En dag..

Idag vaknade vi halv 4 och har vart iväg och handlat åt marsvinen, mat åt oss och lite nya fiskar och en växt.. :)) 

Nu gör vi egen gjorda älg hamburgare här hemma i köket som strax ska ätas.. :))

Just nu går det segt för mig att bygga muskler.. Men går sagts men säkert framåt iaf..

Sen har vi bestämt den 21 feb åker vi hem till Dalarna och hälsar på.. :) ska bli skönt och roligt att komma hem. Älskar alltid att komma hem!

Titta mina vingar... ;) 
Biff..... ;) 



Fiskar..... :)

Snööööö!

Hej snö oväder.. Fy vad mycket snö vi fått, dom kan typ förutspå att Göteborg ska blåsa bort, men snö existerar tydligen inte i västra Götaland finns bara rengn hos metrologerna.. Inte plogat och allmän kaos folk kör i 30-40 och tror dom ska dö.. Ja ja iaf uppehåll när jag 
Vaknade för 1 timma sen och insett att jag är trött och hängig.. 

Ont i hals och öron... 1 jobb natt kvar sen ledig 2.. 12 timmars pass sen träning på det.. :)) göttt!!

Annars var jag ut i lördags.. Var riktigt trevligt.. Hade bs syster på middag sen gick vi ut.. :) var riktigt trevligt.. 

Jag har för övrigt vart godis/socker fri sen den 17 jan.. Alla kan dra den hår fina linjen på många ställen.. Mitt mål är inte gå ner i vikt utan bara klara mig utan det.. Då menar jag små godiset, glass och kakor.. För alla vet vi vad fruktsocker är... Svårt att komma undan.. Jag kör min grej och är absolut nöjd.. Funkar bra och det är suget av godis jag vill ifrån och vara nöjd när jag sen får äta det 1 gång i veckan.. :))

Vi ute..

 Nack muskeln förra veckan..




Bra dag!!

Ja idag var det saker som skulle fixas.. In på stan, köpte 3 nya nagel lack, sen åkte vi och tränade, var ett gött ben pass för mig där jag ökade i vikt i benböjen.. :) 

Måste bara kommentera en sak.. Benpress varför heter det så.? För att man ska gå långt ner och trycka upp.. Inte bara vika knäna lite.. Så roligt att kolla på folk på gymet.. ;) hihi ben press Benpress..

Nu har vi käkat krabba och musslor med vitlöksbröd.. Sen har jag bada.. Nu blir det film men inge godis för min del utan blir torkat kött.. :)) 







Glad tjej

Jobb jobb 6/6 gjorde och jag har vart jätte dålig på att uppdatera här förlåt..

Godis fri 1v och kan säga att det märks på kroppen.. Och så ska det fortsätta.. :)) 

Nyss gjort nya naglar efter dagens bröst pass på gymmet.. Imorgon stan med älsk, äta gott och träna.. Blir torkat kött till godis åt mig vid film tajmen imorgon eller ja idag! ;)

Lite träning bilder.




När man äter och mår bra mår hud och hår toppen, kämpa, kötta.. Jag kan och vill!



Bra dag

God kväll gott folk, eller god natt eller mitt i natten hej.. ;) snöar i Göteborg gör det oxå!!

Idag har jag umgåtts med Kim, först var vi och tränade, sen åt vi mat, kyckling och sallad med grekisk yoghurt.. Efter det vart det mys i soffan med glass och film och massa prat! :)) lyckad kväll måste jag säga..

Dags att bjuda tillbaka snart tror jag!!! :))

Imorgon börjar min jobb period 1/6.. Pengar behövs och någon stans måste dom rulla in.. Jobba... Jobba.. Jobba... :))

Så kul att min familj skaffat Instagram.. :)) då jag använder det mycket.. Fny87..

Nej, nu sängen och sova på det.. Hörs imorgon.. Två vilodagar nu.. Kört träning 5 dagar denna vecka, på måndag blir det pump igen.. :))




Torsdag

Idag har vart en bra dag!

Började med att snön föll ner och vädret såg härligt ut, vi åkte och tränade körde ett ben pass idag så är slut i benen. 

Efter det åkte vi hem gjorde älg gryta och potatis gratäng sen tig vi oss iväg på bio, hade gratis biljetter så vi såg Wall street.. Den var himla bra så kan rekommendera den! :) 

Imorgon ska jag träffa Kim och Tess, vi ska träna och så, sen ha världens mysigaste kväll tillsammans!!! :)) (b jobbar, så passar på att umgås med nära och kära då! ) 

På återseende.. :)

Bio!!!


Maten..

Nya skorna..



Uppdaterar

Ibland ofta har jag blogg torka.. Tänker.. Ingen tycker väl det är intressant att Veta vad jag gör om dagarna eller var jag tränar.. Köper m.m.. 

Idag har vi vart på stan och ett par Johnny bulls skor följde med hem och en ny tränings bh.. 

Vart och tränat oxå på ett nytt gym och tror vi ska byta gym till fitness istället för 24/7.. Så blir att säga upp med 3 månaders uppsägning tid sen köpa nytt.. Mycket bättre gym! Sån skillnad!!! 

Ni ska få se en lyckta jag fick i julklapp vart bra i fönstret.. Och inte prata om dom  yankee candle ljusen och smält grejen.. Vad dom luktar gott.. Älskar doft ljus!!!! <3 

Saknar familjen å vännerna!!







Helgen!

Tillbaka i götet efter att vart hemma hos familjen över helgen.. Varje gång vi åker gråter jag i ca 5-10 min för jag har sån ångest att lämna allt! Tycker det är lika jobbigt varje gång.. 

Har skottat massa snö på gården och bara vart hemma och myst med familjen, hälsat på vänner innan vi åkte som gick alldeles för fort.. :(

Älskade Dylan växer och djuren mådde bra, familjen måde oxå bra.. :) 

Körde på 5 timmar upp och lika så ner.. Går bra att köra när man kan vägarna utan till.. 

Nu träning och jobb idag, tillbaka till vardagen!! :( 

Puss och kram










Lite saker!

Imorgon.... Imorgon far vi äntligen hem till min älskade familj!! <3 som jag längtar.. Massa julklappar har vi med oss som vi hoppas kommer uppskattas.. :)) 

Jag hoppas jag kommer hinna träffa lite vänner på en fika i stan oxå.. På söndagen innan vi rör oss ner till Göteborg igen.. Vad säger ni om det?! :)) 

1 jobb kväll kvar nu med träning efter jobbet! :)) körde ett arm pass igår på gymmet och sprang med bea och Johnny samma sak Idag!! Nu är vi på g igen!! :) och jag älskar det!! 

Lite ärenden att uträtta idag!! Älsk kommer upp nu vid kl 01.. Sen ska vi fixa massa saker! :) 


Längtar tillbaka!!




Dag dag dag

Igår var vi på middag hos B s pappa med systrar var jätte trevligt och han är såååååå duktig på att laga mat! :))

Idag har vi uträttat lite ärenden, vart till djuraffären och lämnat igen en elak fisk som bet på alla andras fenor.. Och köpt några nya firrar.. Hämta ut nya skor.. Och hår produkter.. :)

Byt kort från Thailand med b syster som kom hit och hälsa på.. :) fick ett så fint armband av henne i förrgår oxå som jag jämt kommer ha på mig och har på mig!! :)

Fick en så fin bild av bästisen Diana.. Vart så glad så det gjorde ont i kroppen, inser att man har såna underbara vänner som verkligen älskar en och som jag älskar tillbaka!!! <3

Film tajm.. 







Bara lite skriveri..

Sista jobb natten/ kväll för denna gång eller ja helg.  4/4 goodi goodi.. :)

Skrivit in alla födelsedagar i en kalender så det känns ju bra.. :)

Hoppas Ida och Olle kan komma och hälsa på om 2 helger och äta tapas och mysa.. (Ta ledigt i tid, redan imorgon) ;)

Pissigt, tråkigt grått väder idag och jag vet inte om jag jobbar till 12 eller 03 inatt måste kolla upp det.. :) 

Inget vettigt att skriva idag.. ;) 


SaknAr värmen!!




Regnig lördag!

Igår mådde jag piss när jag jobba, trött och eländig! Som sagt så hade jag feber.. :( när jag kom hem.. Tagit två tabletter och ska dra mig till jobbet idag med, behöver ju pengarna!!! 

Regna igår och regnar idag.. Jävla piss väder!! Jag vill faktiskt ha snö.. Ljusare och mysigare, hoppas på snö hemma i Orsa nästa helg!! :) 

Ska rensa min garderob oxå då jag vuxit ur lite kläder så ska jag ge bort det till mina två älskade systrar.. :)


Måste ta tag i att fixa linser!!





Vända dygn..

Stora problem har vi.. Kl är nu 08.45.. Vakna redan vid 7, löst lite korsord och myst i soffan.. Jag har aldrig vart med om att vara jettlagad.. Vi har endå jobba natt två dagar och är as trötta när vi kommer hem men vaknar vid 12... Hallååå måste sova! 

Ska jobba 19.30-07.30 imorgon och går upp 7.. Inte bra! När ska det bli rätt!!

Blir träning idag innan jobbet.. Samt kolla på film just nu.. Hur många kramar finns det i världen.. :)) 

Mys igår!!






2014

Nytt år 2014 och ledig idag.. Känns bra, jobbar tors-sön.. Så är värld att va ledig! 

Massa smällare igår och det var helt galet hur folk bara sätter ner raketer och skjuter av bland folk.. Läskigt! :/ så mycket ambulanser som det var ute igår i rörelse var länge sen jag såg..

Idag är det Lill julafton hos bs mamma kl 18.00.. :) trevligt!

Sen är det bestämt nu.. Den 10,11,12 åker vi till Dalarna.. :) och 22-23 är min plan Örebro.. :)) 

Tänkte börja 2014 med att äta bättre, dock höll jag det inte så bra.. Vart en kaka.. À ja skit samma.. Jag är duktig att träna, så borde faktiskt få unna mig det ibland.. :)) 

Fiskarna som höll på att dö allihopa efter att grannarna hade tagit hand om dom under vår semester har piggnat till, dock strök 2 stycken med.. :(  att man inte förstår att man när man fått instruktioner om att ta en liten nypa var 3 dag till att mata upp en halv burk med foder och säga att dom ser hungriga ut.. ( det heter fisk minne för en sak, dom mins inte och är jämt glada och har jävligt små mag säckar..) vattnet var helt mörkt när vi kom hem.. Som gift och fiskarna låg och flämtade.. Sååå hemskt!! Men nu är det bra igen!!!

Ha en bra dag!!







RSS 2.0