Ben och skor.. :)

Tro det eller ej, men jag har aldrig köpt ett par egna tränings skor.. Men idag hände det.. :) har ärft av någon bekant för många många år sen och dom har jag fortfarande haft.. Som sagt ända tills idag.. Prövade dom även på dagens ben pass.. Och dom var faktiskt bra för den billiga penningen på 399kr nedsatt på rea alltså. :) 

Ben passet hick bra och jag kände mig stark och träningen går framåt.. :) känner att jag utvecklas massor nu på slutet.. :))

Och ikväll blir det att göra älg köttbullar och potatis mos.. Som jag ska vara duktig att göra själv.. :) 






Bilder och text Orsa!

Vart i Orsa över helgen och bara myst med min underbara familj.. <3 sån lycka att bara få vara hemma.. Jag träffa inga vänner utan var bara med familj och så och kände att det var viktigt denna gång.. :) jag saknar redan min familj, jag älskar er såååå!!! 

Fick även julklappar av syster yster som jag vart jätte nöjd med.. :) form, gaffel tavla och glas burkar... :)

Syrran fyllde även 25år.. Så har firat henne oxå.. Gammal tanten.. ;) äldre blir du!! 

Kolla även på tjej Vasan.. :) 

Hemma i vardagen igen nu iaf.. och träning som vanligt och jobb.. 

Idag köpte jag ett par nya hörlurar då mina gott sönder och jag MÅSTE ha musik när jag tränar.. Får oxå ont i öronen av sånna där man bara stoppar in så tog ljuset till en ny nivå idag.. :) 






Syster... <3 25år i söndags..





Ben, ont!

*Suck*

Hemma efter jobb och ett ben pass på gymmet, nu mat sen packa. :) 

Dock på jobbet idag slog jag knät i en dörr så jag fick så jävla ont och haltade.. Och min första tanke va.. Fan, nu kommer jag inte kunna köra ben.. Sen kände jag inget resten av jobb passet.. Men sen, när jag kom till gymmet och börja köra så gick det inge bra.. Knakar och gör ont.. Skadad i knät jippi!!!!! :(

Hoppas det går över snart, vart ett halv dant ben pass med inte så mycket böj utan vader och andra övningar.. :/ 

Så ledsamt, vill inte vara skadad!!




Svårt att spänna benen när man har ont! :(

Dags att packa.. Orsa och Dalarna nästa..! :) 


Tänka åka

Jobba jobba jobba för att 00.00-01.30 avlägga ett tränings pass, hem och blogga tränings bilder äta köttfärs och ris sen packa och sova för att sen gå upp 12 och ta bilen till Dalarna!! Jag längtar sån lycka att få komma hem till dom man älskar! <3 

Att alltid stå upp, le och vara glad är svårt men man kan om man vill och ge aldrig upp vad än folk säger, för jag vet, tror och hoppas.. Den dagen du själv inser att du kan mista, förlora och ångrar då är du en bra människa, lyssna på andra då lyssnar andra på dig, sånna som bara bryr sig om sig själva är inget och ha.. Dom inser sen att det var fel och du kan stå rak i ryggen och vara lycklig även fast du har fått knivar i ryggen!!! <3 kärlek! Du blir älskad om du älskar.. Du blir lycklig om du gör folk lyckliga.. Du blir glad om du gör folk glada.. 





Woop

Idag körde jag ett fint axel pass med bea på gymmet! Det var ett riktigt bra pass och nu har jag ätigt och bara hänger i soffan.. Trött och ska gå och sova om en stund.. :)

Imorgon blir det ett ben eller arm pass.. Sen är det Dalarna som gäller på fredag.. :) till min undrbara familj!!!! <3 

Ingen bild idag men imorgon ska jag fota lovar.. ;) 


Bjuder på en mat bild som vart matlåda idag oxå.. :)) 



Fuck cancer

Eftersom det är vilodag för mig idag så har jag vart på stan och köpt sånna där saker som måste köpas.. :) och hämtat ut ett paket med 72 olika glitter, dock hade jag en del men jag älskar glitter och man blir glad...

Vad tänker du på när du hör ordet cancer..? Hemsk sjukdom, folk dör, går inte att bota.. Det är vad jag tänker.. Tills den dagen kom när en nära fick det där ordet canser.. Hela världen stanna upp i tårar, i ångest och rädsla.. Jag bär dagligen mitt armband fuck canser och jag idag tror och hoppas och lever och är en glad människa som skiter i vad fan alla tycker och tänker om mig.. Jag är bra hur jag än är och vad jag än gör och hur fan jag än ser ut!!! För jag vet att det finns så många som förstår och älskar!!! <3 och det gör vi alla bara att vissa inser det inte förens det händer något, då börjar man älska och bry sig!!! 

Så FUCK CANCER!!! <3  börja älska och tyck om alla!!!





Bröst dag!

Idag var det bröst som gällde på gymet.. Och jag maxade i bänk 40kg inte mycket att skryta med.. Men bröst är mitt svagaste jag.. Jag är iaf stolt över att det tar sig!! :) sakta men säkert.. På bredden växer jag iaf.. :)

Nu är det planet earth på tv vi kollar på.. Älskar dom avsnitten.. :) 

På fredag bär det av till Dalarna i hela 5 dagar det är lycka!!! :) 

Imorgon är det vilodag! :)) skönt! 







En dag

Dags att vakna till efter mys i sängen och frukost, nu ska det uträttas lite ärenden sen iväg och träna.. Bröst.. Så får vi se vad jag tar i bänk.. Och så tänkte jag göra ett inlägg med träningen senare ikväll..

Sen blir det någon god mat jag vet inte vad vi ska hitta på än, städa åt marorna och ja allmänt små pill.. :)

Jag har eksem i ansiktet som går i skov.. Och nu har jag ett sånt skov.. Kliar så jag håller på att krypa ur min egen kropp.. *gahhhhh*




Nöjd tjej.

Ett grymt rygg pass med Elin idag så nöjd.. Och glad efter att avnjutit middagen gjord av b med kassler och ris... Så gott!!! <3 och så ska det låta på tvn.. Sen blir det ett skönt bad och häng  i soffan.. :) 

Måste berätta en sak. Vi har en granne som har en vit katt som brukar sitta i fönstret i trapp uppgången, B har råkat släppa in han hos oss en gång för han hängde efter oss.. (Vi brukar klappa på han när vi går förbi..) och vi har sagt det till grannen som äger den.. Och idag kom hon och plinga på för katten var borta. Och hon kolla in hos oss som vi hade snott den. Men vi hade nyss vakna och inte sett någon katt. Ca 30-40 min senare går vi till bilen och ser katten vid trapp uppgången bredvid och tar med den och plingar på och lämnar katten. Hon vart jätte glad och tacka.. Men hon tänkte säkert, dom jävlarna hade den hos sig.. Haha eller vad hade du tänkt? ;) 

Bild sen förut..



Träning..

Idag har jag tränat, och umgåtts med Kim.. Fixa hennes naglar med massa glitter.. :) roligt, roligt och trevligt! :) 

Träningen går bra just nu.. Idag stod ben på shemat.. Måste visa er 2 bilder är 2 månader mellan dom, kolla lyfter på rumpan och vidden på ryggen.. Så jävla nöjd med min framgång, ibland känner man bara, DET HÄNDER INTE ETT SKIT! Men det gör det.. Imorgon kör jag ett rygg pass om någon vill följa!! :)

Första bilden före och andra bilden nu..
Titta oxå på vad mycket mer jag spänner mig på första bilden.. 

Hihi glad tjej!!


Nu!

Och en till bild från idag





<3-dagen!

Idag är det alla hjärtans dag., :) det "firade" jag och älsk igår.. Han fick av mig en t-tröja och en parfym och jag fick ett par tränings byxor och "före träning pulver" :) glad tjej, min man kan! 

Sem vart vi överraskade av b syster som gav oss en hotell natt i förlovnings pressen nästa månad.. <3 lycka så glada! Det är då till att skämma bort oss! ;)

Idag jobbar vi i vanlig ordning! 

Jag älskar alla mina nära och kära, ett stort <3 till er idag!!! <3 


Byxorna och pulvret.. :) 




Dan före <3 dagen..

Imorgon är det alla hjärtans dag..  Men vi ska mysa till det ikväll när jag slutar vid 12 för att vi jobbar imorgon båda två av oss.. :(

Återkommer imorgon vad jag köpt åt Herren, vet nämligen att han läser min blogg ibland.. :) 

Annars gjorde jag nya naglar på mig skälv igår natt när jag kom hem.. Är dock as trött nu för har fått jätte svårt att komma till ro när jag ska sova tyvärr.. :(

Med blixt..


Utan blixt..

Nu dags att göra sig iordning för jobb, föresten var det drog test på jobbet igår och jag fick kissa.. :) 



Natten

Kände nu måste jag skriva något även fast jag inte har någon rolig bild att lägga ut.. ;)

Tränar, jobbar och står i.. Ja ni vet det vanliga.. :) 

Jag ska börja köra mer bänk och marklyft nu har jag bestämt mig för.. :) 
Samt träna mer varierade övningar för att komma åt varenda liten muskel, ska även börja springa mer. :) 

Har fått hem mina nagel saker jag beställde i förr förra veckan som skickades fel.. Så himla glad.. Jippi.. Imorgon vet ni en som ska pyssla och pilla efter jobbet.. :))

Nu smart åker man till Orsa oxå, ska bli så underbart blir uppe 5 dagar.. Träffa familj, vänner och underbara djuren!!!! <3

Anna har berättat att hon är gravid oxå, så himla glad för hennes skull.. Vovve, villa, bebis och bil.. <3 lycka.. Stort Grattis till dig..<3

Avslutar med en bild på lilla älsklingen som verkligen älskar att bli klappad under hakan.. ;) 







Mys kväll!

Nu har vi idag vart och ätit en jätte god middag som vi fick i julklapp av syster Ida och Olle.. Var rena njutningen.. Var obeskrivligt god mat.. Helt otroligt!! 

Vi åt först en förrätt där det var olika sorters skinka.. Ja ni kan självs se.. :)

Sen tog jag hjortstek med risotto och rödbetschips.. 
B tog kalvstek och klyftpotatis.. 
Och som efterätt crem brule och en expresso.. :)

Nu har vi kollat på en anemy film och bara myst!! :))

Tack Ida och Olle!!!! <3 







Underbart!!!!!

Lite prat

Har jobbat nu och haft piss dagar inte vart på humör helt enkelt. Har med jobbet att göra inget annat.. :) 

Jag väntar fortfarande på mitt paket med nagel saker!!! Väntar väntar väntar.. Sorterats fel 2 gånger nu.. Iriterande..! :(

Juan nu kollar vi på skidor och har beställt bord för vi ska ut och äta idag.. Har fått en smartbox av Ida och Olle i julklapp, så ska utnyttja den som alla hjärtans dag middag då vi jobbar 14, 15 och jag även hela veckan.

Detta gör jag gör att kunna vara i Dalarna från 21-27 innan vi måste åka hem igen.. :)) ska bli underbart!! <3 jag längtar!!

Har träningsvärk i benen så det heter duga.. Efter gårdagens ben pass.. :) 







Natt

Nu kollar vi på Thor.. Och innan det har vi bara njutit av att vara lediga.. :)) tagit en promenix från Affären och hem.. Och gjort bacon lindad fläsk filé fylld med feta ost och vitlöks klyftor.. :) samt ben & Jerrys.. ;)

Vilodag från träning idag.. Och har börjat "bulka" nu och ca 1 månad framåt för att gå upp mer i massa så dricker kosttillskott 4 gånger om dagen nu och ska gå ner om 1 v till 2 gånger dagligen. Så kommer svälla i vätska så ni vet.. ;) gjorde detta innan Thailand oxå.. :) 





Mmmmm

En dag.

Idag har jag vart på hals segt humör.. Inge roligt ont i huvudet och så..

Vi har vart iväg och tränat, handlat och ätit tacos och jag har kolla på äkta människor på paddan och b spelar tv spel.. ;) 

Sen vi kom hem från Thailand känner jag att träningen gett bra resultat och att jag även minskat ner på sötsaker.. :))

Imorgon blir det nog bara att ta det lungt och städa, kanske uträtta lite ärenden och sånt.. :) 




Arg!!

Nu i veckan och två veckor framåt ska dom bila badrum i två lägenheter hos oss.. *grr* tid 07-16 varje dag.. Och vi som natt människor tycker om detta är att vi kommer vara trötta, agrisiva och kanske få lov att flytta ut... Står på lappen om man har djur hemna på dagen ska man kanske flytta dom.. För buller.. :() ångest..

Idag en söndag plingar någon idiot på dörren vid 10-11 oxå tror dom att vi öppnar NEJ.. Sen börjar någon borra oxå, en söndag!!! Jag blir galen jag har ibland lust att ja strypa folk. Jag hatar sånna som inte kan borra fort, spika m.m jag ska ge igen en valet dag!! 

Högljutt på natten= ring störningssjoren 
Högljutt på dagen= det är dag då får man låta.. Grrrr

Nu har jag fått vara lite arg så nu tänkte jag visa mina fina finger vantar jag fått av svärmor som hon gjort.. Såååå fina och jag älskar dom..




Jajjemen!!

När man tränar mycket äter man mycket mer och går upp i vikt.. Och det stora: du orkar mer och är piggare!!!

Insåg oxå att jag äter oftare och oftare.. 
Frukost: Kellogg-k med mjölk
Mellan mål: 1 bar och 1 mandarin
Lunch: lax med ris
Mellan mål: torkat kött
Träning: bröst pass idag..
Middag: lax och stekt vitkål

Men kan meddela fan vad pigg jag är.. Klev upp 11.30 idag för att åka till jobbet.. Jobbat 11 timmar plus tränat efter och nu kl 03.30 ligger jag i sängen inte speciellt trött och ska sova.. :) 

Dock är jag seg i huvudet.. Låste först in mitt passerkort så en kollega fick öppna med sitt så jag kunde hämta det i rumet, sen låser jag in passer kort, nyckel hem och nyckel till skåpet i mitt skåp på jobbet.. Jippi.. Klippa lås och skaffa nytt imorgon, bra saga som sluta gott med lite omständigheter! god natt.. ;)


Snööö







Jo då så att..

God natt säger jag efter ett jobb pass och ett o motiverat ben pass.. Nu ligger jag i sängen och är trött och ska upp 11.30 imorgon börjar jobba 13.30-00.12.... 

Fick veta idag att syster yster och hennes kille har börja träna lite.. Och det gör mig glad.. Ser fram emot att hjälpa och visa.. :)) 




Slut körd efter gymet 00.12-01.15.. :/
Hemsk bild men det bjuder jag på..



RSS 2.0