Tränings tankar..

Tänkte skriva om allt man får höra..

1. Kondition är att träna inte bygga muskler, och andra tycker tvärt om.. Va fan man rör väl på sig är inte det grejen??

2. Fattar inte varför tjejer har smink på gymet, jag ska förklara.. Oftast tränar man efter jobbet eller så känner man sig trygg med smink på. Och vadå neutral (osminkad) flesta tjejer har ju fondetion på sig och kallar sig "Osminkad" in hell.. Så smink åt alla, go girls! 

3. Du ska göra så och så för det du gör är inte rätt.. Varför ska alla tillrätta visa varandra om att dras saker är bäst.

4. Dieter.. Äta så och så.. Nej så.. Va fan tror du vet själv och behöver inte höra hur märkvärdiga och duktiga alla är.. Alla kroppar är olika och har olika ämnes omsättningar.. Och tål vissa saker.

5. Träna vad.. Träna vad du tycker är kul.. All träning är träning.. Inte som vissa säger det är träning men inte det..

6. Haha hörde att vissa sitter och kollar på snygga killar/ tjejer på gymmet utan att träna, fine.. Bryr du dig är det nog du som har problem och inte dom, för du var där för att träna elle hur?!

7. Ursäkter.. Alla dessa ursäkter hela tiden, har själv hållet på så, 1000 tals olika bortförklaringar hela tiden på varför man inte kan träna man blir för trött det tar för långt tid.. Om man vill skapar man sig tid som med allt annat, lika så jag är så jävla pigg och har så mycket energi över.. Det bästa som hänt mig!! 

Vart är världen påväg med allt skit?!?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0