Jan. 31, 2013

Sån här jobbig dag!!!!


Jan. 31, 2013

Dagen började bra.. Iväg och göra naglar.. Istället för sov jag mig och har ont i huvudet och har inte klivit ur sängen än.. Vart på dåligt humör och ont i pallet!!!!

Vad ska vi ta och göra inställt liksom, vänta på bättre tider tills. Jag börjar jobba kl 17.00

Ska livet vara så här man ska bara jobba och jobb och få ihop pr har till först och främst räkningar.. Sen är jag konstant trött!! ? ( jag äter D-vitaminer och gjort det i över 1 år) man är trött hörde jag om man är stressad/orolig, så att hjärnan aldrig får vila. Kan det stämma?! Humm

À ja ha en go dag..


Jan. 30, 2013

Idag har jag vart på stan med B och införskaffat mig en väska .. Samt ett par nude Jeans och vart på bio nu på kvällen. Mammas pojkar.. Har aldrig sett någon sämre film! :/

För övrigt vill jag önska min trogna fina vän Diana grattis på födelsedagen och till förlovningen med sin Robert! Och snart ploppar en bebis ut där och även en hos syster min..

Nej nu ska jag göra varma mackor, sen glo på tv och sova för imorgon ska jag göra nya naglar.. Blir nog spetsiga igen, trivdes riktigt bra med det.. Sen blir det jobb igen..

Ha de..
(Bild: jag och Diana i unga år, nya väskan.)




Jan. 29, 2013

Idag har vi vart på stan och köp marsvins hus.. För här snart flyttar dom ju in och så har jag inrett buren idag. Saknas dock mat i skålen men ska höra vilket foder dom äter och så.. :))

Sen har vi fikat och hämtat rese böcker och snart blir det fläsk och palt och efter det ska jag dra mig in till jobbet för att börja 20.30..

Puss å kram


Jan. 28, 2013

Idag har jag vart på Ullared med Tess och Kim och nu jobb till 02.00.. Marsvin beställda och anländer nog på lördag.. Som jag längtar.. Det händer lite grejer..

Marsvins saker in köpta nu ska jag bara på stan imorgon och handla hus till dom små som
Ska flytta in.. :))

Jag längtar efter dom underbara vänner och familj jag har.. <3

Nu ska jag jobba lite mer.: :))







Jan. 27, 2013

Detta har min helg bestått bilder, har vart helt underbar och trevlig!! Fast jag har ju ätit massa gott, färgat hår och spelat spel.. Men nu går vi snart tillbaka till vardagen och jobb..





Jan. 27, 2013

Bästa vännen Ever!! <3


Jan. 25, 2013

Kliniskt rent i lägenhet:. Och nu inväntar man bara B familj. Har fixat tårta idag och allt känns redo.

Jag har jobbat endel nu... Och inte tala om nästa vecka! Den ser jag inte fram emot skräckens skräck!! Jobb Mån, tis, ledig ons, jobb tors, fre, lör, sön, mån... Fanny <3 jobbet eller inte men pengarna ska in.. :))

Jag testa en ny hår olja idag som man applicerar innan man hoppar in i duchen och låter den sitta i håret i 10 minsen gå in och tvätta håret. Jag vet inte om det vart något extremt resultat men ska pröva det nästa gång oxå. Kanske måste göra det några gånger..

Ha de gött


Jan. 23, 2013

Ibland är det hemskt mycket i huvudet.. Saker och ting går inte riktigt ihop.. Och jag funderar mycket på vart man ska bo, jobb m.m är alla nöjda med det dom har eller är det bara jag som funderar?!

Idag skulle jag ha jobbat, men jag tog bort min dag idag och flytta den till nästa vecka istället.. För måste fixa endel saker idag.. Så ska in på stan men vakna ju för 1 timma sen efter natt jobb och just nu är jag seg som bara den och vet att jag måste träna, ducha och åka in på stan samt handla..

Och borde städa men det får jag göra imorgon innan jobbet helt enkelt.. Eller på fredag. :)) sen får vi ju besök på fredag av B pappa och syrra..

Grannarna för övrigt har ett band, och spela jämt musik och det är så ly hört här så man hör som sagt allt känns som att dom sitter här med mig i vardagsrummet och spelar.. "Ta mig till havet och gör mig till kung" Som sagt behöver ju inte ha egen musik på..

-16 inatt fy fan säger jag bara vet ni hur kallt det är i Göteborg när det är så:. Fan nästan dödligt är ju så djävulskt rått här nere..

Kom för övrigt in på mäklarutbildningen på Malmö universitet men jag tackade nej.. Gjorde jag rätt eller fel?!

Ja ja sluta babbla gå och gör det du ska! Ok!!


Jan. 23, 2013


Jan. 21, 2013

Gorbys till frukost, diskat och funderat vad jag ska göra med denna dag.. Jag vill städa men det kan jag inte för vi har besök och det blir lika skitigt på en gång..

Finns inte så mycket att göra alltså, funderar på att dra in på stan och kika läget en vända innan jag börjar jobba och ska äta något innan och så..

Jag letar förtvivlat efter marsvin.. Ska det vara så jävla svårt att hitta marsvin med stamtavla helst honor.. Jag blir galen.. Har fan huvudvärk efter allt letande igår.. Och letandet fortsätter!!

Jag va och sola här om dagen och jävlar i min pannkaka vad färg jag fick om man kollar på lik bleka mig va det mycket.. Men B är mörkare när han är sitt blekaste jag.. Haha så är det att vara blek fis..

Ha en go dag!
(Bild: en av våra två katt ungar, någon som letar katt?)


Jan. 20, 2013

Idag gör jag inte ett skit än så länge iaf.. Jo jag har bestämt mig för att köpa två Marsvin som sällskap och ja mys helt enkelt samt kanske ställa ut.. Jag letar som en galning ska ha två med stamtavla! Hur svårt kan det vara att hitta två stycken?! :/

Jag tror jag ska slå snö det pepparkaks huset idag och sen slänga det.. Tänker då inte äta det för det har tappat färg och ja det har ju stått där sen innan jul.. Urk:. Haha samt att bomullen runt är från en tampong för jag inte hade bomull hemma, perfekt:: haha

Ha en go dag..




Jan. 18, 2013

Gud!! Står och väntar på Ica på Tess så är det en tiggare som står vid panten och så kommer en tjej in och har köpt varm kyckling och cola till honom, vad det värmde i mitt hjärta!! <3 istället för att ge pengar som går till skit, ge folk mat istället om man ska ge, det behöver vi alla!!! <3

Ska iaf ut och äta med Tess och Kim idag från jobbet, ska bli jätte mysigt verkligen.. Jobbet går för övrigt framåt..

Sen Saknar jag min underbara familj oxå, och älskade vännerna ! <3 Gud vad jag längtar efter er..


Jan. 17, 2013

Jobba jobba jobba.. Då har man nästan nyss vaknat efter ett natt pass.. Och har ont i huvudet och nacken men det är fixat med lite piller.. ;) sitter på köksbordet med händerna i högsta hugg och väntar på att få pannkakkes som B gör..

Igår var jag på stan och köpte en ny Mac fondation som var slut samt mitt serum som oxå var slut.. I förrgår köpte jag även en ny jacka samt fick en av syrran.. Mycket nytt hos mig just nu.. Två jeans skjortor, 1 par skor, en vanlig skjorta och två toppar.. Jag kände att det behövdes..

Jag behöver värme i detta snöiga Göteborg.. Vi har nu mera så där mycket snö så att det ligger kvar och är vitt.. :) och ca -6 grader.. Kalt är ju svinigt kalt vid kusten.. :/

Ha de gött.


Jan. 15, 2013

Hoppar in och jobbar lite idag oxå 19.00-02.12.. Fina tider.. Idag har jag vart jätte duktig och städat och stått i och måste om några minuter gå upp och köpa tvätt medel på den lilla sunkiga kiosken bredvid oss, För vi har tvätt tid kl 16:00.. Så skön nä allt i lägenheten luktar rent alla kläder rena m.m

Mysigt!!!

Inväntar lite olika roliga saker som ska hända... Och jag står inför många val och vägar just nu:: och vet inte riktigt hur jag ska göra med allt!! :/

Hamstern springer väldigt fort i sitt hjul just nu... Som sagt mycket i tankarna..

Pusss å pusss




Jan. 14, 2013

Lungn hemma dag idag.. Har så jävla ont i min axel bara.. Haft det i 4 dagar nu och kör med voltaren kräm men får se om det hjälper känns inte som det iaf men men..

Händer lite saker i livet nu iaf får vi se vad som händer och fötter..

Påväg till jobbet nu.: men slutar vid kl 02.00 så det är skönt för jag har endel ont idag.. Men men..

Ha det


Jan. 13, 2013

Idag har vart en sån här jobbig dag som man bara vill glömma, inte alls vart på humör.. Jobba till 01.12 tur man fick åka med Tess annars vet i tusan.! Nu ligger jag i sängen och skriver för ska sova strax..

Blä äckliga dag försvinn vill ine veta av dig! Nu måste jag sova så jag jag får vakna upp och hoppas på att kommande dag är bättre!!!


Jan. 12, 2013

Tröttheten drar sig in i min kropp och mina ben börjar bli svaga och ögon locken kisar för att se vad som finns framför.. Sängen är väldigt nära just nu..

Idag har vart en sån här göra inget dag! Jag har verkligen inte gjort ett skit.. ;) fram tills jag börja jobba.. Och det har jag ju lyckats bra med idag själv för första gången, och jag kände mig riktigt duktig och stolt över mig själv! :))

Imorgon är det oxå jobb dag, men börjar ju in för ens 20.00 tror jag det var.. :) är fan besviken på att B inte fick sin ledighet beviljad för isf hade vi vart i utlandet om 2 veckor.. Men istället får det bli i februari istället.. Hoppas att han får ledigt då.. :))

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2236352/images/2013/pic_50f0b7499606ee026770aadc.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2236352/images/2013/pic_50f0b75ee087c35d43788b7d.jpg" class="image">


Jan. 11, 2013

Snöar i götet och jag är så glad över det.. Hellre snö än regn och blött... Sen känns det så mjukt och ljust oxå..

Jobb idag från kl 19.00-01.00 sen ska jag träna och hem och sova.. Egentligen orkar jag inte träna, men måste börja träna för att orka mer, känner mig så lat hela tiden..

Jag funderar på om jag ska åka in till stan och kika lite innan jag drar mig till jobbet, har liksom inget annat för mig ändå.. Sitter just nu bara och glor på paddan inte så roande om man säger så.. Ska skicka in några jobb ansökningar imorgon..

Ha de gött..


Jan. 11, 2013

Då har man vart och shoppar på rean i stan idag med Hanna och Danne, sen vart det film närmare sagt Batman hos Danne med B, Hanna och dannooo..

Det är väl det enda jag gjort idag.. Samt insett att jag sagt att jag ska träna efter jobbat 01.00 imorgon.. Hej och håå undra hur det kommet gå..

Jag får även bli hund vakt/ dag matte åt Hannas hund och gissa om jag är glad av att få vara det dom dagar jag inte jobbar.. Gå ut och gå och ha sälskap här hemma.. Kan det bli bättre, jag är en glad tjej.. :))

Ha de


Jan. 10, 2013

Mitt andra läro pass idag och jag åker med en toppen go tjej som jag bara kommer så himla bra överens med, så roligt när det klaffar..

Annars har jag tvättat och haft mig idag sov rätt länge sov till 11.30 Ifs somna jag inte för ens ca 04.00.. Och nu är kl snart 04.00 igen och jag ska väl försöka sova, jobbar nämligen på fredag så är ledig imorgon så tänkte dra mig in på stan en vända tror jag.. Sen måste jag damsuga och torka golv här hemma imorgon för att jag har lust att få det rent.. :))

God natt sov gott...


Jan. 09, 2013

Inte bloggar bara myst.. Är exakt var jag gjort, har ju haft syrran Sara och hennes pojkvän Micke här på besök och kan det vara underbarare!! Jag saknar dom redan och längtar hem till Dalarna! Sara ska ju ha bebis om 2 månader så hennes mage va lite rund men inte så mycket som sagt.

Väder är grått och trist här men hur mycket rea som helst så igår fick jag en tröja av B för 60kr så snygg skjorta liknande..

Håller på att lära mig en ny bil på jobbet.. roligt faktiskt. Älska att lära mig nya saker.!!

Vart ingen utlands resa denna månad som var planerat i v 4 som vi väntade på för B fick inte sin ledighet beviljad tyvärr.. Får bli nästa månad istället..

Nu ska jag äta frukost sen äta lita av min underbart goda saffrans glass jag köpt. <3 älskar den *mums*


Jan. 06, 2013

Dog show hela dagen nästan med Mikaela, Sara och Micke.. Massa hundar och Gud vad jag saknar våra vovvar hemma när man går klappa, prata och mysa med alla hundar man träffar på utställningen, roligt var det iaf!!

Ätit tacos allihopa och så har jag även hunnit tvätta, måla Mikaels naglar, klippt syrran och spelar ett spel på paddan där man har en egen Bond gård som jag är helt besatt av.. :))

Snart lägg dags tror jag, för imorgon blir det stan för hela slanten med Sarah och Micke.. Så kommer B hem från Stockholm oxå, och det ser jag fram emot mycket vill jag lova!

Nej nu ska jag in i spel välden en vända sen ska jag nog gå och lägga mig.. Natti


Jan. 04, 2013

Då är det fredag.. Köpt nytt nagel material idag och sen har vi vart på universum, samt vart på stan en vända och fixat syrrans naglar och kollat på filmer.. Netflix, men jag är besviken, finns bara gamla filmer där och inga som fått bra betyg samt bara tvåan på massa filmer..

B har dragit till Stockholm och blir där till på söndag..

Syrran, Micke, Mikaela och jag ska på hund utställning imorgon på svenska mässan, ska bli jätte roligt..

Ha en go kväll..


Jan. 02, 2013

Solen skiner på oss här i Göteborg och det är strålande väder och skönt att vara ute.

Har nyss vart och fixat naglarna så nu känner jag mig hel och snygg igen.. Det vart spetsiga rosa isiga genomskinliga.. Så vi filade ner mina långa egna naglar för att göra dessa coola naglar.. Älskar dom! Och älskar spetsiga!

Imorgon kommer min syster Sarah och hennes Micke ner och hälsar på.. Som jag längtar ska bli så mysigt och kul!!! Jag längtar verkligen!! <3

Har nyss klippt Björn och nu ska jag torka golvet.. Och sen sova tänkte jag för ska upp och tvätta 08.00 imorgon då det inte fanns en enda ledig tvätt tid för ens måndag och vi måste tvätta nuuu!!

Ha en goo kväll det ska vi ja..


RSS 2.0