Veckan i flera steg

Yes, då e man hemma i Orsa igen *skönt* efter att ha bott två dagar i Falun, inte vart någon ide att åka hem då vi jobbat åt björn axen alltså Johan, Peter och deras team, gud vad roligt och lärorikt det vart. det skulle jag lätt göra om igen, men gud vad noga dom var med allt, men om man har det namnet så är de väl så det ska vara, vi färgade deras modeller inför modevisningen dom hade igår.. =)

Sen har utgåene elever vart in och gjort gesällen på skolan så vi har även assistera på den, tvätta, kräppat hår, rullat hår.. ja gud vad man har ståt i och haft sig, så jag kan säg att det skönt att va hemma jag är så slut, jag ska lägga mig tidigt idag..

Nyss vart inne och duchat, finns det nå skönare när man e trött som ett djur att få frächa till sig lite, ne finns nog inge bättre..

I helgen var jag till njupestjär, och kolla kollade på det vackra vatten fallet, jag halta mig 2 km dit och 2 km hem på spånga, dom som inte vart där, ni måste åka dit, så underbart mysigt att gå i skogen, på myrar, vid ån, på spångar.. fridfullt att få vara där och traska..

Nästa helg fredag-lördag blir det cinderella kryssning med klassen, F-N vad kul vi kommer ha det.. längtar faktiskt, men hade hellre sett att vi typ hyrt en stuga nån stans eller något, ni vet jag är så båt rädd, både båt och flyg rädd... inge bra det där, får väl se hur det går. =)

Idag fyller mitt underbar gudbarn 1år grattis på dig min älskade lilla MOA.. <3Puss puss från mig till er sötnosar.. =)


Torsdag

Idag ska jag iväg och jobba på tigera arena i Leksand alltså leksands stars hocke arena.. serverar i star resturangen där under matcherna.. idag spelar dom mot malmö.. ryktas om att det ska va mycket folk så det är väl bara att förbereda sig på att man kommer få arbeta..

Jag med min onda rygg väntar fortfarndepå läkartid imorgon men då ska jag äntligen få gå.. sen ska jag till en kiloprator klockan 13.00 får se hu mn blir i ryggen..

Nu tänkte jag göra mig klar och åka in på mora och kika lite innan jag ska sätta mig på tåget ner till Leksand dom går 14.30..


Föresten köpte ju mineral puder från elf.. och jag tyckte det vart som en torr kaka i hela ansiktet.. är rätt torr i ansiktet förutom t-zonen så nej tyvärr får inte dom nått bra breyg av mig.. men köpte även ett all over cover stick som jag använde under övonen tyckte det vr bra så det få bra betyg av mig iaf.. =)

vidare och på återsende...


Ny blogg

Ja nu har jag startat en ny blogg, och tänkte börja skriva lite igen tycker ju det är roligt att skiva så vet igentligen inte varför jag sluta skriva förut men men.. 
 
Jag pluggar till frisör på frisörcentrum i Falun och är även utbildad nagelteraput vad ska man mer berätta, har några kinesiska nakenhundar närmare 8 stycken hemma och mina 7 hästar som tar upp endel tid..

Börjar bara sådär idag tycker jag, har fått hem mitt paket med efl sminket idag så tänke fakiskt ta och skiva lite om det imorgon..
RSS 2.0