Måndag!

Inte vann vi något på Bingolotto igår inte.. :/ men men..

Har tvättat sen 8.00 imorse och det är snart klart.. Har även duchat, och ska göra mig klar och äta frukost sen träffa Jessica och lilla Amanda.. Ska bli så mysigt!! Denna dag kommer bli underbar! Och inte ett moln på himlen och solen lyser; kan man få det mycket bättre?!?


Nuuu Bingolotto

Japp, nu gäller det!! Bingo lotto just nu..! Håll händer och fötter!! ;)


Hej hopp!

Fanny Eriksson har alltid en förmåga att vara ute i god tid, blanda ihop tider och tror aldrig hon ska hinna, just nu sitter jag och väntat på bussen som går om 30 min.. Jag är för jävla dålig på att planera.. Men men sån är jag liksom..

iväg och göra naglar nu, och hemmet glänser och luktat gott..! :))) lycka**

Ha det gött


Söndag...

Galet seg jag är idag.. ska strax damsuga, torka golve och skuta toan.. idag är ingen bra dag, jag har så frujtansvärt ont i ryggen så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. sovigt jätte dåligt och inte på bra humör alls..
Kl 14.00 ska jag iaf göra naglar och hoppas dom blir bra annars kommer jag bli ennu mer besviken och less..
Grillningen hos erik och emma var jätte god, tack för maten... och trevligt sällskap..
Sen hinner jag inte träna något idag heller för gymet stänger kl 14.00 så får vila idag.. men men... får köra hårt imorgon, har endå träningsvärk i magen.. föresten måste jag minska ner till 0 i mitt godis ätande om jag ska få min dröm kropp, det här kommer vara grymt jobbigt och skit tråkigt, men vad gör man inte eller jag brukar ju fuska och äta godis istället för mat ibland... och har gjort så hela mitt liv.. *mohaha*
ha en bra dag.. städas blir det här..

Grill!

Det vankas grillning ikväll hos Nordenberg/Nyström.. Mums* blir nog en kanon kväll detta!!

Nyss hemkommen från stan där jag handlade den goda duch krämen från body shop och ett leopard färgat linne.. Så snyggt.. Kanske blir det ikväll.. vem vet vem vet.. ;)

Gött mos!



Träning...

Då har man vart och tränat då.. cyklat, kört mage och ben.. vart det idag.. skönt att träna.. nu ska jag stoppa i mig en sallad till frukost, då jag inte åt något innan träningen.. man förbränner mer då va? ;) ne var faktiskt inge hungrig tidigare.. sen blir det duchen... tur att det bara är jag hemma när man luktar skunk efter gymet.. ;)
Undra vad man ska hitta på idag... in till nordstan en vända kanske bara för att ha något att göra, orkar inte städa idag även fast jag borde damsuga och torka golvet men nej, det får vänta tills imorgon, vissa saker får man faktiskt skjuta upp..
Mitt blåmärke på handen efter sprutan är grönt nu.. så snyggt så man vill att det ska vara så jämt.. eller inte.. ;)
Kärlek till er..

20.50 dag fredag

Nyss ätit, lövbit och sallad.. Inge onödiga kolhydrater här inte om man ska få äta lite godis, man måste prioritera.. ;)

Jag är helt inne i lego, Indiana Jones tv spelet till Xbox.. Så himla roligt kan inte slita mig och dragon vale på mobilen.. Haha tur man har saker att göra.. ;)

Ha det gött




Helgen för mig blir inget alkohol utan gymet alla dagar och sen ska jag fixa naglarna på söndag.. Hoppas dom blir snygga..


Fint till fult..

Det strålande vädret utan ett moln på himlen över gick i grått och regn.. Hur kunde detta hända? Jag skulle ju sola och ha det skönt idag.. À ja väder gudarna verkar inte vilja mig väl..

Har iaf vart och tränat och det var jätte skönt.. Här ska fettet bort och man ska bli fit för sommaren.. Men är iaf bra på väg.. Men mer ska bort hej och hå.. :))

Ha de göttena..



Fredag

Jaha, då vankas det helg tror jag det heter.. ;) solen skiner så det står härliga till här nere i götet och idag blir det träning och så har jag inget mer planerat än..

Igår så åt jag iaf rödbetor och sparris, mums.. Jag älskar verkligen räntor man kokar själv sen skalar man dom och äter med smör och sparris med ost i ugnen.. Mums..

Sen roade jag mig med att göra en Ansikts mask för det har jag inte gjort på år och år och dagar så jag gjorde en sån och myste ner mig i soffan i morgon rocken framför bb på tv.. Sen efter det gick jag väl och la mig ungefär..



Segt

Segt att behöva vänta på läkar tider hela tiden.. remiss till röndken IGEN och ny läkar tid till jobbet och jag vill börja utbildningen NU NU NU segt att vänta.. jag rent utav hatar det..
Sen det här jäklarns piss regnet när ska det sluta regna hade dom ovanför molnen tänkt igentligen, jag behöver sol, tur jag äter mina D-vitaminer iaf, men man känner sig inte 100 endå, så segt..
men vad gör de liksom jag är inte bitter.. ;) önska bara man kunde va ute mer och gå och så.. hehe
Nu ska här göras små-plock iaf... till middag/kvälls mat.. *mums*
Elin du måste klämma ut bebisen tills jag kommer hem nästa...så jag får klämma mysa och känna på den.. ;) men i helgen kommer ju Bästa jessica ner och lilla mandis mitt gudbarn så då får jag klämma och mysa massor med både amanda och jessica, fasiken vad man saknar sina vänner här nere.. <3
kärlek till er alla underbara människor som finns.. =)

Dagen..

Emma och jag drog in på stan och gick runt där en vända.. Mina älskade fina skor fick jag tillbaka och det hade inte blivit något bättre med som tyvärr, så jag fick tillbaka pengarna för dom.. Och då vart det en ny tröja från Gina...

Helt ärligt har jag inget mer att skriva så..


Torsdag

Så segt att bara gå hemma när man väntar på svar från ett jobba man har troligen fått för jag ser inte varaför jag inte skulle gå igenom läkartesterna.. och den 14 maj börjar utbildningen så går typ här hemma, drar fötterna och gör inget känns det som iaf.. ;)
Var ju in en vända på stan igår, tror jag åker in idag igen bara för att fördriva lite tid tills B kommer hem sen blir det ju träning... ska köpa en duch kräm för min B duchar i samma som mig så den jag köpte fårn body shop tog slut lite väl fort.. så han luktar oxå blommor.. haha..
Läkaren ringde föresten igår om min röndken jag gjorde förra veckan, och inga frakturer i skelettet så det var ju bra sa han, MEN du är sne och det tyder på en wipplach i nacken.. *suck* så nu måste vi skicka dig på en ny röndken en skikt rönken så vi vet hur mycket det är och om det ska opereras eller ej... så ska väl åka upp till DALARNA snart igen och bli röndkad då... (fast skönt och veta varför jag är yr ibland och har ont i huvudet)
Happy Day!

Hysteri

Idag var jag in på stan och köpte mina fransar och det transparanta pudret från make up store.. Så gick jag för bi bikbok inne i nordstan och där stod det 50% på alla ordinarie priser.. Gick in och kön till kassan slingrade sig runt hela butiken.. Men jag hitta en tröja som jag vägrade pröva för var lika lång kö där nästan.. Så gick och ställde mig i kön och en tröja fick följa med mig hem för ynka 150kr.. Värsta kapet..


Mitt i dagen

Har slutat åska här och är iaf uppehåll men jätte varmt, eller ja kvaft och fuktigt.. just nu sitter jag och kollar ut genom fönstret på polis helekoptern som cirkulerar runt här..
Jag tänkte visa min tatuering, den är fortfarande skorvig och lite svullen än, så men tänkte iaf visa min tro, hopp och kärlek.! jag älskar verkligen den och är super nöjd.. TACK Micke..
Ska dra in till stan om en stund hade jag tänk och kika runt lite, måste köpa ett nytt puder då jag gav bort mitt till en av syrrorna när jag var hemma.. och så ska jag nog beställa tid för att få linser, för orkar inte bära glasögon lite då och då.. så tänkte man skulle ha såna man kan ha i en månad sen byta, tycker jag verkar praktiskt..
Happy Day!

Morgon och åska!

Nu ligger jag i sängen vaken och det pekar som bara den, fick lov att gå upp och dra ur alla sladdar.. Men jag vet ej, när man bor i hög hus kanske dom har en så här blixt ledare eller vad man kallar det, uppe på taket... De hade ju vart skönt isf..

Jag tänkte gå på stan idag, men nu vet jag inte hur jag ska.. Kanske bara blir inne och rullar tummarna en dag som denna tills B kommer, för så blir det träning..

Och idag ska vi ut och äta eller bio.. Han kunde inte igår för att han fick lov att plugga på Telia saker.. :))

Ha de gött!!


Kväll på tisdag..

Vi har ätit rödbetor.. Som vi köpte nere i våran grönsaks handel utanför porten.. Och kokade sen åt med smör.. Mums så gott det blev.. Så har vi ätit världens godaste och mognaste mango.. Det var oxå super!!!

Kom på en rolig ide! Jag ska lägga in dagens polis bil här och lägga in en bild på det varje dag.. Vad tror ni om det vi har ju polis bilar här varje dag som cirkulerar.. Som sagt getto ganskter plats.. Här bor vi.. ;)


Tisdag

Ja andra dagen på en börjad vecka är det så man brukar säga kanske? Idag händer det inte mycket i detta hus håll, jag har tvätt tid kl 12.00 så blir det att göra det ca 3 timmar, sen på kvällen blir det väl gymmet antar jag..
Var ute och sprang igår och jag tog jacka på mig, skulle jag inte gjort.. var så varm så jag höll på att dö, men sånt är livet, och björn och danne sprang i från mig, fast ifs sa jag att dom fick det oxå, men men
Jag äter D-vitaminer som extra tillskott och det är ju super, jag får iaf mycket finare hy och känner mig mycket piggare.. så något måste det ju vara bra för..
Jag är blå på handen och har en knöl i blodkärlet när jag knyter handen.. gud va fult ska man behöva se ut så bara för dom inte hitta något att sticka i vid armväcket..
jag undrar om jag och B ska ta och gå ut och äta idag eller kanske på på bio... har lust att mysa till det lite efter gymet och allt, eller så skiter man i att träna och bara tar en mys kväll och gör något som man verkligen behöver ibland.. mys tid.. vid ja bio eller mat.. =))
happy day..

Kväll..

Klockan är 21.01 och vi ska ut och springa för han inte tagit oss till gymet idag.. Sega som vi är har vi myst i soffan och bara tagit det lungt..

Men imorgon blir det gymet, är ledig hela dagen och ska inte göra något bara sega mig, ha sov morgon för en gångs skyll..

Nu är det strax mörkt så måste dra mig ut nu.. Kram å hej..


Test dag..

Då har man vart på läkar testerna för anställningen och utbildningen.. gick väl bra.. bara att läkaren var sjuk och systern va bara där så fick bara ta prover och inte tärffa läkaren. men fått en ny tid, så vi får väl se hur det går sen.. men ska nog gå bra..
sen så hitta dom inga blodkärl på mig i armväcket när dom stack och letade och det gjorde ont när dom ska hålla på och leta.. så dom fick ta ett kärl på handen istället som syndes lite mer efter jag ahde haft händerna i varmt vatten... och nu är jag blå på handen och har en knöl på handen, ska det vara så.. annars hoppar jag att den går ner.. för omt som FN gör det när man kommer åt..
Nu ska jag städa lite, och sen blir det gymet och så ska jag lämna in min förbannade knarrande sko som jag köpte för mindre än 1 månad sen... och det är bara en som knarrar oxå varje steg jag tar, så himla iriterande..
Ha de gött och på återsende.. ;)
image description

Söndag kväll!

JA, då har man kommit till gbg igen då.. men sega förseningar på 1 timmar.. var så himla drygtspciellt när man åker länge på tågen redan.. allt som allt 8 timmar kul jul.. men men nu är jag här iaf..

Bingo lotto vann danne 100kr på iaf.. men int annat.. tråkigt men sant, nu inväntar vi BB och se blir det sängen för att sedan gå och sova hade jag tänkt mig.. man blir trött av att resa.. *gäsp*


JAG VILL UTOMLANDS NUUUU!!









Bingolotto

Ikväll eller rättare sagt NUUUU spelar vi Bingolotto!! Håll tummar och tår!! :)


Vad är detta?

Alltså jag vet inte om jag är pervers som tänker på sånt här, men vad ser detta ut som? Haha
Var på Ica maxi med mamma och dom sålde denna.. Min första tanke va varför i helvete gör man en damsugare som ser ut som en Dick? Är det bara jag som tycker det eller? Haha

Titta och njut.. ;)


Mot Göteborg!

Då sitter man på tåget ner mot Göteborg igen efter att ha vart i Dalarna sen i torsdags ju.. :)

Jag är så nöjd med min tatuering, men den är svullen än så tänker inte knäppa något kort än tyvärr.. Ni får vänta.. ;)

Min blogg kronglar och vill inte se ut som jag vill men får fixa den när jag kommer hem, eller iaf försöka!!

Imorgon ska jag på läkar test för jobbet, så blir först syster kl 10.00 sen läkare 11.00 med massa prover men vad jag vet är jag godkänd så är väl bara att köra på.. :)) så ska nog detta tå bra, och sen börjar utbildningen för hoppningsvis 14 maj.. Hej och hå det ska nog bli himla bra det här..

Seee ya!


Klar..

Nu är jag klar med det jag gjort vart en eller ja 3 små tatueringar hos syrrans kille.. Jag är jätte nöjd, vart himla fint.. Ni ska få se bilder senare när jag tagit bort plasten.. Nu blir det hem till andra syrran..

Jag vill ha en QP bara början.. ;)


Ny design

Då har man försökt fixa lite nytt på bloggen så jäkla segt att göra det bara men nu är det gjort iaf.. :)

Det har snöat här uppe i Dalarna hela kvällen igår, natten och på morgonen.. Jag har lite saker att göra så bestämde mig för att åka hem på söndag..

Saknar min B något otroligt, men imorgon kl 14.55 får man äntligen träffa han, för jag tänkte åka vid 8 imorgon.. :)

Igår kväll var en lungn och skön kväll, var först på dagen hos Ida och Olle.. Sen hem till andra syrran och hennes kille och var där.. Och nu är jag på väg dit igen för att göra en sak jag kommer lägga upp bilder på sen.. Men än så långe får ni bara fundera på vad det är.. ;) hihi

Kärlek från mig!


Snö

Då har man fikat med Elin, gått på stan och fått en förbannad jävla p-bot bara över att vara 8 minuter för sen, ska aldrig mer parkera bakom Åhléns.. Liksom 8 minuter.. :/ men men..

Har gjort en hand skrubb och jag har nästan baby händer nu.. :)

Sen ska jag in till Ida (syrran) och Olle (hennes kille) pappa ska tapetsera i deras lägenhet.. :) och så ska jag väl umgås där..

Funderar på om jag ska åka hem imorgon eller på söndag och kan inte bestämma mig, får se var biljetterna kostar..

Det snöar här oxå, måste ringa ner till götet och höra vad vädret är där nere oxå.. ;)


Fredag

Fredag, och det betyder hemskt nära helg och ledigt för många, själv har man vart på röndken och det gick väl fort och bra hade tid 8.00 fast va där rätt tidigt så var klar kl 8.00 istället.. :)

Nu sitter jag och väntar i bilen på Elin för vi ska ju äta frukost tillsammans och så fyller hon ju år idag!!

Tur man har så underbara vänner dom är få men fan vad jag älskar dom.. och behöver inga fler heller!! <3 man vet vilka som är sina riktiga vänner ändå när det väl gäller!!

Ha en bra förmiddag!


Hemma!

Hemma i underbara dalarna! Tågen körde i fatt tiden så kom i tid med resten av tågen men Gud vilken tid det tar och 3 byten, klart man blir trött.. Men nu är jag hemma iaf..

Älskar mina hundar, dom är verkligen underbara.. När man möts av alla 11 när man kommer in dom skäller, skriker, ylar och hoppar av glädje.. Så himla mysigt.. Älskar dom..

Imorgon ska jag träffa min underbara Elin och hennes stora mage, som jag saknar denna tjej imorgon ska vi frukost fika.. Och hon fyller oxå år imorgon.. :) <3 kärlek till dig underbara vän!!

Kramar


Dalarna!

Då sitter man på tåget hem till Dalarna för att vara där någon dag.. Och i katrineholm som jag bytte nyss medellande dom att tåget är 8 min försenat och då missar jag tåget i Sala mot Borlänge och lika så det från Borlänge upp till Mora..! Vilken jävla soppa får väl se hur långt man kommer.. Jävla sj.. Bara dom som kronglar jämt!! *grr* à ja på väg iaf.. Är i Flen nu så går väl framåt iaf..


Underbart!

Idag har jag fått världens underbaraste fråga och ansvar! Det är om jag ville bli gudmor åt världens finaste Amanda!! Jessica och Patriks dotter!!

Jag är så otroligt glad, hedrad och finner inga ord i hur lycklig jag är!! Den 19 maj är det dop i Leksands kyrka och det ska bli så himla underbart!!

Imorgon åker jag till Dalarna och för hoppningars hinner jag träffa världens bästa vän Jessica och lilla Amanda!! <3 kärlek!!


Onsdag!

Nu på morgonen har jag settat i ett viktigt telefon samtal om lite saker näst vecka.. Blir läkar tester då.. Men först ska jag upp till Mora/ Orsa imorgon för att röndkas på fredag som jag sagt tidigare.. Sen blir det tillbaka lör eller sön beror på som sagt..

Idag händer inte så mycket om jag ska vara ärligt.. Vänta på att min B ska sluta jobbet.. Jo jag måste in till nordstan och byta kepsen.. :)

Ha de gött..

 


Träna

Det är verkligen skönt att träna.. Man känner sig så duktig och man blir trött och sover skönt.. Fast jag är förkyld och det är drygt att träna när man nyser och får lov att snyta sig för snoret rinner.. Men man får träna när man mår så är bara när man har ont i halsen som man inte får träna..

Visar kort imorgon på kepsen, för måste byta storlek på den.. :)

Ska kolla på bb nu.. Sen ducha i en paus och efter det gå och sova.. Imorgon kl 09.00 ringer telefonen för ett väldigt viktigt samtal.. :)


Home

Hemma från en heldag på stan.. :) vi lunchade suchi på slim food i nordstan.. Mums så gott det är.. Älskar verkligen suchi..

Så köpte jag en keps till B lägger upp en bild sen tänkte jag.. Och nu degar jag bara i soffan och prata nyss med en person om testerna jag gjorde i förra onsdagen och dom gick skit bra så nu är det läkar test som gäller sen utbildningen som börjar 14 maj sen har jag ett nytt jobb och ny utbildning förhoppningsvis.. :) jihoooo

Kram kram


Stan

Då ska man strax byta om för att dra sig in på stan med Emma och Danne.. Vi ska väl kika runt lite och ja bara vara ute i solen.. :))

Kram & kärlek


Sol, sol & sol

Underbart väder idag, skönt soligt med endel moln men dom såg vi inget av på våran promenix vid vattnet.. Så skönt..

Och snart ska vi iväg och köra vårt pass på gymmet.. Så skönt att träna för man blir så skönt trött sen. Och igår vart det ingen kyckling så vi ska göra den idag.. Vart mackor igår kväll istället.. :D


=)

Nu är tvätten snart klar och det blir promenad i underbara solen nere vid Eriksberg, inte så långt att gå ner dig.. =)
Jag tror jag liter av städ mani.. för nu har jag sprungit runt hela morgonen och plockat.. klarar inte att ha lortigt runt mig, och det värta jag vet är när folk ta med kladdig händer på skåps luckor eller kylskåpet i köket.. *brrr*
Nu är alla saker utskrivna från polisen och grejer.. undra vad min utbildning nästa vecka är.. ;)

Love and smile.... ;)


Måndag.

Idag är det mycket som händer..

B började på sin fasta tjänst på Telia.. Jag tackade ja till en utbildning som är introduktions vecka nästa vecka..

Vi ska söka skola idag och det blir väl Örebro vi kommer söka..

Jag måste köpa en balsam/i packning så ska ut och gå en vända.. Sen när B slutar ska vi till gymmet..

Snoret rinner fortfarande och jag nyser men men vad gör man.. ;)

Just ja.. Vann vi nå på Bingolotto..? Nej jävla skit lott att det ska vara så svårt . Men det är ju lite roligt när man sitter där iaf.. ;)
Kram kram


Bingolotto!

Söndag och vi roar oss med att först titta på innebandy.. Mora vann så det var ju bra och gick till final.. Nu kollar vi på hockey och jag hoppas iaf på att Brynäs vinner..! :)

Fast vi har ju köpt bingolotter som börjar 19.30.. Så då hoppas vi på att vinna lite, hoppas få hem stor vintern.. Heja heja.. ;)

Sen ska vi göra kyckling filer med ris och mango chatny eller hur det stavas med wook saker till.. :)

Nu ska vi vinna massor på Bingolotto ! Kram


Söndag

Lite extra sov morgon till kl 10.00 idag.. Snoken rinner och jag är varm som ett element.. Humm undra om jag är lite sjuk fortfarande..? ;)

Frukosten idag som alltid består av två knäckte mackor och Idag vart det tee till för halsen...

Idag strålar solen men finns jäkligt många fula moln på himlen så vi får se vad det blir av detta upp och ner väder.. Men ser ut att vara varmt iaf.. För många går runt utan jacka.. :)

På torsdag går tåget hem till Dalarna igen, för ska hem och röndka mig som sagt så får vi se om jag far hem på lördag eller söndag, beror på biljett priserna..

Idag ska det sökas högskola oxå, någon mer som ska plugga än jag?!? Jag lägger naglarna och frisörandet på hyllan och ska göra något annat kul hade jag tänkt mig..

Puss å kram


Lördag å kväll..

Näsa rinner.. Ont i huvudet.. Trött och nere.. Så har min dag sett ut.. Men kände att jag behövde frisk luft så vart stan en vända för hade slut på lös fransar.. Så fick lov att köpa det.. Och sen hem och inte gjort något, skönt att ut och få lite frisk luft.. Nu på kvällen har vi ätit lördags pizza och godis bestående av mina viol tablett askar som jag äter ca 3 om dagen.. Och så köpte vi chees bolls och gott & blandat.. Så visas det just nu hockey på tv och jag har myst ner mig under en filt och nyser med mina violer.. Hihi

Mys mys kväll..


Snor och urch..

Nej, idag är ingen bra dag, Gud vad jag går dåligt.. Börja redan igår på kvällen, ont i kroppen, ont i huvudet och snoret rinner och man är täppt.. Roligt värre, idag blir det bara en seg och ta det lugnt dag tror jag..

Regnar ändå här nere i götet så då får man vara inne.. :))
Kramar..


Mat & bak..

Då har vi ätit lite.. Och bakat vanilj bullar mums vad gott det vart och nu ska man snart gå och lägga sig! :) god nattens..! <3

image description

 


Titta ut..

Sitter i köket och kikar ut från fönstret och är jätte täppt i näsan och ska snart baka lite bullar sen göra tapas.. Inte bra att gyma och vara förkyld då man blir så himla trött..


Freday

Idag har det inte gjorts mycket.. Vart till Coop en vända handlat lite hygen och städ artiklar som ny tandborste, tamponger och diskmedel.. just ja, redan glömt.. Jag och B var ju och gumma imorse.. Fasiken jag är ju jätte trött är ju därför.. Hihi

Köpte även Garnier BB cream.. Och ska pröva den och se om den är så bra som tv reklamen säger..

Ikväll blir det tapas när B kommer hem.. :) i form av sparris i ugnen, mossarella, kyckling klubbor och sånt gottis.. :) mums mums..


Godis

Godis och soff mys var ju bara en dröm, Björn kom på att vi skulle och träna så efter vi hade käkat och vilat en stund drog vi till gymmet.. Och jag åt för nära in på så vart ingen löpning men tränade armar, mage och ben.. Och gick fort på rull bandet iaf.. Så vart trött så nu gäspar jag och väntar på att bb ska Börja sen ska jag gå och lägga mig..

Föresten tror jag att det kommet bli jätte fint väder imorgon och varmt, såg så ut på himlen nu när vi gick hem.. :)

Så ha en mysig kväll för nu örk int je skriv nåe mer.. ;)


Torsdag

Idag har vi tvättat.. Vart ute och gott och haft det skönt i det fina soliga vädret..

Testet igår gick bra.. Så vi får väl se nästa vecka vad som händer för då kommer prov svaren.. :) den 20e fick jag röndken tid för nacken.. Så om 1 helg ska jag upp till Dalarna igen..

Vi har nyss ätit och gissa vad? Jo vi har gjort egen sushi.. Jag och Danne, Björn tycker inte om det så han gjorde egna hamburgare.. Fast han gjorde början själv oxå.. :) så blir extra lyxigt då.. Och Gud vad gott det vart.. Nu sitter man med putande mage i soffan.. Mums vad gott det var..

Nu blir det hockey på tv och jag ska spela lite på mobilen och äta godis lite senare.. :)

Puss & kram..


Test..

Nu har jag gjort mig klar och sitter i köket och väntar på att spårvagn 6 ska gå in till stan för jag ska och göra ett test för Sicuritas.. Får se om man får jobba där och om jag är en duglig person.. ;) gick iaf vidare på person intervjun så det är ju positivt.. :) har packat ner russin och morötter så jag klarar mig på rasterna.. :) så nu hoppas jag detta går bra..

Måste i förskaffa mig ett paraply för övrigt regnar som fn... Och inte har jag något sånt, men men får gå runt som en blöt katt.. Mjaooooo

Ha en bra dag det där håller på till 4 så kommer vara helt slut i skallen..! :/


Skyltdockor!

Okej, förstår mig inte på denna hysteri om skyltdockor som ser smala ut.. :/ går man verkligen runt och kollar på dockorna? Inte då jag iaf.. Jag kollar på kläderna.. Och hur kan man mäta sig med en skyllt docka? Föresten så tycker jag det är bra att dom är lite smala för alla blir bara fetare och fetare i detta land lika som USA... Så ne om man tar åt sig av en smal skylt docka och vill att dom ska vara tjockare kanske det är dags att ta tag i en psykolog eller något..!

Sen är det så tabu att vara smal och alla säger det åt en.. Men sen en som är tjock den får man inte säga till att ät tjock, nej vart är detta samhälle påväg, ren Avunsjuka på varandra är vad det är! Ja ja tycker bara det är sjukt att det blir sån stor grej av det.. Haha tacka vet jag smala skyltdockor.. Hehe..



Hem färd..

Ja nu har jag inte skrivigt på hela påsken, men har vart så skönt att bara vara efter begravningen och slippa bry sig om något och vara med familj på påsken.. Har ätit här och där... Tycker man äter massvis med mat.. Men idag ska vi hem till kära Göteborg tåget går 14.30 så då rullar vi mot stor staden igen.. Nu har jag vart här en hel vecka och man längtar hem till sina saker.... Men om 1 månad ska jag upp igen för att röndka nacken.. Så då blir det en helg här igen.. Har vart hemma i dalarna mycket nu ett tag.. Jag vaknade 08.30 och har inte tagit mig upp ur sängen än.. Men nu ska jag gå upp.. Gulla med valparna, ducha, packa, mata hästarna och göra mackor till tåget.. :)

Här har det kommit snö.. Hoppas vi har det bart i Gbg.. :)

Puss & kram på er!!


Påsk..

Glad påsk på er alla!!!

Påsk mys hemma i dalarna har jag och B så mysigt.. Nu blir det grilla sen ska vi nog göra något skoj ikväll, återstår att se vad set blir..

Igår köpte vi nya fiskar till akvariumet och jag vart sugen på att köpa en hamster, men vet inte om jag får ha det i lägenheten vi bor i... :/ måste fråga om det..

Jag älskar brun utan sol, tur att någon har uppfunnit det, man vill ju inte sola solarium i för tid och få gammal hy.. Nej nej tacka vet jag ungdomen.. :) hihi

Puss å kram


Docktorn..

Nu sitter jag på parkeringen i Mora utanför lassarettet och ska snar gå in på vårdcentralen för att få min nacke undersökt.. Den mår inte så bra tror jag.. :/ får se om dom skickar en på röndken eller hur dom gör.. :) Gud vad ont i magen jag har idag.. :/ så väntar jag på att älsk ska komma med tåget!! :) men snart.. Snart Såå... :)

À ja nu lär jag dra in.. Så man är där lite tidigare än sin tid iaf.. Haha kanske en fördel jag vet ej.. ;)

Ha de gött!!


Mys..

Pappa har fyllt år idag, Jessica och amanda har vart här och det har vart jätte mysigt..

Var på stan en vända innan, handla en present åt pappa, vart en mugg då han älskar kaffe, så fyllde jag den med godis.. För det är ju påsk!! :) sen köpte jag mig ett par byxor som var på rea på jc, vart ett par mörka g-star och ett par shorts.. Just ja, tvättade mammas bil åt henne oxå..

Nu ska jag gå och lägga mig, för ska upp och ducha, mata hästarna och sen åka till docktorn imorgon för att undersöka min nacke.. Sen hem, fixa med hundarna och vara med syrran.. Sen kommer älsklingen hem..!! <3 så då ska jag vara med han..! Älska min b så mycket det är verkligen en underbar människa! <3

Ha de gött


Grattis pappa!!

Idag fyller pappa år och jag har Jessica på besök, vi har bakat en tårta och kakor.. Det är så mysigt idag!! <3


Onsdag..

Hej på er..
Idag kommer Jessica och Amanda upp runt 13.00, ska bli så mysigt.. Och det är jätte mysigt att vara hemma i Orsa med alla djuren älskar verkligen mina djur som just nu är 8 vovvar och 3 valpar här hemma, 4 katter och 7 underbara hästar.. :) älskar dom.!

Men imorgon kommer min B hem oxå, saknar han massor när han är kvar där nere och jobbar, men nu blir vi hemma över påsk..!

Ska in till Mora en vända idag och kika.. Är ju ett måste när man är hemma.. Och tänkte göra det innan Jessica kommer..

Nu ska jag gå ut och mata hästarna, sen göra mig iordning och dra in på stan.. :))

Ha de gött


Jobbig dag!

Då är man i dalarna nu då! Efter en lång och jobbig dag med begravning i Stockholm av farfar.. Rip.. Men du har det bättre där du är nu och slipper lida av cancern..

Det positiva var iaf att man fick träffa alla fina släktingar som man inte träffat ofta då alla dom bor i Stockholm.. :/

Lägger upp en bild på kusinernas fina vovve.. :)
God natt för snart anländer bilen till Orsa och då ska jag sova!!


Idag..

Idag har jag tvättat vart in på stan och köpte stayups till kjolen på begravningen imorgon.. Vart dock några till saker.. En hår olja från proffs som jag tänkte prova kosta ju bara 39:- på hm.. Samt mina ögonfransar som jag har varje dag.. Tur att det finns lim så dom sitter minst 2 veckor iaf.. :) så köpte jag studio fondation på make up store, fick lov att passa på när jag hade 20% rabbat.. :)

Nu har jag damsugat och torkat golvet i hela lägenheten och nu blir det dags för att slinga håret så man är fin tills imorgon och sen packa det som är kvar.. Och imorgon kl 06.47 går tåget mot Stockholm..

Ha de gött.!


Humm

Datorn vill inte funka som jag vill eller ja min stil mall vill inte göra som jag vill så min blogg ser för jävlig ut nu.. Men men får kanske någon årdning på den..

Har tvätt tid idag så håller på med det för tillfället, sen ska jag in på stan för att jag ska köpa stump byxor tills begravningen
imorgon.. Derför jag ska upp till Stockholm sen vidare med familjen hem till Dalarna..

Ha de gött..


Dalarna..

Jag älskar mitt Dalarna.. min underbara familj, djur och vänner.. :) och på tisdag ska jag åka hemåt.. :) men först ska jag till Stockholm på tisdagen och så åker ja med la familja hem till dala land.. ;)

Nu är det voffel tejp med gänget.. Klockan 23.05 är klockan och vi ska äta.. Fast dom är inte klara än.. Bra där va..?

Ha de gött som alla i götet säger.. ;)


Söndag

Ja vad gör man, jag har smörjt mig med acos bus från Apoteket.. Och så ska jag äta mina två knäckte mackor till frukost / lunch.. Sen ska jag och danne ut och gå, vi tänkte gå till stan från oss, är en bra bit men hej och hå här ska vi gå.. :)) min älskade b jobbar hela dagen idag från 8-23.00 så segt att han ska jobba så länge men men..

Visade inte er vilken shower gelé jag köpte igår så tänkte göra det nu.. Den luktar så jäkla gott!! Mums blommor nu inför sommaren!! <3


RSS 2.0