Torsdag

Gud vad veckorna går fort.. Tyckte nyss det var helg och nu är det helg igen. Ja va säger man..

Börjar iaf lära mig jobbet nu och idag kör jag min 3e lärodag.. Och har en på lördag sen blir det första passet själv på söndag.. Tror ni jag är nervös.. Inatt var en hemsk natt jag drömmer om jobbet till och med.. Herre Gud.. :p

B är hemma och är sjuk och vi ska snart till vårdcentralen med han.. :)

À ja slut snackat har inget mer att berätta just nu iaf.. ;)


....

Himlen är oskyldigt blå...


segt..

just ja... Erik fyller år idag grattis din gamla gubbe!!!! tur man fyller 25 sent på året.. jag är ung fortfarande..! ;)
Så segt att vänta på den där jävla tvätten.. men nu är det snart klart.. och jag är oxå snart klar så blir det stan sen..

Tisdag..

Inväntar tvätt tiden som är kl 12.00 och så ska jag diska sen efter allt sånt åka in på stan en vända..

Det ska tydligen bli regn idag och molnen börjar dra ihop sig på himlen inte så roligt men men sånt är livet, har fortfarande inte införskaffat mig något paraflax och det borde jag göra så man slipper gå runt som en stängt katt varje dag man är ute i regnet..

Igår var jag grymt effektiv och städade.. Bytte lampor i fläkten, och vid köksbänken och även glimm tändare.. Så nu är det fint här hemma.. :))

Imorgon jobbar jag igen eller ja har en läro dag.. Ser fram emot det.. Älskar att lära mig nya saker men lite svårt är det allt men kommer säkert bli bra så småning om..

Idag vart det glass till frukost och igår åt jag bara middag ne måste ta tag i det här med maten nu:. Ibland går det jätte bra och ibland sämre.. ;) oftast år det sämre men det berättar vi inte.. Moahaha..

Köpte ett par sandaler igår oxå för har INGET här nere.. Måste hem och hämta både klänningar och skor.. Så har gått Rut och svettats i mina stövlar eller mina smickers eller vad man ska kalla dom.: men nu jäklar fick jag lov att fixa ett par igår.. :)))

Ha en bra dag..


Måndag

Måndag och jag är ledig idag med enda tills på onsdag.. Min plan med att gå ut i helgen gick i spillror, jag som tänkte det men men fick jobb dag på lördag en till lärodag för hade bara fått 4 innan.. Men lika bra att träna medans man får och har någon med innan man måste köra allt själv och hitta oxå.. :/ hehe

Idag blir det nog världens segaste dag.. Jag ska inte göra nått.. Och B jobbar så blir att rulla tummarna för vädret är sådär och jag tänker inte sola om det blåser lite för jag hatar när det är kallt.. ;)

Något mer kul som händer är det inte.. Skulle ju in och köpa skor igår men var för slö för det så det vart inget sånt utan istället var jag bara hemma.. Får se om jag tar mig för något idag.. Hehe

Ha de göttens..


Söndag....

ger upp det där som heter att bli brun.. fasiken än hur länge jag ligger ute får jag fan ingen färg.. så ne jag får stå ut att vara vit denna sommar.. och som alla andra sommrar oxå...
Ledig till på Tisdag.. så jobbar jag torsdag och söndag.. och nu var det hemskt länge sen jag drack alkohol och hade hemskt kul så tror jag ska planera in det till på Fredag.. det är min plan iaf.. ;)
loreen vann ju igår oxå, synd man inte fick se något för man jobba, jag som alltid brukar se det men ikke detta år.. sånt är livet.. pengar går före kul och fritid är det inte så man brukar säga.. ;)
Jag har hemskt tråkigt... fasiken det är segt att inte ha några vänner här nere och bo i en lägenhet och när B jobbar har man inte ett skit att göra man är bara själv och måste hitta på något för att roa sig.. men men blir väl bättre när man börjar jobba mer.. dock kör jag en bil som är tidigare än alla natt bilar så jag träffar aldrig endå på någon kollega.. SEGT!!
a ja nu ska jag sitta på balkongen lite mer och njuta för brun blir man ju inte iaf..
Ha de gött alla glada sötnosar.. =)

Lördag

Igår var min första jobb dag och det gick väl bra tycker jag mesta jag tänker på är väl.: hur fan ska jag lära mig att köra bil här i stan?? :/ oj oj oj.. Ja ja det märks väl..

Jobb idag oxå.. Men först ska jag ut i solen hade jag tänkt, ligger fortfarande i sängen under täcket så hoppas det är fint väder om man säger så då.. ;)

Imorgon ska morfar opereras hoppas för gudarna att det går bra!!!

Ja ja ni får ha en bra dag så ska jag oxå ha det innan jag börjar jobba som sagt.. Ha de gött!!!

Fick så fina blommor av B igår för att jag hade klarat provet.. Gissa om jag vart glad?!? :)))


Fredag

Tvätta.. Sola.. Utbildning.. Jobba...

Japp ligger ute i solen och steker medans tvätten blir klar, men fasiken.. Inte får jag någon färg heller men men...

Kl 14.00 börjar utbildningen i 2 timmar sen ska jag jobba min första dag som väktare och det passet börjar kl 16.00.. Är himla nervös.. Men som tur ska jag bara gå läro idag ju så ska bara sitta bredvid och imorgon ska jag köra här i stan för första gången.. :D går säkert bra hoppas vi..

À ja nu ska jag stoppa in tvätten i tork tummlaren sen ut i solen igen.. Lite färg lär man väll kunna få.. ;)


Prov dag...

Idag har vi haft det stora PROVET om vi ska få jobba som väktare eller inte, och jag klarade det med god marginal och är så stolt över mig själv.. imorgon göra jag första jobbdagen som väktare, ska bli jätte roligt och spännande, är dock väldigt nervös men det ska nog gå bra hoppas jag.. ;)
Gud vilka roliga två veckor det har vart på utbildningen och nya vänner har man fått oxå, himla roligt med ny bekantskap...
nu ska jag nog snart ut i solen eller oxå ska jag åka och köpa mig ett par sandaler, för har inga sånna här nere... tyvärr är alla hemma i dalarna, men men sånt är livet.. dock håller mina stackars små fötter på att brinna upp men men..
Ha de gott för nu ska jag ut i solen och mysa...
OCH ENNU EN GÅNG... SORT JÄVLA GRATTIS ÅT MIG...!! ;)

Plugg!!

Idag har man pluggat i skolan och sen satt vi kvar några stycken för att gå igenom häftet med frågorna.. Så man har det klart och så:. För imorgon skriver vi slut provet.. Är man nervös..?!? JA det kan jag säga att jag är och sten trött pluggat nån stop.. 8-20 idag..

Trött är man och ligger i sängen nu och ska läsa igenom allt för sista gången.. Sen ska jag sova för att komma upp imorgon.. Är slut i huvudet!!

À ja slut tjatat om det imorgon är det prov, sen börjar ett helt nytt liv med nytt jobb på fredag.. Spännande ska det bli..

God natt från min sida..


Helgeen

Har vart hemma i Dalarna i helgen så himla skönt och få komma hem lite.. Man behöver det ibland.. :)

Dopet var helt underbar mysigt och fint.. Tänk så mycket man kan tycka om sin bästa vän och så vart jag ju gudmor oxå åt världens finaste lilla Amanda.. :)

Sen så våran katt randi som har vart med i 18-19 år såg jag ute på åkern idag liggande bara, så mamma, jag och pappa sprang ut och där låg han död.. Men blod i nosen.. Undra om någon kört på honom och han har försökt ta sig hem men han dog på åkern en bit från huset eller fick han en hjärt infarkt?? :/ så sorgligt så idag är en deppens dag med tårar.. :/ men nu har iaf mamma kollat och det var orm bett på han..

Så himla mycket plugg just nu.. Idag har vi haft brand skydd och släkt dockor, eldar och massa annat roligt.. Så himla rolig grupp och nu är det bra två dagar kvar sen ska vi skriva slut prov och jag börjar jobba som väktare på fredag..

Ha det gött..


Fredag

Fredag och hem till Dalarna för att gå på dop..! :) Jajjemen, skönt att komma hem, men blir bara hemma till på söndag så det är segt men men..

Gud vad kul det är på utbildningen.. Våran klass är verkligen toppen och det är jätte kul.. En vecka kvar sen och på fredagen som kommer nästa vecka jobbar jag min första dag som väktare.. :) ska bli så himla roligt och spännande.. :))

Fast jävlar i min skäl vad det är mycket att plugga.. Det är inte lätt men det börjar sätta sig.. :)

Ha de gött för nu ska vi fortsätta åka tåg.. Är väl i Hemma om 1 timma ca.. ;)

He de gött.:


Själv försvar..

Gahhh dam.. Jag är helt jävla fuking död!! Och ja man får skriva så efter denna dag, fy fan säger jag en gång till, själv försvar, med grepp och fasthållning.. Jag har ont i hela kroppen, har även träna handfängsel och batong idag.: helt jävla slut.. Så här trött och ont i kroppen har jag inte haft sen jag voltade med bilen... Jag ska lägga mig vid kl 9-10 idag orkar inte vara vaken en sekund till.. :/

Imorgon har vi teori om man kommer upp ur sängen vill säga.. ;) skämtosido närvarande plikt på varje lektion annars får man inte skriva slut provet på nästa fredag..

Ja blir inte så mycket mer än denna text idag, måste plugga igenom ett kapitel tills imorgon oxå, har bara 3 sidor kvar.. Men har igentligen inte någon ork för det värker över allt.. :/

Puss å kram från mig till er..!!


Hjärt och lunga..

Idag har vi haft hjärt och lung räddning och fått lär oss massor och fått intyg på att vi genomgått utbildningen..

Sen har vi hart brotts juridik, samma som igår.. Mycket att lära där med alla brott och på följder och vad vi som väktare kommer råka ut för..

Imorgon är det självförsvar hela dagen med batong och handfängsel.. :) ska bli riktigt roligt..

Mycket plugg prat nu men det är det enda jag gör, åker till och från plugget och är där hela dagen.. Så inget annat händer i livet just nu förutom att jag är trött.. Haha ;)

Ha de göttens!


Utbildning

Idag var första dagen på väktar utbildningen och herre Gud...!! Så mycket att ta in och har pluggat non stopp sen jag kom hem vid 5.. Eller ja nästan iaf såg på ola-Konny och morgan på tv och hade lite vila där.. Men för att jag ska hänga med måste jag plugga så här med min älskade dyslexi som är så jobbig..

Imorgon ha vi teori på dagen sen på eftermiddagen har vi brand... :))

Vilket hotel vi är på sen då, ligger vid havet och är hur flott som Helga får frukost, lunch och eftermiddags fika varje dag.. Ska ta reda på vad det heter, är iaf ett best west hotel.. :))

Ha de göttens, blir sängen för mig nu!!!


Bingolotto

Nu kör vi.. :))


Pigg!

Man har vart uppe ett tag så att säga har gjort rent dom sista fönstren oxå så nu är det fint här...Gud så nöjd jag är..! Fint blev det..

Idag är det strålande väder som jag önskade och tänkte ta mig in på stan en vända faktiskt.. Sen så ska jag nog ligga på gräs mattan och sola om det inte blåser för det minsta lilla kalt det är så vägrar jag sola.. Sån är jag.. :)) hihi

Ska visa bild på min fina goda kaka oxå, som ni kanske förstår går inte mitt godis slutande så värst bra.. Men jag har iaf minska ner och det är jag glad över..

Imorgon börjar väktar utbildningen oxå.. Så nervös är jag.. Hihi men ska bli så roligt!!

Ha de gött..


Lör kväll

Jaha, idag ha vi vart in på stan och gått runt bland massa folk för att det var Göteborgs varvet och kikat lite på folk som sprang m.m rätt fint väder men blåsigt.. Var iaf en trevlig dag på stan..

Sen har vi stor städat hela lägenheten och jag ha börjat torka fönstren, har gjort hela balkongen nu och har bara köket och sovrummet kvar men det får vänta tills imorgon! Hoppas det blir fint väder då nämligen..!

Nu håller jag på att baka kaka.. Mums* ska ta ut den 22.15 medan den är i ugnen så kollar jag på våra tre kronor på tv.. Älskar att kolla på hockey, iaf när det går bra som det gör idag!! :))

Sen blir det kika på film efter hockeyn och bara mysa ner oss i soffan! Trött och seg det är vad jag är!! Gäsp*


Lördag

Igår vart det en lugn kväll, vi kolla på hockey som var mindre rolig när dom inte van våra kronor.. Men men bättre lycka nästa gång.. Åt subway och bara gotta ner osa i soffan.. SKÖNT!!!

Idag är det göteborgs varvet och Eriks ska springa så vi ska väl ta oss in på stan någon gång idag.. Eller ja om ett tag, just nu sitter jag i sången och är pigg.. Fast har sån sky helvetes mens värk om man får säga så.. Så håller på att dö och igår spydde jag nästan.. Ne fy fn så här har jag aldrig mått förut.. Djävulens på fynd...

Jaha ja, just ja.. Köpte mig ett par skor igår, men inte orkat ta kort på dom, dop present och en conciler från make up store..

Ha en trevlig dag har inte ens kollat ut vad det är för väder idag men ser ut och vara som iaf.. Det återstår att se..! :))


Fredag

Fredag och det är början på helg.. Vad ska man göra i helgen..? Blir en lugn helg som det ser ut.. Väktar utbildningen börjar ju på måndag och är spänd av förväntan..

Idag ska jag in på stan för att leta dop present åt mitt lilla söta gudbarn Amanda som har dop dag på lördag nästa helg.. Längtar så efter att få mysa med henne och Jessica och B ska med hem oxå, kommer bli så mysigt!!

Hoppas även Elin har tid att ses så jag får träffa henne och söta lilla bebisen.. :))

Ha de göttens.. Regn och tråk dag här.. Urcha.. :/


Jobb

Nu ska jag här avslöja.. ;) att idag skrev jag på papperna för anställning på Securitas och på måndag börjar väktar utbildningen och jag ska jobba som väktare rondering.. :)

Kommer bli så ursäkta mig men jävla kul.. Är så himla glad.. Och ser fram emot något just nu som aldrig förr..! Full komligt älskar detta.. Jag är en så himla glad tjej just nu..

Tråkigt bara att det är piss väder ute och man gått i regnet och blivit blöt som en katt men vad gör det.. ;) för jag är så glad..

Kramar


*!!#*#&%€&#*

Håller på att gå i taket här hemma, väntar på att B ska sluta och att vi ska iväg och träna.. och anledningen till att jag håller på att gå i taket är att, jag inte ätit godis sen igår kväll.. Fanny Eriksson brukar annars leva på godis kan äta det iställe för mat i ca 2 dag.. och hoppa över vanlig mat ofta och äter en chocklad eller viol istället.. tex äter jag 3 viol tablett askar varje dag nästan..
MÅSTE FÅ SLUT PÅ SOCKER BEROENDET!! och ja det är förjävla jobbigt, har aldrig snusat eller rökt men kan tänka mig att detta är nästan samma.. älskar ju godis och pigg blir man av det oxå..
men kommer väl säkert inte kunna hålla det så länge utan leva i mitt godis beroende.. var utan godis 1 månad förut tills det slog tillbaka och nu är det i samma kurva igen...
vad ska man göra liksom, godiset gör ju att man blir mätt länge oxå iaf jag.. nu är jag ju hungrig.. är jag aldrig annars när jag får min dos av godis då och då...
a ja iandsproblem men sånt är livet.. ;)
kramar

Onsdag..

Just nu har jag världens tråkigaste liv om man ser i saker att göra, städar, tvättat och diskar.. Har inte så mycket att skiva här, dåligt väder så ute vill man inte vara.. Har vart ute och gott och mata fåglarna som jag och B brukar roa oss med ibland.. Har inte gymat heller för är förkyld.. Men idag ska vi ta oss dit, fast vi har ju vart ute och gott istället..

Hockey på tvn ju så det är väl de jag gör, glor på tre kronor.. ;)

Men imorgon tar mitt liv en annan vändning och ny start på mitt liv helt och hållet faktiskt..! Så imorgon återkommer jag om anställningen, utbildningen och mitt nya yrke..! :))

Och är väldigt mycket funderingar m.m som jag tänker på och mycket som ska ändras på med rytm och så derför jag är så dålig på att uppdatera..

Ha de gött så hörs vi imorgon.. <3


Test

Testet idag hos läkarn gick toppen så nu är det väl rakt in i jobbet som gäller.. Finns inga hinder nu som det ser ut, och jag ser fram emot att skriva papperna på torsdag.. :))

Snart ska jag och B ut och gå runt vattnet, sen in och köpa tunnbröd till rökta laxen som vi ska äta till hockeyn ikväll...

Så kommer Erik hit, så ska klippa och färga han oxå.. :))

Så ser min kväll ut.. Ha de gött


Söndag kväll..

Vi har spelat Bingolotto och vi vann 35kr.. Jihoooo stor vinsten.. ;)

Nu på kvällen har vi bara kikat på tv och ätit blod palt och fläsk.. Måste vara en av dom godaste mat rätterna.. Älskar verkligen palt och fläsk.. Mums!!

Imorgon kl 14.30 är det läkar tester som gäller och på torsdag ska det skrivas kontrakt.. Ja är väl typ så det ser ut denna vecka, något mer planerat har jag inte mer än att jag ska luncha med Mikaela någon dag.. :))


Ha de gött...


Sorry

Men har vart väldigt mycket att tänka på nu på slutet...

Vill börja med att jag och B var ute och spelade biljard på fredagen och så.. Jätte trevligt hade vi..

På lördag fick jag ett sms av underbara Elin där det stod att det hade kommit en liten en till världen 06.52.. Grattis underbara människa och jag längtar redan tills jag får träffa er!! Kommer ju hem om någon helg så..

Igår var det grillning på kvällen vart flinta stek och sen hem och sova..

Idag har vi vart på Frölunda torg och gått runt.. Fick med oss mjukis byxor hem.. Jag ett par rosa och B ett par gråa..
Och ikväll blir det bingo lotto som gäller.. Vinner vi denna gång? Hoppas det!! :))

Ha de


Kväll..

Galet ont jag har, bränner på bröstet har blivit så röd efter två dagars solade.. Aj aj aj.. Men men brun lär jag ju bli bara det lagt sig förhoppningsvis...

Jag har inte gjort något i dag, tvätta vart på stan och käkat suchi och inget mer.. Ätit sparris soppa nu på kvällen och komma på en polis piké som tog in massa bilar och kollade igenom alla hål dom kunde på vissa bilar.. Jepp vi bor i gettot, som sagt inte första gången dom gör det är en vana här.. ;)

God en natten då.. För strax ska det sovas här..


Torsdag

Snörvel Snörvel.. Och nysningar..Ska tvätta klockan 12.00, skönt att få lite rent, dock hade jag inte så mycket som var smutsigt men endå.. ;)

Lika fint väder idag så blir att steka i solen idag med.. :)) jag har ju önskat att det inte ska blåsa så det får inte göra det..

Idag ska jag och B på stan och köpa ett varsitt par snikens och solbriller tror jag.. Iaf skorna.. Sen kanske på bio, för gick någon bra som han ville se som alla sa att var bra.. Men jag med mitt fisk pinne huvud minns ej va den heter.. ;)

Ha de gött och på återseende... ;)


Saknar dig min underbara prins, när jag kommer hem ska vi mysa under filten som på bilden.. <3


Fotboll..

Då är vi hem komma från fotbollen, IFK Göteborg- Sundsvall slutade 2-0.. På gamla Ullevi..

Riktigt trevligt och roligt i sol och värmen.. På hem vägen köpte vi med subway som vi nyss har ätit och strax blir det tee och mys framför tvn..

Imorgon hoppas vi på lika fint väder som idag.! Men jag vill inte att det blåser TACK!!



Tisdag...

Idag är det sol.. Men blåser så jag håller mig till ballen och solar där..

Idag fick jag ett väldigt trevlig samtal.. Ska in ock skriva anställnings papper och prova ut kläder m.m på torsdag nästa vecka och på måndag där på den 14e börjar utbildningen... Jihoo.. Kompis det går bra nu.. ;)

Ni får veta när jag skriver papper vad det är.. Så allt går i lås så jag inte säger något tidigare.. ;)

Snart kommer B hem och vi ska iväg och äta och troligen gå på fotboll på Ullevi i det strålande vädret.. Kan det bli bättre en sån fin dag..

Tänkte på dig Jessica...... <3


Sol och varmt

Idag har jag legat ute och solat på en filt hela dagen ungefär.. Inte gjort ett skit helt enkelt!! Gott i linne och shorts hela dagen och ätit glass.. Så varmt och skönt..

Just nu är jag trött, har ont i huvudet och är allmänt nere.. :/ inte på humör alls, så nu ska jag inte göra något mer än att bara sega mig och sen sova..


Tisdag men endå måndag..

Jag tänkte skriva om igår i detta inlägg då jag inte uppdaterade på hela dagen..

Tog röd express ut till stora höga och träffade underbara Jessica, Amanda med familj.. Vi var nere och gick vid havet och bara myste och pratade så himla mysigt..

Sen åkte jag hem till min B och vi åt lite sen åkte vi ner till Erik och Emma men vart inte där så länge förens vi åkte in på stan och när vi kom in bestämde jag och B oss för att åka hem.. Så Inge dricka alls nästan och bara sova.. Skönt som fn.. :))

Idag..snorar och snorar jag, tycker inte om denna pollen.. Och ska väl ut i solen om en stud och bli lite färgad kanske? :))



RSS 2.0