Apr. 30, 2013

Nyss klivit av jobb passet och är trött som en jag vet inte vad.. Sitter och väntar på spårvagnen som ska ta mig hem...

Idag är det Valborg och alla spårvagnar är pryda med svenska flaggor! Så fint.. :)) själv ska man inte fira Valborg utan jobba 18.06-05.45 pass idag oxå som inatt.. Det som är bra är ju att det är mer pengar iaf.. :))

Ne nu ska jag åka vidare sen sova.. Ska byta en tröja idag samt träna om jag hinner lär väl sova till 14.00 iaf..

God natt och god morgon! :))



Nu ska jag sova.. God natt och god morgon!! ;)


Apr. 29, 2013

God dag.. Igår var en jobb jag för mig och idag och imorgon med.. Så just nu ligger jag i sängen och måste gå upp snart!

Jag älskar mins två systrar, det är det bästa jag har och ni är helt underbara och bra på alla sätt och vis.. <3 jag kommer alltid stå vid eran sida vad som än händer!! Jag älskar er såååå!! <3

Igår träna jag oxå, ska försöka hinnans det idag oxå.. Men börjar sååå tidig redan 18.00-05.00 blir trött bara av att tänka att jag måste jobba det..:/ men men

Ha en bra dag!

(En bild klar från senaste plåtningen.)


Apr. 28, 2013

Plåtningen igår gick bra men har inga bilder som ni kan få smyg kika på tyvärr.. :/ lina va med hela dagen så mötte upp henne innan så drog vi dit och även han med en fika innan.

Efter vart det stan och lite shopping sen bor hon och kille på hotell avalon i stan så vi drog dit sen och gick ner till restaurangen vid 19.30 och satt där och åt ostron och bubbel sen vart det räkmacka som var gigantisk men mätta vart vi ock bröd och sånt som till tugg.. 22.00 begav vi oss upp till hotell rummet och där badade vi och drack bubbel och åt chockad tills 02.20 ungefär så tog jag bussen hem 02.48..

Jag säger bara det.. Härlig dag man hade.. Och idag lyser solen och kl 18.30 börjar man jobba..

Ha det gött!!


Apr. 27, 2013

God morgon!

Idag är det plåtning som gäller igen! Sen ska jag träffa lina som är i götet och hälsar på och sen ska jag jobba på söndag. Så ser och har min helg sett ut. :)

Jag vill shoppa!!! Men måste spara pengar och så att jag kan shoppa i Dubai för om mindre än 3v bär det av.. Såååå skönt och kul ska det bli.. :))

Ne, nu får ni kika på en till oredigerad bild från igår här på bloggen.

Ha det gött så länge!




Apr. 26, 2013

Idag har jag inte gjort något mer än att plåtat.. Och här ska ni få lite försmak.. På oredigerade bilder från idag.. :)

Ja nå mer har jag inte att skriva! :))


Apr. 26, 2013

Jobba jobba och träna.. Jag har börjat räkna kalorier jag äter nu oxå.. Börjar man bli knäpp?!? Nix ny livs stil heter det!!

Körde armar idag på gymet älskar att köra det.. Det roligaste..

Imorgon ska jag plåta, sen ska jag träna.. För jag är ledig imorgon!! :))

Samma på lördag, plåta och sen träna hade jag tänkt.. :)

Woop woop så hörs vi!!


Apr. 24, 2013

Idag har jag tränat rygg och bröst..känns riktigt bra och känner mig starkare för var dag som går..och det känns positivt..

För övrigt har jag ont i hjärtat. Men är tydligen sånna tider nu..

Annars jobbar jag och står i..tycker jag är duktig som orkar det i allt som händer och fötter..

Samma visa imorgon, träna och jobba.. Funderar på att söka skola.. Vad tror ni om det.!?!? :))


Apr. 23, 2013

Har haft problem med appen..men nu verkar den funka igen.. :)

Dagarna rullar på och nu längtar jag bara till den 17 maj då jag flyger till Dubai för att få vila i en vecka... Måste det just nu känner jag, för att bli och må bättre!! Stressad och ångest, rädsla och tårar är ingen bra kombo..

Känner mig alldeles för långt borta från dom närmaste jag har!! 


Mums

Woop woop. 
 
Jag älskar lakrits.. Måste visa er dessa hyllor på affären igår!! Vanliga Ica affär.. Vart man lycklig eller?!?
 
*mums* vill äta och pröva allt!! 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Som ni säkert förstår är det lite väl mycket i livet just nu och det är mycket att tänka på, många samtal att ringa och prata.. Just nu orkar jag bara med mig själv och måste nästan göra det... Vara, bli, är.. Ska vara lite självisk! 
 
Jag har fått mag kattar/ magsår äter nå jäklarns tabletter för det och hoppas på att det blir bättre.. Men tycker det blivit sämre nu ett tag men men.. Vad gör man inte så att det är en boll som rullar i huvudet!
 
Träningen har blivit lite av det jag försvinner i och får vara i min egen lilla värld.. Där det är jag som bestämmer och min kropp gör det jag vill..
 
saknar alla där hemma.. Önska jag var där! 
Saknar min fina vänner och djur!! <3 känner mig så ensam i denna stora värld ibland..
 
sova, sen hela veckan jobb!!
 

Apr. 18, 2013

Ne undra jag.. vad man ska säga, mena, och göra.. Allt jag gör verkar bara bli fel på något sätt hela tiden.. Trött på det här, allt gör mig så ledsen.. Fel fel fel!!

Längtar hem till Dalarna, min familj och mina underbara vänner.. <3

Idag har jag bara jobbat och inte träna något, tänkte göra det imorgon efter plåtningen som jag hoppas blir av.. :))

Jag har dock världens mun sår som började bli bra... Och nu är det typ värre en någon sin.. Blir galen. Svider ju så. Har spricka alldeles i mun gipan, så varje gång jag gapar så gör den ont och spricker.. :/

God natt..


Apr. 16, 2013

Pinsamt att ta tränings bilder när det är fullt ne folk på gymet.. Inte bra.. Vart iaf en, tycker mina muskler på ryggen börjar synas och som är ju as svåra att få till att synas så stolt..

Idag är det 14 grader just nu i götet.. Varmt så idag kör vi bara tjock tröja och inte jacka på jobbet känns bra.. :))

På torsdag ska jag plåtas ska bli jätte kul, ser så mycket fram emot det.. :) med en ny fotograf och jag älskar hans bilder så vi får väl se vad resultatet blir...

Har världens mun sår som börjar läka nu iaf och det känns bra, krämen jag köpt är kanon, har gått och haft så ont och sett ut som fan!!

Ne jobba jobba..


Apr. 16, 2013

God kväll mina vänner eller god mitt i natten.. Nyss slutat jobbet och ska dra mig hemåt och sova..

Tränat idag och jobbat, sov bra länge idag, vaknade med huvudvärk och gick inte direkt över med tablett så har haft lite segt idag..

Har inget mer roligt att skriva om dagen som vart så tänkte att imorgon ska jag ta några tränings bilder och lägga upp.. Jag kör inte så mycket som har med axlar och göra då jag har ont i den och ska nog ta det lilla lugna.. Körde ben idag så gå på jobbet efter, gissa om man e trött.. Har inte bestämt mig vad jag ska köra imorgon återstår att se.. ;)

God natt så trött!!


Apr. 14, 2013

Söndag och nöjet är jobb i vanlig ordning.. Har även kolla på resor, behöver åka till värmen.! :))

Slutar tidigt idag redan 00.00 så blir träning efter jobbet idag.. Gött!!

Såg halva hobbit igår sen vart jag så trött så ska se andra halvan idag hade jag tänkt.. Jag är så himla trött förstår inte, men ska sova länge imorgon sen iväg och träna och jobba, det är iaf planen för imorgon..

Har fått så fina bilder på mosters älskade Dylan idag.. Så söt:. Gud vad jag saknar alla där hemma!!!


Apr. 13, 2013

Den obeskrivliga mänskligheten av att vara perfekt, och försöka vara någon, vem fa* är bra och vem bestämmer vad som duger och vad man har gjort och inte gjort och hur man vart och hur man är!!

Igår åt jag, Kim och Tess tillsammans.. Sallad, vitlöksbröd och självklart färska räkor!! Och massa tjej snack så mysigt.. Tess åkte hem tidigare för hon har skadat ryggen och kvar vart jag och Kim med två flaskor vin och cider som snabbt tog slut och så vart det en utgång.. Kanon kväll enligt mig!

Idag har jag köpt mig en sååååå snygg tröja som jag bara älskade, ni ska få se den sen. Och vart med jessica till en pub och ätit kyckling vingar och druckit vatten, inge sug efter alkohol idag inte.. ;)

Imorgon är det jobb som gäller och just nu ligger jag på soffan och kollar på tv.. Eller ja en film på tvn...dumpa honom.

God kväll..


Apr. 11, 2013

Så besviken.. Besviken på hur vissa människor kan säga och bete sig som dom gör..! Hur kan man va så elak och vilja en människa så illa undrar jag.. Ja ja skit samma..

Idag är en dag då jag har gjort nogat glass, dock bara smakar på den.. Och den verkade super good!!

Imorgon blir det mys med Kim och Tess kan det bli bättre, där kan vi kalla underbara människor!! :))

Saknar alla hemma i Dalarna!! <3 ni är alltid saknade.. Familj, vänner och djuren!!



Apr. 10, 2013

Idag har jag solat en välbehövlig värmande solning och bara tagit det lugnt innan jobbet.. Kände att idag vill jag ha en vilo dag från träningen.. Jobbat så himla mycket nu, så är värld det.. :)

Kollar på resor blir troligen en till varmare bredd grader nu i maj för att få vila och koppla bort allt som vart...

Imorgon blir det göra egen nogat glass och träna och sist men inte minst jobba sista natten för en hel helgs ledighet.. <3 det är kärlek!

Ha en bra kväll!


Apr. 09, 2013

Tisdag idag.. Dag vild så det heter duga..

Det jag gjort idag är, vaknat, ätit frukost, lagat mat, packat, köpt två tröjor, tränat och nu jobba.. Rolig dag va.?!?

Idag är det mulet och kallt ute.. Så drygt i götet med att det blåser så.. Jag vill juuuu ha sommar, sol och få gå i sommar kläder!! <3 i love it!!

Körde rygg på gymet igår och idag har jag sån träningsvärk.. Idag vart det bröst och armar.. :))


Apr. 08, 2013

Träningen gör mig verkligen glad!! Jag behöver verkligen den för att må bra, en ny livs stil..nytt tänk och nya måsten.. :) jag gillar det..

Idag har jag träffa Adam oxå som är här nere och ska göra en intervju.. :)) lycka till imorgon..

Nu ska jag jobba jobba jobba!!


Apr. 08, 2013

Vaknat.. Ätligt frukost.. Och ska jag ta bussen in för att möta Adam..

Senare idag blir det träning sen jobb.. Jag tycker det här är as jobbigt med allt just nu och då menar jag allt.. Finns inget för tillfället som känns bra.. Ångest!

Ja ja.. Iväg på saker nu..



Apr. 07, 2013

Idag är ingen vanlig dag för Idag är det mickes (syrrans kille) födelsedag! Hurra hurra hurra.. Pappa fyllde år den 4 april oxå..Grattis älskade pappa!! Han inte gratta han i bloggen då jag hade lite fult upp med vård av mig själv och andra tankar..

Idag är det jobb som gäller.. Och när jag slutar inatt tänkte jag träna.. Då jag inte är varken på humör eller har ork att träna just nu..

Ha en go solig dag..


Apr. 07, 2013

Egen gjorda glassen smakade mums!!

Och marsvinen är duschade, jag vill inte lägga mig, vill inte att det ska bli söndag.. Är trött och behöver mer ledigt! Men imorgon ska jag iaf sova till 13.00 hade jag tänkt..

Ville visa glasen jag gjorde.. :)


Apr. 06, 2013

Nya naglar gjorda, blommor inköpta och lite nya saker till marsvinen..

Vart gula naglar denna gång, lite vårligt och fint.. Köpte även ett tränings linne..

Sen har jag haft lite spa kväll och legat med inpackning och ansiktes mask på mig nu på kvällen..

Ne nu ska jag göra egen gjord lakrits glass.. *mums*


Apr. 06, 2013

God morgon världen!

På väg och göra nya naglar hos min Goa nagel tjej.. Sen blir det iväg och träna så man får det gjort. Och så ska jag och köpa marsvins grejer på djur affären. Ja så ser dagen ut..

Just ja glömt att säga att jag använder Instagram mycket oxå.. FNY87 heter jag där..

Målade för övrigt en pall igår som jag ska ha en stor blomma på sen måste jag till indiska idag kom jag på och köpa ljus lyktor..

Återkommer senare.. :))


Apr. 05, 2013

Jaha då har man sovit, vaknat och vart till Kungsbacka och sen på Ikea och handlat mat på maxi.. Nu sitter jag helt slut i soffan och bara degar.. Haha

Jag har haft ett litet projekt här hemma eller ja jag har målat för jag tycker det är kul.. Ni ska få se före och efter bild.. Dock har jag ingen före bild på spegeln men den va samma färg som bordet, för dom hör liksom ihop..

Just ja, har köpt mig en ny hår olja samma som sist som vägrar tycka om mig.. Orofluido, samt tränings kläder.. :)) vart en bra dag idag helt enkelt..

Sånt blir det bad och mys kväll i soffan framför tv.. Vilo och slapp dag idag.. Sånnnn träningsvärk i benen idag.. Haha


Apr. 04, 2013

Sorry inte skrivit på ett tag. Hänt lite saker som gjort att jag inte mått bra och har vart hos läkaren.. Men nu hoppas jag på en förbättring med det mesta..

Var skönt att vara hemma i Dalarna men oxå skönt att komma tillbaka till vardagen. Men samtidigt vart det saker som inte var så bra oxå.. Men men. Mer om det en annan gång. :))

Jag har i två dagar haft för mig att måla möbler innan jag tränat och jobbat.. :) väldigt givande och kul.. Ni ska få se bilder sen.. :))

Just ja den där jävla (ursäkta uttalet) hår oljan som vart borta... Som jag hitta igen efter många om och men 2 gånger och köpte fel en gång.. Ahh ni vet, tog med den upp till Dalarna.. Tror ni jag använde den där uppe?!? NEJ.. Tror ni jag hitta den och fick med den hem till götet igen?!? NEJ.. Tror inte det är meningen att jag ska ha den sorten så nu ska jag aldrig aldrig mer köpa den!!

Ha en bra dag!!


RSS 2.0