Måndag

Idag har vi satt igång akvariumet som jag fått av mamma.. Kortet ni får se är det grumligt för vi har haft i bakterier för att det ska bli bra.. Om 2 dagar får fiskar flytta in.. :))

Har även köpt två nya tränings byxor idag.. :)) och ska/ vill köpa linne oxå som jag tänkte göra någon dag oxå.. 

Har även köpt vaxduk och klätt hela marsvinsburen inuti idag.. Så jävla effektiva är vi.. :))

Nu film och mys.. Jobb och träning imorgon!!! Blir ett axel pass.. :) 




Måndag

Idag har jag möte på jobbet, så just nu sitter jag på bussen till det.  :) dock kolla    jag fel på tiden och trode det var 13.00 istället för 15.00 som det är.. Så när var Fanny uppe?!? Jo kl 11.00 och jobbat till 03.30.. Trött är bara för namnet..

Idag är både jag och b lediga.. Solen skiner och det är höst, helt underbart helt enkelt.. 

Får se vad som händer och fötter idag.. :)) 




Undran..

Tänkte höra... Vad vill ni läsa om här? Mitt liv?! Mer träning,? Modellandet? Blanda kompott?! Tips? Maten jag äter?! Passen på träningen?! Ni får vara anonyma oxå.. 





Söndag, vila

Vilo dag... Vilo dag.. Vilo dagggg... Kroppen ska få ta igen sig idag och rent teoretiskt hinner jag inte träna idag.. Där av vilo dagen idag... :)) för nyss vaknat sen iväg och jobba 16.00-03.00 så nix.. Hinns inte med för ska handla innan jobbet oxå.. :))

Igår natt efter jobbet kl 00.15 var jag och Bea och träna.. Riktigt bra pass, men gillar inte nya gym där man inte vart förut och tex inte vet vad stången väger.. Tyckte det var tungt på min 6 rep och det brukar vara normal tungt men denna gång gick det inte.. Och jag vart besviken och trode jag blivit svag.. Fråga b sen och då vägde stången mycket mer än vad jag räknat på förklarligt att jag inte orka, men stolt.. För hade aldrig lastat på så mycket och en pröva om jag viste vad den vägde.. Positivt.. 

Kvarg och frysta blåbär med lite honung i äter jag nu istället för smaksatt kesella.. Så gott och mycket bättre och nyttigare!!! 
(Pröva)

Saknar alla underbara där hemma så det är sjukt.. Kom ner till Göteborg!!! 








Helg dag, lördag

Igår var det ett rygg pass som stod på skemat efter en ovanlig jobbdag.. :))

Idag vakna jag dess värre upp förkyld, men hoppas det lägger sig till inatt, för kl 00.00 när jag slutar ska jag träna.. (Man får inte träna med ont i halsen dock) blir ett arm och mag pass inatt.. Och på söndag har jag vilo dag! Dock inte från jobbet.. 

Inte en godis bit igår.. Idag ska gå minst lika bra.

Förresten akvariumet, ja börja jag inte montera det igår och skulle sätta igång det, allt klart sand på fylld m.m då finns inte alla delar till pump helvetet!!!! Vad i hela helvetet vad sur jag blev! Så det är inte klart för fiskar imorgon iaf.. :/ *surt* 

Sminka sig sen till jobbet! Ha det gött!




Fredag!

Energiiiiii!!

Idag har jag vart riktigt effektiv.. Monterar hylla från Ikea, lagat mat och fixat B skägg, nu är jag och jobbar och slutar 00.00 idag ca.. Och då blir det träning som gäller då jag inte hunnit träna nu innan jobbet.. :)))

Så när jag kommer hem i natt ska jag starta upp akvariumet.. :) för att sedan kunna köpa fiskar på söndag är det tänkt.. 

Kesella vanilj is the shit.. Det jag äter som mellan mål jämt nu.. Ska försöka minska ner ännu mer på godiset.. :)) 





Torsdag!

Idag har vi köpt saker till akvariet som ska startas upp imorgon för hoppnings vis.. :)) har även fixa Kims hår.. 

Sen tränar ett ben pass.. Jag är dock svagast i mina ben.. Men det börjar ta sig och det blir bättre och bättre.. Muskler börjar iaf komma.. :)) 

Älskar att träna det är min livs stil och det blir bara bättre och bättre.. Min rygg skada är jobbig att ha men fasiken vad jag börjar bli stark i ryggen.. 

Och nu jobbar man så klart!!

Bilder på det.. Ja varsågod! 






Dalarna

Så dålig på att uppdatera när jag vart hemma.. Blir så mycket att göra.. 

Umgåtts med familjen och haft det underbart, Jessica hörde av sig och ville ses så hon kom hem till mig en vända! Sååå underbart!!

Var i skogen och plåka svamp och lingon så nu har vi gjort råröda lingon.. :)  fick stoomp (bröd) av mormor och morfar älskar det, finns inget bättre bröd och dom bakar det oxå.. <3 det är kärlek!! 

Satt och grät i bilen när jag lämnade Dalarna, fy fan vad jag älskar min familj!!! ( ja man får svära) 

Nu lite bilder!! (Vissa i familjen VÄGRAR vara med på bild) 










Dagen före resa..

Då är det jobb som gäller, sen blir det hem och sova, för imorgon drar vi till Dalarna!!! Ska bli så himla skönt.. Familj, djur, och vänner.. <3 älskar er!!!

På tisdag rullar bilen till götet igen, så blir borta ett tag iaf.. Sen är det jobba som gäller så att ögonen blöder.. För här ska det samlas in pengar..  Wooop wooop!! 

Träna ett arm pass idag.. Tror jag har stärkt mig i muskel fäster vid armväket.. Får se om det blir bättre, kännes bra efter uppvärmningen idag och kunde köra armar iaf.. :)))

Ännu en ny bild..




Onsdag

Vad säger vi.. En dag, en onsdag.. 

Skulle ha vart på spa med tjejerna idag, men när vi kommer dit är det fel dag.. ;) haha  à ja sånt som händer.. Bättre lycka på våran dag nästa gång., ;) hihi

Var istället på stan med Tess och Kim sen kom b in senare och hängde med oss.. :))

Efter det träna vi, och var och käkade suchi.. Fasiken vad träningen går bra nu, så pepp.. :)) 

Naglar och en till ny bild varsågod och go kväll!!








 

Visar er!

Här med visa er en till ny bild med Wille!!! Jag är mäktigt nöjd..! :)

Puss från mig på kvällen! 




Mysdag

Nytt inlägg.. Idag ska jag iväg och jobba, men börjar sent så det är skönt.. Jag och b ska iväg och träna i vanlig ordning. 

Vi har nyss vaknat såg två filmer igår en helt störd komedi vid namn this is the end och en lite om sånna som försöker stoppa olika företag från att göra vissa saker som skadar mänskligheten, den hette the East.

Sen åt vi pizza, och massa godis (vi har en affär som heter 4gott här nere som har alltså vi snackar godis i mängder som inte går att handla i utan att komma över 200kr) och bara hade det jävligt underbart och njöt över att va lediga ihop 1 dag! Ta vara på dom du älskar.. På fredag går bilen upp till dalarna ju och jag längtar och saknar mina nära SÅ mycket.. 

B paja även sin skärm på mobilen så den har vart på lagning i 2 dagar.. 800kr gick det på tyckte det var as billigt för en ny skärm.. 

Ha en bra dag.. 








Tränings tankar..

Tänkte skriva om allt man får höra..

1. Kondition är att träna inte bygga muskler, och andra tycker tvärt om.. Va fan man rör väl på sig är inte det grejen??

2. Fattar inte varför tjejer har smink på gymet, jag ska förklara.. Oftast tränar man efter jobbet eller så känner man sig trygg med smink på. Och vadå neutral (osminkad) flesta tjejer har ju fondetion på sig och kallar sig "Osminkad" in hell.. Så smink åt alla, go girls! 

3. Du ska göra så och så för det du gör är inte rätt.. Varför ska alla tillrätta visa varandra om att dras saker är bäst.

4. Dieter.. Äta så och så.. Nej så.. Va fan tror du vet själv och behöver inte höra hur märkvärdiga och duktiga alla är.. Alla kroppar är olika och har olika ämnes omsättningar.. Och tål vissa saker.

5. Träna vad.. Träna vad du tycker är kul.. All träning är träning.. Inte som vissa säger det är träning men inte det..

6. Haha hörde att vissa sitter och kollar på snygga killar/ tjejer på gymmet utan att träna, fine.. Bryr du dig är det nog du som har problem och inte dom, för du var där för att träna elle hur?!

7. Ursäkter.. Alla dessa ursäkter hela tiden, har själv hållet på så, 1000 tals olika bortförklaringar hela tiden på varför man inte kan träna man blir för trött det tar för långt tid.. Om man vill skapar man sig tid som med allt annat, lika så jag är så jävla pigg och har så mycket energi över.. Det bästa som hänt mig!! 

Vart är världen påväg med allt skit?!?



En natt..

Säger bara en sak.. Fy fan rent ut sagt för att frysa...!!! 

Idag har jag fått en bild från senaste plåtningen med Wille som jag tänkte bjuda på..

Just för tillfället är jag skapligt trött och känner bara för att få sova.. Men snart får jag göra det..

Och min måndag ska vara den bästa måndagen ever...!!! Skriver imorgon..


Modell: jag...fotograf: Wille... Mua: Helena... 



Söndag

Trött.. Nyss vaknat, kunde inte sova mer  för har träningsvärk i benen samt rastlös.. Och när man går upp, varför gäspar man jämt typ 100 gånger.. Ska man inte vara pigg och utsövd?!? 

Nu är det sådär 5 dagar med idag innan vi sätter oss i bilen och är påväg upp till Dalarna!!! <3 som jag längtar..

Imorgon är jag och b lediga tillsammans för första gången på jätte länge.. Blir en äta mycket o nyttigt och mys dag!!! *wiiii*

Frukost sen jobbet, börjar tidigt idag.. Sen blir det träning efter jobbet, Trode jag slutade 00.00 men hade fel, slutar 03.00.. Så blir sent pass idag,  Men funkar det med..





Helg

Sååå mitt i natten.. Nyss lagat mat så vi har matlådor.. Vart kyckling.. 

Sen har jag tränar i vanlig ordning.. Ett drygt fu*king ben pass.. Hatar att köra ben.. Det tråkigaste och västa jag vet.. :/ 

Imorgon blir det rygg pass det och axlar är det roligaste att köra.. :) 

Sen har ida vart här och vi har kikat på Charlis änglar filmerna.. Så roliga tycker jag.. :)

Och om någon timma är det sov dags för jobb imorgon.. :))





En fredag

Dags att blogga.. Och idag har jag vart iväg och plåta.. Som ni kommer få se bilder på sen.. Sen hem, ducha, göra mat åt b och iväg.. Träffat ida, bowlar och sen sist men inte minst gymmat..

Jag kan bara lägga ihop detta och säga fan vilken bra dag förutom att min b inte vart med då..

Nu mys i soffan framför tv.. 

Mina triseps börjar ta sig.. Men fan vad svårt att få en bra bild på dom.. :/ men det kommer.. Bli större och bättre.. :)) 







Inget..

Idag är en vilo dag och vi har sovit länge och inte gjort så mycket mer innan jobbet.. :) bara tagit det lungt.. Sånt man behöver ibland. 

Imorgon blir en rolig dag.. Återkommer om det imorgon.. Vad vi har gjort för spännande.. :)) 

Sagt till att jag kan jobba extra på lördag iaf.. Så får väl se.. :)) pengar rullar in..

Så underbart det var i Dubai.. Längtar tillbaka..






Nytt

Japp då var det klart.. Blir Thailand över jul närmare sagt 11-27 dec hur skönt ska det inte bli.. <3 med min älsk och hans familj. (Ångest över att inte va hos min familj, men ibland måste man dela på sig.. och utvecklas och se nytt)Ja hösten har ju verkligen kommit nu iaf.. Sovit med filt inatt till och med..

Nu snart ska jag iväg och träna med Tess sen blir det att jobba till 03.30 som vanligt.. Och jobb imorgon.. Ska ha vilo dag imorgon..

Igår var Bea här med vovven Bosse.. :) vi kilade på world war z.. Med bred Pitt.. Tyckte den var sådär..  Men var mysigt att ha Bea här iaf.. Och har insett att jag har en väldigt upp bokad kalender med vad jag ska göra denna månad.. Fullt nu återkom nästa månad.. ;) nästan så iaf.. Hihi 

Fredag blir det lite mer spännande projekt framför mig.. Återkommer om det på fredag.. ;) 

Seees bussen kallar....








Idag är en dag

Då sitter man på bussen på väg hem efter att ha tränat och träffat Kim i stan..

Nu har jag handlat och som sagt sitter jag och inväntar bussen.. Ikväll eller ja idag kommer Bea till mig, tänkte vi skulle se en film eller något, låter som en bra idé tycket jag..

Imorgon är det träning och jobb som står på shemat.. 

Så här kommer tränings bilder.. Eller ja lite flex.. ;) vart iaf ett rygg pass för mig idag..









10 sep

Ska pröva nya appen på mobilen just nu.. Och vid denna tid som detta inlägg publiceras ligger jag och sover... 

För att sedan vakna äta frukost och träna, det vet jag att min dag ska bestå av iaf.. Sen får vi se.. Återkommer imorgon, med gym bilder tänkte jag oxå.. ;) 




Sep. 10, 2013

Idag var det träning som gällde.. Sen har jag umgåtts med Kim och inte gjort så mycket mer..

Vi var ute och gick en lång promenad och nu väntar jag på bussen hem för att göra mat till morgon dagen som vi kan ha.. Efter jobb och träning.. :))

Så blir det en film och gå och lägga sig hade jag tänkt mig.. :)) sen om det blir så vet jag inte för måste måla tå naglarna oxå.. ;)


Sep. 08, 2013

Idag har vart en bra dag.. Har fikat med ida innan jobbet och så kul att hon flyttat ner hit.. :)) så vi kan börja hänga..

Annars var jag och b på stan och traskade igår så jobba jag som jag gjort hela denna helg.. Men imorgon går jag av och blir ledig..2 dagar iaf.. :))

Jag känner mig små seg i kroppen, ont i huvudet, börjar man bli förkyld kanske?!?

Saknar familjen för övrigt!!!


Sep. 06, 2013

Idag skriker jag.. "sommar sommar och sol havet och vinden det doftar kaprifol"

Så jäkla varmt idag och så skönt.. Synd nog börjar jag jobba snart.. Blir träning inatt eller inget alls idag för vaknades så sent idag.. Tyvärr

Muffinsarna igår vart rena katastrofen.. Haha för mycket smet i för liten form, kort sagt.. Men goda var dom..

Inte många dagar kvar till Dalarna nu.. Eller ja, en till helg och två veckor så.. :))

Gjorde lite med mina naglar igår kväll oxå eller ja natt.. :))

Ha de gött..




Sep. 05, 2013

Idag var det ett axel pass på gymmet som gäller och imorgon blir det ett till.. Det måste bli någon ordning på det här.. :) inte var 3 dag träning och lika när jag vart dålig nu ett tag..

Idag har jag vart hemma och vart ledig för övrigt.. Jag har bakat kakor och gjort hemma gjorda köttbullar och eget mos och sås.. Känner mig duktig faktiskt..

Nu ska det bakas muffins med Danne, ja jag vet kl är 23.00 men jag, vi är natt människor som jobbar natt.. Sen har jag även klippt Herren i fråga.

Nu ska vi baka.. Ha det..


Sep. 04, 2013

Vart det ledig dag idag.. Nix, här ska man jobba jobba jobba.. Självklart, vad gör man inte för pengar.. ;)

Annars har dagen bestått av att ta de lugnt, då jag skulle vart ledig..

Ni måste få se min fina tavla i köket.. För övrigt..

Sen är jag så jävla less och besviken..som att någon skulle sparka på mig.. Tror mina fina systrar känner lika.. Tur vi har varandra.. Ni är allt för mig!!! <3 kyss

Livet ska inte va en dans på rosor.. Men försök att va stark och le utåt..

Ha en bra dag..


Sep. 03, 2013

Idag bestämde jag och min andra halva att vi bara skulle ta en lugn dag hemma utan att göra något innan jag börjar jobba.. Så vart det och med lite skrivande och spikande i lägenheten istället..

Idag är jag jätte trött.. Vi har ett par till grannar som bråkar väldigt ofta så idag vakna vi av att dom skrek och kasta saker.. :/

Åker hem till Dalarna den 20,21,22,23,24.. Gud vad jag längtar.. Ska bli skönt och kul att komma hem..


Ahh tänkte lägga ut bild på en as cool tavla vi köpte igår.. Men blir imorgon för han inte fixa kort innan jobbet.. :))

Work work..


Sep. 02, 2013

Firandet i lägenheten fortsätter och både jag och min andra halva bara njuter av att det blir finare och mysigare för var dag som går.. :)

Det är jobb som gäller idag och imorgon för min del och sen ledig ons, tors sen jobb hela helgen..

Igår kväll/ natt när jag inte hade något att göra tog jag mig för att måla ett fynd jag fann i vårt sop rum.. ;) fattas bara en knopp och sen ska jag flytta in i den.. ;)

Ha en bra kväll så hörs vi.. Ska jobba nu..


Sep. 01, 2013

Idag har jag var på stan en vända och tränat..

Vart rygg träning idag och imorgon kör vi ett axel pass hade jag tänkt mig..

Fixat och donat här hemma, gjort en egen "plantering" om man kallar det så.. Damsugat fixat med lite allt möjligt helt enkelt.. Älskar hemmet!! <3 börjar bli fint nu.. :))

Ska laga mat sen duscha och ta det riktigt lungt i soffan.. Kika på Wallander på 4an kanske.. :))


RSS 2.0