Livet..

Livet är bra märkligt.. Det kan vara bra och det kan vända på den 5 öring och bli piss!!! Hur kan livet vara så?!? À ja här är mina naglar..


Hej hopp

Jaha, dagarna rullar på och jobb helgen är avklarad.. :) jag är lite febrig och nere men sånt är livet ledig två Dagar.. Och i morgon ska vi åka till Ullared.. Ska bli spännande, aldrig vart där så blir nog en rolig upplevelse.. :)) Idag har jag vart och fixat mina naglar.. Älskar att ha långa naglar sååååå skönt! Så gick upp 12.00 så har sovit 5 timmar på morgonen bara och imorgon ska vi upp kl 05.30 så bli 9,5 timmar på två dygn.. Inte bra inte bra.. Men men.. Sara är här oxå så vi har käkat pizza och myst i soffan framför tv.. Så skönt att bara slappa.. Jaooo jaooo god natt!!


Fredag

Solen lyser och är alla lyckliga nu, det kan jag lova att vi är... ska strax iväg och jobba eller ja om ett tag, men ska först uträtta lite saker... JOBB HELA HELGEN!
 
För övrigt har jag fått en paperika på min planta jag fick av mickaela.. gissa om jag är glad.. måste befrukta dom andra blommorna som kommit oxå innan det är försent.. för jag vill äta paperika snart.. mumms.. =))
 
Jag saknar min underbara familj hemma i Dalarna.. <3 älskar er!!!
 
Nu kommer två till... ;)
 
 
 
love from meeeeee

ledigt...

Helgen i veckan... ja det blir nästan så ledig onsdag, torsdag och så jobbar jag helgen.. vi var på lisseberg igår och jag vann 2kg Toblerone och 2kg geisha chocklad.. så nu behöver vi inte köpa något mer sånt på ett bra tag.. gud vad man kommer vara mätt på chocklad alltså.. 
 
Mycket besök oxå, vi var på lisseberg för att jonas och hans tjej sandra hemifrån var nere och semestrade och umgicks... och nu är putte hos oss tills imorgon och imorgon byts sällskapet ut till edoff och hans tjej.. det är alltid så underbart med besök av människor hemifårn.. <3 
 
Efter det gick vi ut och det var inte nådigt vad alkholen flödade denna kväll.. fast idag mår jag kanoners.. inge bakis.. och är på toppen humör.. visst lite trött nu, men ska vara vaken några timmar till för att vända på dygnet tills imorgon när det är jobb som gäller.. =)
 
 
just ja......vill bara visa er...från plåtningen...
 
 
 
 
Erik som plåtade och jag bara älskar bilderna.. finns fler.. så vänta ni bara.. ;) ha de

Plåta

Plåtning idag och det gick kanoners.. Trött som ett mähä är vad jag är och nu väntar jag på bilderna med spänning.. Gud så roligt det ska bli att se dom för jag är riktigt nöjd över dom.. Sol idag men Gud vad det blåser, vad är sommaren och värmen.. Ja ja nu ska jag iaf låta mig varva ner och imorgon ska jag sova riktigt länge för att jobba natt sedan.. :) Ha de gött


B som i bakis

Herre Gud hur jag mår idag kl är 21.00 snart och jag är fortfarande bakis... Om man säger så här, jag hade längtat efter att få festa för att jag inte gjort det på långe sen före midsommar.. Och ja det vart lite för mycket alkohol märker man idag.. Men kul hade vi.. ;) Imorgon har jag en plåtning så ni ska väl få se bilder därifrån när jag får dom:. Solen skiner idag och vi hoppas på bra väder imorgon oxå... Ha en god kväll!


Torsdag..

Då var man ledig igår och Erik var på besök och det vart taco och mord i midsommer på tv.. Idag står tvättning på schemat och ut och gå en vända nu för att piggna till lite så seg, sen blir det jobb vid kl 18.00.. Jag har sån lust att jag vet inte var men sån lust att göra något nytt i livet, men vet inte var trivs jätte bra på mitt jobb, och hoppas jag blir kvar där efter sommaren oxå.. :) Nu promenix i skit vädret när ska värmen komma... Fryser ju som en idiot hela tiden.. :/ Kramar


Onsdag.

Ja det är onsdag idag och jag är ledig.. För fick ju lov att hoppa in och jobba i söndags..och så hade dom en person för mycket och då fick jag va ledig om jag ville.. :) skönt, fast. Oxå rastlös, eftersom man inte orkar gå på stan varje dag.. Och jag har ingen hobby här nere så blir lite segt att dra fötterna efter sig men bra med tanke på min lilla tå.. Då kanske den läker och är bra tills imorgon.. :) Klockan är 15.00 och jag har enbart ätit och duchat det enda jag gjort på hela dagen... Haha slö eller vadå? I helgen är jag ju ledig, och då har jag bestämt mig för att jag vill festa, är så party sugen bara för man inte gjort det på typ över 1 månad.. Ne nu ska jag fortsätta sega mig i soffan.. Kanske äta lite godis på det oxå.. ;) Ha de


Bättre humör..

Jag har så jävla ont i foten.. Hoppas jag kan jobba imorgon eller om jag ska lägga mig ner och dö eller något.. :/ får se hur det känns.. Tror jag ska gå och ta mig en duch och eftersom vi inte har badkar får man sitta på golvet om man inte orkar stå.. Som sagt.. Gud så trött jag är..! Varför vill vissa människor bara förstöra för andra är det för att dom är avundsjuka på något någon annan har?? Jag ska visa mina jätte snygga skor nu oxå.. Som jag bara älskar och dom är så sköna att gå i, men inte när man har inflamation i tån.. :/ Imorgon är det natt jobb igen som gäller för mig.. Och blir väl bara lungt fram till kl 18.00 när jag börjar, ska inte röra mig från lägenheten utan bara sitta inne och vänta på att tiden ska gå.. :)) Ha de..


Hello världen..

Antar att jag måste skiva ett inlägg.. och det gör jag med lite vilja.. har vart mycket jobb och har inflamation i lill tån så är allmänt iriterad och deppig... =/
 
Jag var och handlade endel på stan igår.. men bara sånna här små saker som man behöver som lite smink som tagit slut och så.. och även ett nyrt sol puder från make up store.. en tröja från Zara oxå... 
 
Magen funkar fan inte heller som den ska när man jobbar natt, och jag har gått ner flera kilo i vikt.. för att jag rör på mig mer än vad jag har gjort innan, när man går ronder på natten och så.. så nu väger jag bara 45kg... och igår var jag och köpte ett pulver för att gå upp i vikt iinnehöll kallorier och protiener.. så nu ska jag gå upp nått kilo iaf så jag håller mig i den vikten jag brukar ligga på så man inte rasar för att man motionerar för mycket...
 
a ja nu har jag gjort mig klar iaf och ska åka in på stan för att göra några saker.. som jag måste uträtta innan jag börjar jobba imorgon...
 
GLÖMDE tillägga att jag iriterrar mig på vissa människor hemskt mycket nu, som jag ingentligen inte känner så bra men som snackar massa skit och inte kan hålla sina käftar tysta.. utan att säga vad det tycker till världens ärligaste människa... JAG!
 
 
Ha de göttens..
 
 
 
 

Fredag den 13e...

Idag har jag mitt första nattpass själv..! Ska bli spännande, läskigt och roligt.. Blandade känslor.. Men kommer nog gå bra hoppas jag.. :) nervös är det nog bra att vara, dock är det fredagen den 13e.. Gör ju saken bättre nej, har lite skrock över det datumet.. Voltade ju med bilen en sån dag för några år sen.. À ja skit samma, idag ska jag... Inte göra ett skit hade jag tänkt mig.. Klockan är strax 14.00 och jag går i morgon rock och är ny duchad, ska väl tänka på att klä på mig och göra mig klar för att ta tag i dagen innan jag börjar kl 18.00.. Ha en bra dag så hörs vi kanske på lunchen inatt.. ;) eller tidigare, måste ju visa mina snygga skor.. :))


Sol..

Solen skiner i götet och gjorde det igår oxå.. Fast det blåser ju... Inte så himla kul, och det hinner väl mulna igen så att det blir dåligt väder här idag.. Vart inga jeans igår, hade ingen bra byx dag så inget satt bra på min allt bar för stort och nej säger jag bara.. :/ men vart ett par skor med hem och en tröja.. Ingen bio för gick ingen bra ska vänta tills nästa vecka.. Men där emot vart det Kina mat med hem och en film och godis... *mums* Tror jag köpte världens snyggaste och bekvämaste hö klacka igår.. I svar så idag måste!!!! Jag köpa ett par till knall rosa.. ;) dom kosta bara 199:- så inget att snacka om ju.. Var på rea, tur att jag vill ha det ingen annan vill ha.. ;) för det är väl det som är kvar på rean.. Hehe Sen blir det jobb ikväll, börjar vid 17.12 så får skriva och visa bild när jag kommer hem vid ca sådär 00.00 någon gång.. ;) hehe Kramar från mig..


En tid på dagen..

Jag älskar House musik.. så sitter och poppar sån på hög nivå och killar när polisen stoppar bilar i korsningen utanför oss och genomsöker dom på saker.. ;) roande är det iaf när man är ledig och har inget bättre för sig.. som sagt tvätten snart klar.. är duchad och ska strax in på stan för att köpa mig ett par jeans om jag hittar nå snygga..  blir väl ett par G-star.. älskar dom jeansen.. 
 
Jag fick en paprica planta av mikaela igår.. tänkte visa kort på den men det får bli imorgon eler något.. för nu ska jag slänga in underkläderna i tummlaren sen ska jag som sagt dra in på stan.. =)
 
 
 

Onsdag

Ledig!! Så skönt att vara ledig, på schemat idag står, ducha, köpa jeans (kanske) tvätta kl 16.00 och troligen gå på bio ikväll.. Vist låter det som en alldeles lagom dag.. :) Har ni sett filmen en gång i Phuket? Det gjorde vi här om dagen och den var väl helt okej, trodde att den skulle vara bättre men det var den tråkigt nog inte.. jag saknar mina underbara vänner och familj här nere, har jag gjort sen dag 1 när vi flyttade ner!! Men tur man har B här iaf och jobbet vad skulle man gjort annars? Ha en god dag...


Natt skriveriiii

Jajjemen, det kan man nog säga att det heter för klockan är ju över 00.00 eller 24.00, hur du nu vill säga det.. Vart inte som jag hade tänkt det idag.. Fick världens trevligaste fråga när jag skicka iväg ett sms till Mikaela så ringde hon upp och bjöd över mig på lunch hemma hos henne och vi pratade om allt och inget och bara myste i 3 timmar innan jag skulle till jobbet.. Gud vilken bra dag!!! Jobbet gick oxå kanon allt flöt på jätte bra och jag tycker verkligen om mitt jobb..! :) så glad att jag har börjat jobba som väktare.. :)) Min hud spökar med mig igen och mår ingen bra.. Vad ska jag göra.. :/ nu ska jag gå tillbaka till allt det vanliga som funkar bäst på mig men jag vet att man inte ska använda/ göra.. TVÅL & VATTEN.. Ops... Natti natti..


Tisdag...

Gah dammm, vaknade upp jätte täppt i näsan, ont i huvudet och tjock, ont i halsen... Jag börjar ana ugglor i mossen, ne då, en dag till sen ledig heja heja.. Önskar att det ska bli fint väder men det kan man ju se sig i stjärnorna om, verkar bara vilja vara fult väder här.. Vill ligga i baden baden stolarna och sola och bli brun, är ju blekare än ett lakan.. Men sånt är livet.. Ja idag blir en riktigt seg dag.: ska inte gör NÅGOT fram tills jag börjar jobba kl 17.00 har jag bestämt mig för.. :)) så blir en bra dag, ifs ska jag ducha och pyssla om mig själv men inte så man inte brukar göra det.. ;) haha Ha de gott... Kramen


Måndag.. Nu tisdag..

Jihooooo, nu blir det mer uppdatteringar.. Minst en gång om dagen som vanligt när mobil appen funkar att blogga med igen... Har jobbat och kom nyss hem.. Förkyld är jag oxå, helt täppt i näsan, men vad ska man göra åt saken inget.. Sa ju att jag skulle vara ledig idag, men dom ringde och hörde om jag kunde jobba för saknades folk, och jobbar imorgon oxå.. Sen är jag ledig en dag och efter det jobbar jag 3 till.. Dagarna byts och blir flera.. ;) Sitter och kollar på tv i soffa, äter viol och är allmänt lat och täppt i näsan men orkar inte hämta näs-spryen.. Ska väl endå. Sova om ett tag..


Söndag..

Gör det du måste göra.. Jobba, äta, vara trevlig, sova... är väl dom vanligaste sakerna.. och gör vi alla ja ungefär iaf.. 
 
Jobbar som sagt väldigt mycket just nu, men efter nästa vacka börjar jag gå in på vanliga shemat igen.. ska bli så skönt.. 
 
Men har iaf hunnit med stan lite och shoppat lite nya kläder och även smink... och köpte en av Diors fondation och den dög väl.. men sen köpte jag även ysl concealer och den sög verkligen, har inte använd någon sämre concealer förut... och alla som pratar så bra om den.. då har dom inte vart mörka runt ögonen som jag är utan smink.. för den concealern var ju transparant.. jävla skit grej.. massa ----- åt den iaf..
 
  
 
Ja ja nu skajag strax dra in på stan för att jag inte har något bättre för mig.. =/
 
Jag är sjukt iriterad och besviken på concealern.. för att den kosta endel, och jag kan inte använda den för den täcker inte...gör jag kanske fel, men går väl inte att ta på sig concealer fel eller+?? =//
 
A ja ha de gött så hörs vi.. kramar

Torsdag...

Förlåt för dålig uppdate.. jag har jobbat jätte mycket, natt hela helgen och natt tisdag, onsdag och ledig idag och jobbar hela helgen igen.. så är väldigt mycket nu...
 
Igår införskaffade jag mig ett par Bauer inlince och tänkte att jag kunde motionera bättre så, dock är jag sämst på att bromsa i brannta nerförsbackar så igår vurpade jag när jag skulle bromsa svängde lite för snäft och satte mig på arslet.. haha ont gjorde det men vad gör det om 100 år.. ;)
 
Inatt har det blivigt en mörda på våran gata.. skjuten, stod på aftonbladet, och sirkulerade polis helekopter här och bilar.. här är länken så ni kan läsa själva... http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15076124.ab 
Ska man vara rädd, nej det är man inte... märker ingen skillnad och allt rullar på som vanligt även fast det bara är några meter från huset.. humm*
 
Nu ska vi snart äta palt och fläsk efter att ha vart på shopping runda idag.. sen blir det film och mys i soffan.. måste ta vara på tiden man är ledig..
 
Ha en go dag, så hörs vi kanske i helgen beror på hur trött jag är efter helgen.. =/ hihi*
 
 
 
 

RSS 2.0