helg

Vart ledig två dagar och nu jobbar man igen! pass 1/3 sen 2 till till nästa helg sedan seeeeeeeemester! som jag längtar!

blir väl säkert Orsa, resa till Rom, och bs mammas land och Danmark är våra planer.... :)


igår var jag ute och sola med marsvinen och efter det kom Mikaela så grillade vi och hade det jätte mysigt, självklart var b med oxå! ! :))
ledig!

Idag har vi vart lediga.

haft besök av bs mamma och syster dotter samt pappa som fikat och Gratta b.. vi har även vart och handlat, städat, tvätta och fixa hos marsvinen och även hunnit med att äta på Texas long horn, som jag aldrig vart på. Var riktigt gott. :)

nu är det fotboll på tvn här hemma som gäller, jag ska plugga på lite om jobbet och ta mig ett bad, är rätt nervös över det nya jobbet... :/

jorden en rosett på huvudet idag som jag oxå tänkte visa.. :) vi har det så varmt och skönt här nere, över 30 grader. .. :) idag!

ni får även se en ny modell bild!! :) med Wille och emmelie


sakta men säkert!

Idag är det 4 jobb dagen på rad som ska komma 18-06.. sen så ledig 1 dag och jobb igen! heja heja!!

men snart semester och rom sen har vi bokat en resa till Thailand i januari, ska bli så skönt, fått tag i ett hus med egen pool och 200m till stranden! som vi ska lyxa! !

idag kommer bs familj hit och ska fika lite för att han fyllt år! utav mig fick han ett par lyla and scoots jeans.. (vet ej hur man stavar namnet) och så ska vi ut och äta imorgon om vi orkar...

saknar min älskade familj i dalarna!! Kom hit och hälsa på helst nu på en gång!!!
Grattis! !!

Idag är det den 5 juli och min kära sambo, blivande man och pojkvän fyller 27år idag!

Grattis på din dag älskling! jag älskar verkligen dig, tack för att du är du och står vid min sida! Kyss♡♡♡♡♡ kärlek ♡♡♡♡♡

Ny mobil

Ja, då provar jag nya mobilen eller använder den helt och hållet, jag tycker väl den är sådär, har väl inte lärt mig den än.. allt är så anorlunda.

har vart och plåtat idag, så visar en bild bredvid kameran och allt! ända jag lyckades få någon att ta.. haha

blogg.se funkar inte så bra till Samsung kan jag bara medela. så vi får se hur detta blir!
Blivit med ny!

Jaha, då har jag blivit med mobil, dock inte börja köra den helt än.. Samsung galaxy s5 från iPhone 5.. Är lite sån här hat kärlek!! Kommer sakna iPhonen som bara den, men bara att gilla läget, har valt detta nu! :/

Kommer nog bli bra, stor som bara den är den och lätt.. :) den tar för bra bilder.. Haha 

Valde iaf en guld.. 

Idag blir det plåtning chip och hej! 


Hej, hejdå!! 

Onsdag och regn!

Hallå där! Jag har räknat att det är 3v kvar till semester och det ska bli sååå underbart, resa till Rom, hälsa på i Orsa och vara på bs mammas land.. :) 3v har jag tagit.. Var 4 från början men hoppa in två extra dagar.. :) 

Igår sluta min laddare att funka till mobilen och börja lukta bränt så vågar inte försöka med den igen, men lånat Kim och Davids laddare!! :) snälla som dom är.. Eller 60kr i uthyrning? ;)

För får ju ny telefon om 1-2 dagar.. Onödigt att köpa ny laddare då.. :/

Jag älskar skor, kläder och ahh allt sånt.. Shop och hollick! Och nu har jag hitta ett par så underbart snygga skor för 799kr som jag vill ha.. Men måste fasiken hålla i pengarna nu!!! Stop!!

Hitta en kanin brevid bilen när jag jobba igår.. Sååå söt!
Dagarna går!

Jobb pass idag! Dåligt väder idag så passar väl bra att jobba då, lyckas ju jämt annars pricka in soliga varma dagar, då jobbar jag! :) kul!

Min orkidéer har blommat om och jag är så glad över det.. :) 

Sen akvariumet, fiskarna dör en efter en utan att vi gör något fel!!! Gahh à ja, orkar inte köpa nya iaf så snart lägger jag ner det. :/

Jag vill börja lära mig dricka kaffe! Alla då menar jag alla dricker kaffe till och med min systrar, men inte jag. Varför jo det smakar äckligt men gjorde det inte det för alla i början? Kan ju inte bara vara jag! Jag vill oxå känna lyckan över en ny bryggt kopp kaffe och även bli piggare av det när man jobbat natt! :) 

Köpte mig en ny kalender igår till både träning och jobb, den är så bra! Även fixat bs födelsedags pressent samt beställt en ny mobil då mitt abonnemang gått ut! Så vart en samsung galaxy s5, bort med skit iPhonen! Trött på den har 5an och haft den i 2 år, nej tack vi har gjort vårat och hade 3an innan.. Bye bye!!!

RSS 2.0