Lördag..

Jobba min första natt, inatt och slutade 5 imorse och gick upp 12.00 har jag sovit för lite?? kanske a ja börjar halv 18.30 idag, och det ska bli roligt att se om jag är tröttare idag än igår... *haha*
 
Ja annars händer inte så mycket mer, är mest ett kollo nu som inte vet vad jag ska skriva för jag är trött i skallen av alla intryck igår.. haha* men jag vet iaf att jag ska möta upp B och danne och käka kebab, ska bli så himla gott, kebantallrik med ris.. *mums*
 
tänkte tipsa om en jätte bra brun utan sol som ger färg på en gång.. men gör det imorgon, för måste fixa en blid och det har jag inte hunnit idag och ska iväg strax, så får helt enkelt bli imorgon..
 
Igår ikväll/natt regnade det som aldrig förr, helt ärligt har jag aldrig sett så mycket regn i hela mitt liv var, stora sjöar på vägarna och vatten över allt, hellskotta vad det regnade...
 
Nu ska jag iaf dra mig in på stan.. ha en bra dag.. 
 

Fredag

Idag regnar det, det som vart så fint några dagar nu, men är lite så här blandat regn och sol.. men det blåser och det har vi ju fått lära oss att förstå när man bor i götet.. för här blåser det jämt, jämt, jämt...
 
Idag börjar jag jobba 18.00-05.00 min första natt.. ska bli spännande och roligt, ser fram emot det, nu gör jag lite pasta så tänkte jag göra någon sås till har ätit så dåligt dom senaste dagarna.. äter 1-2 gånger dagen enbart en mini pizza som man stoppar i micron, inten ork eller lust att göra någon mat.. så detför tänkte jag pasta idag men någon sås, låter inte det bra. =)
 
Jag vill rekomendera en hår olja jag köpte här om dagen... som jag gillar jätte mycket, den är från Davines och luktar gott är tunn så är lätt att applicera i håret och tycker den uppfyller mina krav på en hår olja.. kerastases hår olja som jag provade visst den lukta gott, men gav ingen glans *tyckte jag* och inte heller vart det så här mjukt och fint som man vill att det ska bli.. så denna är bättre men ska pröva denna nu och se hur det går annars får jag väl gå tillbaka till den gamla hedeliga Orofluido eller Artego dom två älskar jag..
 
Vad använder ni för hår producter som är bra?
  
 
 
 

Ingen vanlig dag..

Dagen till ära, som vanligt börjar jag jobba kl 17 idag och solen skiner och jag gör inget speciellt.. latar mig i soffan, vaknade med världens huvudvärk och inte roligt alls, men börjar gå över nu som tur är...
 
Idag fyller min B år hela 26år och han har redan fått sin pressent av mig eller sina, ett par rayban samtidigt som jag köpte ett par åt mig och en g-star t-tröja... men kanske hittar något fint på stan innan jobbet idag, inte vet jag, får väl se.. =) GRATTIS B!!
 
Åhh så iriterande att inte mobil appen funkar.. har massa fina biler på moblen och även tips på produkter som är jätte bra.. humm.. tycker blogg.se borde snabba på det lite nu.. =)
 
vad ska jag mer säga, jo idag jobbar jag dag, sen jobbar jag natt hela helgen fredag, lördag och söndag och ledig på måndag.. 
 
Så, annars var det väl inge mer från mig denna soliga dag.. hoppas ni har det underbart alla fina människor..!!
 

idag..

 
Mycket i mina tankar just nu...
 
IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG FYLLER MIN LILLA SYSTER IDA 22ÅR.. GUD VAD TIDEN GÅR FORT!!
GRATTIS UNDERBARA SYSTER..!! (TYVÄRR VÄGRAR HON ATT VARA MED PÅ BILD JÄMT, SÅ HAR INGET KORT PÅ HENNE)

MEN PÅ MIG FICK NI EN BILD IDAG.. älskar mitt nya hår som jag satt i.. är verkligen helt underbart.. satte i det med vax denna gång och inte clips, som jag brukar ha ibland.. och I LOVE IT, älskar långt hår, har ju jämt haft det, tills den dagen kom och jag satt brud modell i skolan och den som jag satt åt tupperade av mitt långa egna blonda hår.. så allt gick av så fick lov att klippa mig då det bara var tunt nertill.. så derför kör vi fejk hår och tycker man får ha det för att uppnå det man vill med sitt utseende.. =)) 
 
 
Ha en underbar dag..
 
 

En Onsdag..

Fortfarande funkar inte mobil appen så jag kan uppdatera där ifårn, tycker blogg.se ska snabba på lite för det är nog inte bara jag som använder den väldigt mycket.. tänkte visa fina bilder från när vi åkte älv snabben igår och njöt i solen och värmen.. man får passa på för idag regnar det bara, och jag ska damsuga och torka golvet sen åka iväg och jobba..
 
Igår köpte jag mig ett par rayban solglasögon och björn fick oxå ett par i pilot oxå, han fyller ju år imorgon..kalaset vart dyrt..  men nu har vi glasögon som håller länge och är snygga.. =))
 
vad ska jag mer skriva, köpte en hår olja oxå, som jag ska testa för tyckte inte kerastase var nå bra.. så nu blir det att testa en annan.. återkommer om den.. 
 
Nej gud nu ska jag ta och städa lite här hemma så det luktar lite gott.. älskar verkligen när det luktar gott och man själv är ny duchad.. *mmm*
 
 
 

Dags för stan..

Vad gör ni för något idag... är toppen fint väder här nere, inte ett moln på himlen.. men dess värre blåser det.. 
 
 
 
Ha de gött... i solen...

Tisdag

Idag är det Tisdag.. en dag då jag tvättar, städar och ska göra mig klar lite mer mitt på dagen och sen åka in till stan för att köpa en pressent åt B som fyller år på torsdag..
 
Har iaf landat i Götet igen, önska man hade fler dagar hemma, han bara träffa B familj och min familj över midsommar.. inga vänner alls.. åhh var tar tiden vägen och när ska man hinna träffa alla? i ett annat liv eller för detta verkar inte funka iaf.. =/  a ja skit smma.. =(
 
Ikväll blir det även ut och äta på resturang som det ser ut nu iaf.. för jobbar hela veckan så idag är enda dagen jag är ledig..
 
Vill tipsa om en olja som är jätte bra som jag har i ansiktet morgon och kväll det är nämligen Bio-Oil, som finns att köpa på apoteket.. jag har inte använt den så många dagar men tycker sånna här små blemor och porer blir mindre.. eller oxå så ibillar jag mig bara för jag börjat med den.. ska även vara jätte bra på ärr och oldrande hud..
 
 
Ha en underbar Tisdag så hörs vi.. är lite mycket i mitt huvud nu... <3

midsommar

Hemma i orsa.. finns det något mysigare.. alla duren, solen och görna ängar med blommor på man känner verkligen att detta är hemma när man kommer hit.. <3 I love it..!!
 
GLAD MIDSOMMAR ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!!
 
håller på att slinga håret och göra lite saker med mig själv idag.. innan jag ska iväg på middag hos Bs famil, för här blir det middag imorgon.. =)
 
Ha en underbar dag...

Hem!!

Just nu sitter jag i vagn 2 mot mora från Göteborg.. Har nyss käkat frukost, för man får det i biljetten när man åker 1klass.. Nästan samma pris som 2, så derför vart det så här.. :))
 
Inte långt kvar hem nu eller okej, är framme 13.30 men endå, sen är röndken 15.30 så har lite marginal om sj skulle bli försenat.. Brukar ju hända om man säger så.. 
 
Ska bli så mysigt att komma hem, jag ser verkligen fram emot det, vet att jag tjatat om det massa gånger nu.. Men det är verkligen lycka.. :) 
 
Nu ska jag blunda lite och vänta på att byta tåg.. Tåg, gör två byten, en i Katrineholm och andra i Sala.. 6,30 timmar hem, men jag e inte bitter.. ;)
 
Kärlek från mig!! 

onsdag...

jag åker till Dalarna imorgon... och är besviken på att inte mobil appen funkar för jag bloggar mycket där ifårn.. och jag mobil bloggar väldigt mycket tyvärr, vet att många inte gillar det.. men orkar aldrig lägga in bilder på datorn.. sätta mig här och skiva, även fast jag borde vara bättre på det..
 
Har legat döds sjuk i 2-3 dagar nu.. men idag är jag piggare och ska iväg och jobba kl 17.00.. jag trivs verkligen med mitt jobb som väktare... =)
 
Imorgon åker jag ju till Dalarna för att röndka mig imorgon och sen fira midsommar med familjen...
 
Idag fyller världens bästa mamma år.. min mamma blir 55år.. grattis på din dag älskade mamma...!!
 
Helgen som var har jag inte gjort något B var i hedemora och firade en polare och jag va ensam här nere och jobbade och sov typ.. det jag har gjort i helgen.. jobb, jobb, jobba...
 
Ne gud vad jag längtar hem. gör verkligen det, och det ska bli sååååå himla skönt att få komma hem, mysa med djuren, träffa vännerna och min underbara familj....
 
Kärlek till er alla <3 från lilla mig.. 

Torsdag

Utbildning idag.. och sen vart vi klara tidigare än planerat och jag hade ingen nyckel så fick sitta ute och vänta i ca 3 timmar.. och gick på stan lite med sara, dock har jag tappa mitt konto-kort som jag spärrat och det är ju inte speciellt kul.. utan pengar liksom, hejja FANNY.. men men någon gång löser det väl sej...

Midsommar blir att fira hemma i dalarna.. så åker upp på Torsdag för att jag har röndken att göra då oxå.. sen hem på söndag igen för att jobba natt... mycket att göra nu... ;)

ah annars var det väl inget mer att tillägga.. =)


Tisdag

Skulle lägga ut bilden igår på våra fina jordgubbar vi köpte och åt.. Gud va gott det var, men det får bli idag.:

Sitter på spårvagnen påväg hem från jobbet.: jobbade över så har jobbar 16 timmar i sträck.. Drygt.. Är trött som en gris och min kropp skriker efter sängen.. Så ska jag sova.. Sova till 3, halv 4 sen ska jag upp och iväg och jobba igen..

Så god natt och sov gott för nu är jag strax hemma och då ska jag sova..!! Natti <3

Skulle skickats iväg 07.00 imorse!!


Måndag..

Idag är en sån här dålig måndag.. det är fult väder, man är trött och vill inte alls kliva upp ut sängen, magen gör ont och man ska och jobba...
Inatt vaknade jag med att jag inte kunde andas för det satt något i bröstet och jag fick hosta och hosta och dricka vatten och det släppte men då kom det upp mag grejs som jag råka svälja *ops* min mage har vart konstig i några dagar nu, den funkar helt enkelt inte som den ska.. *suckar* så himla drygt.. har ju vart bra ett tag nu sen den kronglade sist iaf 1-2 veckor.. drygt när man inte får behålla maten eller vågar äta något för att man får kramp eller nå annat.. ;) vad är det för fel?? =/
Jag längtar iaf till midsommar.. vi åker hem till Dalarna och så som jag längtar kan man nog inte längta hem... galet mysigt och härligt det ska bli att komma hem, tors-sön men måste hem rätt tidigt på söndag för börjar jobba 18.00-06.00 tror jag det var.. får shemat på det nya idag..
Nu är det bara att vänta in mötet på jobbet sen ut och jobba.. jihooo detta går bra... go girl go..
<3 pussen å kramen

<3


Söndag..

Igår var bara en lugn dag med räck macka och fotboll som sagt.. Men nu ska jag berätta en sak som hände på pizza hat som vi käkade på..

Jag och B kommer in.. Servitrisen visar oss till ett bord och vi beställer in mat.. Maten kommer och vi äter.. Sen så ber vi om att få betala och då hände det.. Servitrisen en manlig sådan vänder sig mot mig och säger jaha, så pappa betalar idag.. Jag gapade stort och stirrade på han och frågade va? Då stack han fort med kortet.. Och dom bredvid bordet oxå ett par skrattade och jag och Björn trode inte våra ögon och öron.. Sen kom han och la kortet och kvittot på bordet och sa Inge mer utan gick bara.. Va fan!!! Jag är 24 och B är 25.. Kalla B min pappa ne jag vet inte jag! Och det var inget skämt ni vet man kan skämta och säga pappa betalar.. Men det va inte ens ett sånt skämt det som var det hemska.. Då undrar jag, är det fler som ser på oss så?? :/

Idag har vi inte gjort något, har köpt bingolotter så vi ska spela det ikväll.. Men vädret här är piss så lika bra att hålla sig inne..

Kramen


Lördag

Shopping dag och räk dag... Ja idag har vi shoppat kläder Ch skor.. Sen har vi handlat färska räkor här nere.. är ju ett måste när man bor på västkusten.. Mums vad det är gått.. 1 kg räkor skalade och ligger nu på mackor med god sallad och fotboll på tv.. Kan det bli mer gött..

På måndag är det jobb igen så nu ser man till och njuter för mycket i soffan.. Men så ska det vara..

Ha en god kväll..


Fredag..

Helg......Och som sagt lång ledig.

Igår ringde chefen mig och fråga om jag ville ha en heltid istället för en deltid och det tackar man ju inte nej till så nästa månad börjar jag på min heltid.. :)

Idag har jag så ont i huvudet, säger som alla gamlingar, måste vara för vädret... Började med lite mulet men endå helt okej, var ju varmt och nu står det som spön i backen hur gick detta till???!?!??

Vi skulle ju grilla och dricka vin idag.... À ja vad är en bal på slottet, får grilla endå och hoppas på det bästa, för tror vi till och med kanske ska ut idag? Eller?

Ne jag har väl inte så mycket mer att tillägga än det jag skrivit så vi säger väl . För denna gång.


bara en vanlig torsdag.

sitter och inväntar jobb.. har inte så mycket att göra idag.. vänta vänta vänta.. B är och jobbar och slutar när jag börjar så det är ju bra matchning eller inte, men i helgen är vi lediga ihop iaf.
Nu har jag fixat mig en ny röndken tid, vart den 21 juni dagen innan midsommar. så kommer upp till dalarna över hela midsommar.. från torsdag-söndag.. riktigt skönt att få komma hem. =) som jag längtar...
Måste göra något åt min hårfärg, vill inte vara så här blond som jag är just nu, men vet inte vad jag ska göra heller. jag vill inte ha topparna i någon annan färg som alla gör, tycker det ser för kassligt ut om jag får säga min mening, jag tycker inte alls om det, men det är jag, och smaken är som baken, delad....
Pissigt grått väder och och regnat på förmiddagen och nu är det bara grått och tråkigt. köpte nya fransar igår, som jag satte dit idag, kan inte leva utan mina fransara, tur det finns sånt lim som gör så att dom sitter länge och man kan tvätta av sminket m.m =)

Nationaldagen!

Hoppas ingen missat att det är Nationaldagen idag.. och det ska vi vara stola över. önska det kunde vara en folk fest här som i Norge.. att alla som bor i sverige ska fira och vara glada över detta land.. som gör det bra för det flesta som bor här iaf...
Själv så jobbar man både idag och imorgon så mig blir det inte mycket firande för utan jag ska göra bil och se glad ut.. =)) men det duger det med...
Ha en underbart bra dag.. <3


Tisdag

Idag är en dag då jag inte gör något.. Bara latar mig kan man säga.. Kanske ska in till stan en vända men har inte bestämt mig..

Snart är det midsommar och då har jag tänkt åka hem till Dalarna och fira den och ha det mysigt med alla för är ledig hela midsommar.. Minns inte ens när jag var det sist.. :) så härligt!!

Imorgon är det national dagen och tycker vi ska börja uppskatta den mer som norskana gör.. Den är röd och jag jobbar imorgon det betyder att det blir bra med pengar åt mig.. :) hihi sen jobb torsdag och så är man ledig..! :))

Vad ska man säga tiden bara rinner förbi.. Ha de gött..


Väktare..

Jag vet inte, men folk ler litte smått eroniskt när jag säger att jag är väktare.. och jag vet inte vad dom tror en väktare gör igentligen.. jag ska då fasiken inte brotta ner brottslingar på marken, det har vi polisen till med massa vapen och utsustning.. en väktare ska göra samhället säkrare..
så man behöver inte vara en biff och man behöver inte vara stor.. jag på mina 48kg är väktare och funkar alldeles utmärkt.. ;) ville bara kommentera det.. storleken spelar ingen roll bara man har en hjärna och kan prata för sig brukar man kunna lösa det mesta.. =)
nog om det..
så skönt att vara ledig.. solen skiner ute har den ifs gjort sen det var varmt och soligt över hela landet.. dock blåser det så det är inte skönt att sola om man säger så... men har iaf tvättat och duchat sånt behöver man göra ibland.. ;)
annars så får ni ha en underbart dag... har inte heller orkat fota mina linnen så ringde syrran och fråga vad jag hade för stolek på fötterna och hon hade hitta ett par så snygga skor som hon visste jag ville ha.. man kan inte mer än älska sina systrar..!! <3

Söndag efter jobbet..

Nyss kommit hem från min första jobbdag själv utan att vara läro.. Snacka om att jag vart nervös..! Men nu har jag gjort det och finns ingen som har näsan högre än jag och är gladare än jag just nu.. Jihoo vad duktig jag är.. :)

Fast innan var jag jätte nervös.. Var på jobbet redan 1,5 timma före jag börja och var jätte nervös.. Satt i fika rumet.. Prata med kollegorna och vart lungnare av dom.. :)

Nu är jag ledig två dagar och det känns himla gött.. :)) i morgon ska jag tvätta och sen ska jag ta kort och visa mina snygga linnen jag köpte..

Nu ska jag strax gå och sova för jag är så trött.. Och har nyss ätit jätte god mat som B hade gjort åt mig.. Och igår fick jag denna goda sallad när jag kom hem från jobbet.. :))

Nattliii från en stolt väktare...! :)))


Lördag

Inatt har jag sovit jätte dåligt.. vet inte varför men tror det mest är ångest för att jobba själv första passet imorgon.. är nervös så helften vore nog...
Duchat och ska sminka mig.. sen ska jag och B åka och käka kebeb.. blir det enda jag hinner stoppa i mig denna dag.. men gött ska det bli.. han har smittat mig tror jag med sin halsfluss för nu har jag oxå ont i halsen.. men jag är inte bliter.. ;) har mest ont i huvudet.. men tror det är stress och spännings huvudvärk...
jag ska in på gina idag tänkte jag och köpa ett linne som jag bara måste ha.. såg att Kenza hade ett sånt linne oxå på hennes blogg det är jätte ur ringat i ryggen och är så fint på sommaren ju..
Åh i helgen är det http://summerburst.se här i götet och själv jobbar man.. men nästa helg är jag ledig.. och då ska det hittas på något riktigt kul.. dock vet jag inte än vad detta ska vara men något ska det bli.. =)
Snart börjar fotbolls EM oxå, gud vad jag längtar.. så roligt att kolla.. älskar att kolla på sport när det är landskamper.. =))
Ha en go dag.. är är det strålande sol så ni vet alla där hemma i dalarna.. men dock blåser det...

Fredag

Fredag och det vankas helg.. men för mig är det jobb som gäller hela helgen.. B har halsfluss och jag börjar känna mig lite små hängig men men.. jobbar min första egna dag utan någon som åker med på söndag... så det ska bli spännande, och snacka om att jag är nervös...

Idag blir det bara lungt städat och diskat är gjort och nu är det bara slö häng framför datorn ungefär... ska väl gå och stoppa i mig frukost oxå.. så måste jag ficka den där jävla rönken tiden oxå... när jag nu ska ha tid att åka upp.. =/ *hummm*

Fattar mig inte på systemet här i sverige.. jag bor i gbg ju och ska röndka nacken.. men är skriven i Orsa, då måste jag åka hem till mora för att röndka mig.. för att jävla sjukhusen inte har något samarbete med varandra i olika län värkar det som. är ju idiotiskt..!!!!

A ja ha en god dag...


RSS 2.0