnen på 72 timmar.. Är det värt det?!? Jag vet inte jag..

Sen har vi köpt massa julklappar på stan.. Och då var det upplopp bland ungdomar så var hur mycket poliser, hästar, hundar och kravaller där.. Värdens uppståndelse.. Tacka vet jag att jag var ledig! :) står på Aftonbladets första sida.. Men som sagt.. Vi var mitt uppe i det, spännande..

Nu är det inte länge tills vi åker hem.. Imorgon sen drar vi på torsdag.. :))

Ha de gött..




Dec. 17, 2012

Då kör vi 8 arbetsdagen i rad varav 3 av dom är 12 timmars pass jag är lite slut i huvudet men men imorgon är jag ledig!! Och då står alla dessa måste på schemat.. Städa, tvätta, fixa klappar..

Lika bra att jobba snart jul och då är man ju ledig över julen.. :) hihi

Jag är hungrig men orkar inte Göra mig någon mat men jag vet att jag måste om jag ska orka med att jobba 13.00-00.00 idag. Jaoo jaoo dags att lägga på ett kol.. Smink, fixa det man ska göra och sen dra iväg till la jobboo.

Ha en bra dag har inte så mycket roligt att skriva här nu när man bara jobbar hela tiden.. Är iaf så just nu..

Pussen å kramen


Dec. 16, 2012

Då jobbar vi 7 dagen i rad idag då.. Sen är det bara 3 dagar kvar sen på torsdag drar man hem till Dalarna, vart en dag tidigare än planerat.. Och det känns faktiskt bra.. :) längtar hem till underbara familjen, vännerna och självklart underbara djuren jag har där hemma!! <3 ne nu längtar jag verkligen!

Vi hade ju fått jätte mycket snö här var världens snö storm och snöa i flera dagar gick knappt att komma fram, igår och idag har det vart plus grader 2-3 plus och nu är gräs mattan framme.. Hummm tur man ska hem och få en riktig vit jul.. ;)

I över morgon ska man iväg och bleka tänderna.. Kul det ska bli.. Före och efter bild kommer.. :)) var så säkra..

Mmm måste städa och tvätta innan vi drar hemåt oxå.. À ja nog pratat om allt..

Ska göra mig klar sen dra börjar jobba 3 men tänkte kika in i två affärer innan.. :))

Puss å kram


Blir iriterad!!

Jag blir så trött på allt det här jag är inte rasist och något som många andra i detta land men va fan ska man inte få vara utklädd till pepparkaka i lucia tåg nu.. Har vi ju gjort i alla 100 år och lika så Kalle ankas jul i jul verkstaden en svart docka vadå spelar det någon roll.. Är man rasist om man tycker detta är sjukt!!

Nu kan man börja fundera vart fan är världen på väg!!! Tycker jag iaf, Lika mysteriet på greve Holm men låt inte dina ungar titta på det om det är så hemskt då..

Börjar tröttna på att man ska hålla på att ändra på saker som jämt har vart som det vart...

Ska vi förbjuda alla vita saker oxå eller ljusa dockor i leksaks affären eller vad håller alla på med!!

À ja nu har jag fått vart lite upprörd oxå, och om det blir ändring på allt detta då kan jag såga att det blir en stor besvikelse i mitt hjärta!!

Dockan på Kalles jul får inte va svart men vår lucia i svt ska vara utländsk?!? Ekvationen går inte ihop!

Och som sagt jag är inte rasist eller något men tycker det är så töntigt att vi ska ändra saker som vart samma i år och dar..

Ha en underbar snö storms dag!!


Dec. 14, 2012

Go morron go morron alla Goa, glada folk! Klockan är strax 06.00 och jag sitter i kylan och väntar på bussen som anländer samma tid som igår 05.55..

Vill upplysa om att natten vart stjärna klar och kall ungefär -12 grader..

Imorgon blir det sova, städa och jobba kväll..

Ha en bra förmiddag så hörs vi.. ;)


Dec. 13, 2012

Då har man snart vart vaken i 24 timmar eller nästan iaf hinner nog somna innan det blir 24 till och med hoppas jag.. Nyss slutat jobbet och sitter och väntar på att bussen ska komma, den går 05.55 så är en liten stund kvar..

Inhandlat nästan alla jul klappar nu.. Mamma och pappa klar, syrrorna klara, B halv klar.. Sen har jag lite andra små saker att fixa..

Jobbar natt imorgon oxå så att jag antar att det blir en lugn och mysig dag för stan får jag göra i helgen då jag är ledig och fixa det sista för det har jag inte ork med nu..

À ja ha en bra morgon och god natt från mig sitter och gäspar och är såååååå trött!


Dec. 12, 2012

Idag är en sån där dag man bara känner sig förjävligt, inget ork till något, måste jobba natt, är kalt, snöar, känner inget hopp för något utan bara en förjävla dålig dag!!

Ne nu får det bli den 18e så vi får bleka tänderna sen den 20 så vi får åka till Dalarna lite saker som är positiva iaf!!

Vill in på stan och köpa ett linne men har jobb kläder på mig och orkar inte ta på mig andra kläder heller ne fy satan vad allt känns jobbigt idag!!!

Ha en bra kväll min natt börjar snart!!


Dec. 11, 2012

Jobbat idag, hem och bytt om sen iväg på jul på Liseberg med Mikaela, det har min dag bestått av..

Var jätte mysigt och Gud vad kalt det var.. Fick med mig två korvar hem.. Älskar korv. ;)

Sitter under två filtar och försöker få upp värmen nu iaf mina fötter är krit vita som två is klumpar.. Men tinar väl snart och då ska jag göra mig en körv macka.. :)

Imorgon är de jobb igen som gäller.. Och två dagar till sen blir det helg.. :)

Ha en go kväll..


Dec. 10, 2012

Okej, inte alla men nästan alla julklappar är klara, svårt om man inte vet vad man ska köpa..

Igår fick jag världens rygg ont, är mitt kära disk bråk som spökar nät jag stått för mycket.. På jobbet, stå 6 timmar på samma ställe utan att sätta dig ner, slitet som fan!! Iaf på mig, sen har jag jobbat rätt mycket oxå så..

Vad ska man hitta på idag innan jobbet mån tro.. ?!? :/ gå i affärer och kika på det sista? Får se eller ligga på soffan bara helt tyst utan tv på och bara njuta.. :)

Nu är det inte många dagar kvar tills man får åka hem till Dalarna!!! :) Jihooo som jag längtar!

Ha en super go dag !


Lördag..

Nu är jag ledig imorgon.. Ska bli skönt, ska shoppa klart ALLA julklappar!! :) jobbat idag och är trött..
 
veckan där på ska jag och B bleka tänderna.. Ska bli väldigt intressant och se resultatet.. Om det blir snyggt eller hur det blir.. Ser jätte mycket fram emot det iaf.. :)
 
danno och b spelar spel och jag leker med paddan.. Har prata med min underbara familj idag tror jag lyckats prata med alla förutom pappa idag, vad jag saknar er!!
 
stjoo hej lever pastej, jag måste köpta mig en ny kvinter jacka som går över rumpen oxå.. 
 
Ha det..

Dec. 07, 2012

Idag har jag en väldig väldigt rolig dag framför mig eller inte.. Jag ska nämligen tvätta 12.00-16.00 sen börjar jag jobba kl 17.00..

Så det är min dag idag, inte så kul men men.. Vill till lägga att vi har -13 grader här och det år kallt..

Ha det..


Dec. 06, 2012

T R Ö T T!!!

Det är bara mitt för namn just nu, slut i hela kroppen och det var en ansträngande jobb dag idag! :/ imorgon ska jag oxå jobba men är ett kort pass och det är skönt vill jag lova..

Igår gjorde jag och B pepparkaks hus, vart faktiskt rätt fint, vi klumpade oss och fick lov att laga två väggar som vi råka ha sönder.. Haha men det va en upplevelse i sej att smälta socker oxå..

À något mer orkar jag nog inte klämma ur mig idag..

Kramar


Dec. 05, 2012

Idag har vart en lugn dag, vart ute på promenad, fixat naglar och bara tagit det lugnt ifs har jag inhandlat första julklappen, så en är fixad av några till..

Nu ska vi iväg och hyra film och sen blir det lite mat.. Apropå mat så igår när jag kom hem från jobbet fick jag vin, kyckling med feta ost och potatis samt en stor sallad, mina favorit chips och godis + film.. Kan det vara bättre.. Det kallar jag lyx..

Imorgon tog jag på mig jobb även fast jag var ledig.. Jobba 5 ledig 1 jobba 5... Så jobbat jag just nu.. Massa arbete..

Ha de gött..

Bild gamla och nya naglar.. Nu vart dom ljus is blåa.. Så juligt och fint.. :)


Dec. 04, 2012

Du är det vackraste jag möt.. Tralla la la la, lyssnar på Darin på radion och sitter och har lite rast på jobbet.. Idag snöar det, tror det gjort det hela dagen eller?! Mysigt ja, men inte i Göteborg, för här nere kan dom tydligen inte ploga.

Imorgon och torsdag är jag ledig!
Ska bli himla skönt, jag har tid att fixa mina nagla imorgon, dom är på tok för långa och så ska jag ha något juligt denna gång!

Annars har min dag bestått av att ligga i soffan under täcket och kollat på serier.. Skönt!

-6 grader har vi här just nu.. Inte så kalt men kylan här nere är fan hemsk, för att det blåser så.. Så nu kikar vi på massa utlands resor i januari, får se vart det bär av.. :)

Ha de gött




Dec. 03, 2012

Ja!!
Nu har äntligen första snön anlänt till Göteborg! Som jag har längtat, är så mysigt med snö.. :)

Idag är det en till jobbdag på G börjar kl 17.00 så det är ett tag kvar men skön att vara lite ledig oxå..! :) skönt.. Jobbar imorgon sen vet jag att jag har två dagar ledigt iaf..

Idag blir det bara en lugn dag med inte så mycket aktion vad jag vet nu iaf.. Dagarna traskar på, och snart är det den 21 då jag åker hemåt mot Dalarna och firar min jul..

Ha en go dag.:


Dec. 02, 2012

Jobbat idag har vart en spännande dag med grip och roliga upplevelser.. Jag tycker det är kul när det händer saker.. Men fy idag är jag helg slut efter att ha sprungit i full mundering på.. Är inte lätt om man säger så.. Måste börja träna på riktigt nu!!

Här ska vi bygga kondition.. Börjar på det imorgon innan jobbet om jag orkar hart två helt nya dagar med helt annat jobb mot vad jag gjort inom väktar yrket.. Mycket att ta in.. :/ men kul..

Nu ska jaha sova strax.. Är helt slut som sagt.. God natt!!


Dec. 02, 2012

Så här sluta det.. Dom andra sitter ute och festar i vardagsrummet och jag ligger inne i sängen och är trött och vill sova.. Hoppas dom drar snart!!

Jag känner att jag hade en jätte bra jobbdag idag och imorgon blir oxå en bra dag hoppas jag.. :)

Nu ska jag försöka sova.. Natti..


Dec. 01, 2012

Hemma och duschat efter ett arbetspass i stan.. Hej och hå vad det är roligt med nya utmaningar.. X-factor var i stan idag och Gud vad mycket folk och massor att göra..

Nu har man slängt sig på soffan, ätit pizza och kikar på när pojkarna lirar hockey på tv.. *gäsp* ny jobb dag imorgon 08.30-18.00 men det ska väl bli spännande med lite nya utmaningar.. :)

Dom dricker alkohol och det skulle bli utgång men jag tog på mig jobb imorgon.. :) så blir nog bara en cider sen god natt, sovit så dåligt inatt som vart.. :/

Ha en bra kväll så hörs vi imorgon. :)



RSS 2.0