Feb. 27, 2013

Depositionen till lägenheten betalt och nu är det bara in vänta att man får flytta in dock blev det miss förstående så jag flyttar in den 8 april istället för mars.. Men men har ju Jessica som alltid ställer upp och andra.. :))

Just nu gör jag inget.. Betalat räkningar.. Och ska handla sen iväg och jobba.. :/ som jag inte ser fram emot. Men men vad gör man. Pengar behövs.

Ja ja inte mycket mer att säga. Höra senare..


Feb. 26, 2013

Jaha, då var allt ur plockat.. Och jag får inte flytta in i nya lägenheten för ens den 8e men inte så långt tid kvar.. :))

Massa saker som måste köpas och fixas då lägenheten är o möblerad och jag behöver möbler och sånt då jag har saker hemma i Orsa men inte så bara att få ner det.. Beror på om någon i familjen tar en bil ner och lämnar saker till mig.. :))

Jag väntar på att få åka iväg och börja jobba.. Och längtar även till att flytta in i lägenheten så man har någon stans att bo.. ;) hehe

Pussar & kramar


Feb. 25, 2013

Jobba jobba jobba..

Skönt att vara tillbaka till vardagen även fast det är mycket som ändrats i mitt liv det senaste dagarna bara..

Skulle säga det oxå, just ja.. Singel derför det vart rörigt här.. Tänkte eftersom jag skrivit några deppiga inlägg.. Men fy fan nu är jag på fötter igen sviken och trampad på som skit..men nu jävlar! ;)

Ha de gött så länge!!


Feb. 25, 2013

Ibland blir inte livet alltid som man tänkt sig.. :/ det kan vända på en fem öring.. Och så är det helt åt helvete eller tvärt om..

Kommit ner till Göteborg igen.. Lång resa men en då skönt att var nere på något sätt.. :) idag ska alla grejer ur lägenheten, så jag jag endel att stå i om man säger så..

På fredag blir det in flytt i den nya och det känns bara bo själv göra vad ursäkta mig men vad fan jag vill och bara vara jag!!!

Saknar alla där hemma men det gör jag jämt så.. <3

Och alla underbara vänner som stöttar mig och familj när jag behöver er som mest..

<3 love




Feb. 22, 2013

Idag har vart en lugn vart hemma, myst och inte gjort ett skit, vart ute hos hästarna..

Sen nu på kvällen har vi hela familjen med alla + respektive och mormor och morfar firat min syster yster Sara som fyller 24 år om några minuter.. :) vart smörgåstårta och vanlig tårta.. Syrran hade gjort tårtan.. Och fy vad den var goooooo!

Ska snart gå och sova..


Feb. 22, 2013

Nu har kl slagit 00.00 för sen stund sen så får väl skriva igår.. ;)

Igår var jag med Diana och novalie på BVC och sen var vi och åt sååå mysigt att träffa dom och min underbara vän som jag älskar och kommer ha hela livet..

Sen har man vart hos syrrorna som vanligt och bara mysigt och sen sluta dagen hemma..

God natt


Feb. 21, 2013

Här hemma rullar dagarna på och älskar att va här!! Längtar inte till Göteborg, får mig att känna massa ångest, idag ska jag träffa underbara Diana, novali och Moa, moa är jag gud mor åt..klippa Adam och bara ta det lungt, sugen på att åka skridskor!

Imorgon ska syrran firas som fyller 24 på lördag.. Gud vad vi börjar bli gamla och så väntar dom sitt första barn.. :)

Var hos min underbara Jessica igår och myste med mitt underbara gudbarn.. Amanda hon e så fin..

Längtar verkligen hem till Dalarna..


Feb. 19, 2013

Idag har jag vara vart hemma, eller nästan iaf.. På morgonen sen har jag lunchat på Kina och vart upp till syrran och Micke..

Och så kommer man hem och ser två älgar som ligger utanför fönstret hemma.. Cool att ha dom så nära.. Visar en bild så ni ser hus knuten och jag står innanför fönstret alldeles där och sen en när bild på den..


Feb. 18, 2013

Underbar dag och massa mys med familjen, mormor och morfar och Adam..

Nu gör vi suchi och ska äta det och bara kika på tv och ha det mysigt..


Feb. 17, 2013

Woop woop!!

På tåget hem till Dalarna just nu.. :)

Gårdagen var helt ok, dock har jag bara sovit 2,5timmar efter 12 timmars pass jobb igår.. Lite sådär små trött och ont i huvudet, och kom på nu att jag glömde glas ögonen hemma och saxarna men men..

Första bytet gjort och det tar sig, snart är man hemma och det kan jag lova att jag ser fram emot.. :))


Puss på er hörs senare.


Feb. 16, 2013

Igår hade jag värsta dagen i mitt liv på länge! En hemskt jobbig och frustrerande dag.. Idag är det en jobb dag kvar.. Sen åk jag hem till Orsa och ska bli såååå underbart jag längtar verkligen hem och imorgon får jag åka! <3 lycka!

Ne har inget mer att till lägga, håller på att packa för fullt, ska ju ja mina små "barn" med mig oxå dom små marsvinen.. Hehe

Förkyld är jag oxå, men jag är inte bitter jag är över lycklig och hoppas att denna dag blir bättre än igår.. Haha

Ha de gött


Feb. 15, 2013

Igår stod städning på schemat och tvättning, och fint vart det.. Sen så var jag och B ut och åt det var väl sådär, tyckte inte maten var någon höjdare.. Men men kräsen filur hehe

Sen fick jag en parfym och en body butter av B i alla hjärtans dag present som han, haha själv sa att han vart på lurad då han bara skulle köpa blommor, bra köp tycker jag iaf från body shop. :)

Idag blir det fika med Tess kl 15.00 sen börjar jag jobba kl 17.00-23.24.. Och nästan samma jobb tid imorgon, börjar dock 15.00 istället.. Sen på söndag far jag hem till Dalarna.! Tror ni jag längtar... Dock tog vi ledigt för att åka utomlands 1 vecka men både jag och B kände för att åka hem och ta det lugnt.. :))

Jaoo inte så mycket mer att skriva.. Så ha de gött och på återseende!


Feb. 14, 2013

Idag är en dag, en hjärtans dag!! <3

Denna dag är en underbar dag.. Man ska älska och tycka om varandra krama varandra och uppskatta varandra.. Jag och B ska ut och äta ihop. Älskar er mina nära och kära!!

Igår umgicks jag med Kim på dagen, åt suchi och gick på stan och kika i affärer.. :) mys dag.. Tills jag började jobba kl 20.00.

Idag måste jag dammsuga och så har jag tvätt tid så det måste fixas.. Har förbannat ont i ryggen oxå så jag vet inte vad jag ska ta mig till.. :/


Kärlek till alla!!! <3<3




Feb. 12, 2013

Semel dag och jag känner mig genast glad.


Feb. 12, 2013

Tro hopp och kärlek.. Så ska det vara eller?!

Idag är det jobb dag som gäller och jag känner inte allas för att jobba, fast när gör man det liksom.. :/

Grannarna gråter, man hör varenda liten sak som gör på andra sidan väggen om det har med sex att göra, städa, laga mat, spela musik eller som nu gråter.. Stackars person, undrar varför hon/ han gråter..

Själv ska jag mysa med marrorna.. Ta på mig kläder, sminka mig, och ja klar för jobb.. När jag vakna blödde jag näsblod.. Har gjort det ett par gånger nu på slutet, försöker min kropp säga något?! Ärch den mår nog toppen..

Ha de gött


Feb. 11, 2013

Ops.. Ställde mig på vågen och insåg att jag måste göra något åt det.. 46 kg och 169 lång ingen bra kombo.. Ska iaf iväg och sola idag innan jobbet, min hud vart mycket bättre efter en gångs solande och mina leder behöver det.. Det är nog inte farligt att sola lite då och då.. :)

Nu är det inte länge kvar tills man åker till Dalarna åker upp p söndag morgon.. :) ska bli såååå himla skönt!

Jag måste börja träna igen.. Börjar ju där ett tag men sen så rann det ut i sanden.. Så måste jag äta bättre dock är jag inte hungrig sen blir jag mätt så fort.. *sucka*

Mina marsvin blir väl tamare dock inte den ena, hon är bara rädd hela tiden igår kissa hon på kudden i soffan oxå, för att hon vart rädd för något ljud..

À ja ha de gött det ska jag ha med jobb ikväll.. Kram å puss


Feb. 10, 2013

Bakis, trött, nere och allmänt depp..

Vart lite mycket alkohol för min del igår och det var väl inte bra antar jag.. :/ jag är fortfarande inte pigg.. Men har vart på stan idag och fikat med Jessica, ätit tacos och myst med marsvinen..

När det är mycket i huvudet och man bara känner att man inte räcker till.. Man blir besviken man är arg och ledsen på samma gång.. Man tänker på sånt som man inte ska tänka på.. Känslorna går upp och ner och man är inte lycklig..

Jag längtar efter er där hemma!!


Feb. 09, 2013

Jaooo då har man vart och fixat nya naglar.. Färgat håret igår och solat idag.. Pysslat om sig själv helt enkelt.. :))

Snart äta kebab som kommer levererat till dörren, sen blir det fest med kollegorna, ska bli riktigt kul..

Har vårdens mun sår i mun gipan som gör så ont.. Gör ondare än vad det ser ut.. :/ humm

Ha en underbar kväll..


Beroende framkallande!!


Feb. 08, 2013

Fredag= ledig dag.

Och idag har jag köpt hår färg och ska göra mitt hår fint tänkte jag.. Samt laga laxen som är upp tagen från frysen..

Jag har inget intressant och roligt ser skriva idag.. För idag är en sån här seg och mys dag.. :) och det behöver man ha!! Mysa med marsvinen och spela på paddan.

Haha kollar på coops finns då märkliga människor tänker på det, man blir arg om man får en p-bot även fast man har parkera fel.. Haha man blir förband om man får böta om man kört utan bälte eller för fort.. M.m varför blir man så arg man bryter ju faktiskt mot regler och det är därför man får "straff" även jag blir arg så.. Haha

Ha de gött..


Feb. 07, 2013

Lyckan av att städat och har ny bäddad säng är nog det bästa som finns..( nästan iaf) ;)

Snart dags att dra till jobbet.. Sen är man ledig hela helgen, det Ska bli så underbart skönt.. :)) färga håret imorgon, Nya naglar på lördag..!

Idag är jag på toppen humör från att ha vart nere ett par dagar.. Men nu känner jag mig pigg och glad på något sätt..

Kärlek till B vill jag även ge!! En hel helg ledigt ihop!!! Var länge sen!

1,5 vecka kvar tills man drar hem.. Det är lycka vill jag lova er!!


Feb. 07, 2013

God morgon på er.. Dags att gå upp för mig.. Idag ska jag bädda rent i sägen, dammsuga, torka golv och duscha.. Innan jag åker till jobbet..

Jag fick se kort på min underbara lilla syster Sarahs mage igår som hon lagt upp på sin blogg inte långt kvar nu, han är planerad till den 19e mars och jag ska bli moster.. Sån Lycka.

Jag har inte klivit ur sängen än, för jag orkar inte.. Men vet att jag måste..;/ ångest. Men imorgon ska jag ligga i sängen länge om det inte finns tvätt tid så jag ska tvätta..

Puss p kram (bild på syrrans mage)


Feb. 06, 2013

På kartan sitter två nålar idag.. Två måsten.. 1. utbildning kl 15.00 2. Jobb kl 18.00.. Och nu ta mig ur sängen som är det jobbigaste..

Ni vet när det bara snurrar i huvudet och man vet inte hur man vill eller vad man ska göra.. Exakt så är det i mitt lilla huvud.. Har såna dryga problem, önska att jag bodde hemma i Dalarna...

Saknar alla där hemma!!!!!! <3 ni är min kärlek ska ni veta!!


<3 ha en goo dag!




Feb. 05, 2013

Ny duschade marsvin och jag har ligg läge i soffan framför tv helt själv.. Just nu..

Måste ta och fixa min utväxt på håret på huvudet.. ;) Då det ser för jävligt ut just nu.. Naglarna är förjävliga och jag känner mig allmänt ful och eländig helt enkelt..! :/

Ja ja har inte haft bra dagar nu på ett tag men bättre tider kommer hoppas jag. Hej och hopp!!




Feb. 05, 2013

Dagen till ära är jag ledig.. Och det började med väldens lugnaste morgon, frukost och mys med marsvin vid uppstigning kl 13.00 hihi

Nu klipper jag B och sen ska vi dra in till stan för jag ska uträtta lite små ärenden.

Imorgon är det jobb igen, som vanligt! Och naglarna jag åkte för att göra av boka hon när jag var på plats så inga nya naglar vart det och inte heller en bra dag på jobbet, allt stula och jag var trött.. :/

Älskar för övrigt mina små gnagare men dom är så rädda så vet inte hur jag ska få dom tama.. :/ men kommer nog...


Och grattis till underbara Diana och hennes lilla ny födda tjej.. <3
Ha en bra dag..


Feb. 04, 2013

I förrgår jobba man så när man kommer hem har grannarna fest plus att jag fick hem en full B och det var ju inte positivt... Haha men vad gör det man ska inte va bitter..

Fick iaf sova ut till kl 13.00 så skönt... Sen jobb igår oxå, och idag..

Är det ett täcken att man jobbar för mycket och är för trött när man åker samma buss jämt och vid slut stationen sitter man kvar och busschauffören får skrika på en så har man såklart musik i ören så man hör ingen.. Ne fy fan dags att vakna upp kanske?!

Ledig imorgon iaf! Behövs tror jag... Sen kör vi jobb igen.

Är på väg och göra naglar nu iaf det behövs oxå ser ut som jag vet inte vad.. Som sagt jobbar man för mycket om man inte träffar B något på typ 1 vecka.. Samt inte orkar fixa sig själv.. :/

À ja ha e bra dag.:


Feb. 02, 2013

Välkomna mina små gnagare, vad roligt att ha er här! Dock mindre roligt att gå upp nu 09.15 när man somnade 04.30.. Trött ja då så att men vi jobbar på 15.00-23.00.. Men har fuskat med en power napp 1 timma.

Dom små liven är ju inte tama så är vilda som odjur men här ska tämjas tänkte ta ut dom en till gång innan jag drar till jobbet, sen kommer ju B hem så då får dom sällskap igen.

Imorgon blir det väl sova, gos med små djuren och sen jobba igen.. Tycker jag enbart jobbar nu.. :/

Ha de gött




Feb. 01, 2013

Min bitterhet är okej, efter lappen var skriven inväntade jag kl 13.00 och då ringde min tele. Och bad så mycket om ursäkt för hon hade tvätt tid på 1an och jag 2an och hon hade tagit fel sida.. Slutet gott allting gott, fick iaf allt förutom två maskiner tvättad.. :)

Börjar 17.40 idag så nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar och så ska jag göra mig själv klar och så är Danne på väg hit oxå.

Imorgon kl 10.00 ska jag hämta marsvinen. Så ska bli jätte mysigt och roligt.. Jag längtar jätte mycket efter det och har väntat och väntat.. Men imorgon kommer dom.

Sen har jag boka alla hjärtans dag middag på restaurang redan nu, för lär bli full bokat antar jag.. Så det är fixat, så skönt!!

Mormor fyller även 78år idag!! Grattis älskade mommo!! <3

Jag har dock ångest för att jobba hela helgen, men bara att bita i det sura äpplet och se glad ut... För pengar blir det iaf.. :))

Puss å kram ha de gött




Feb. 01, 2013

En sak jag harar är grannar!! En annan sak jag hatar ät tvätta..

När man bokat tvätt tid går upp kl 11.45 även fast man jobbat natt för att tvätta och ska jobba natt om några timmar igen.. Vill man gärna gå tvättat på sin tid..!! Håller väl alla med om.

Men när man kommer ner är det någon jävla jubel idiot som tvättar på min tid och på maskinerna står det 60 min kvar, jävla as hatar dig till granne!!! Så jag skrev en sur lapp och tänkte gå ner nu kl 13.00 om det aset har satt på en till maskin tänker jag fan plocka ur den!!! Hatar grannar och tvättning!!

På lappen skrev jag även mitt mobil nummer och en notis med att jag jobbar natt och kan bara tvätta mitt på dagen!

Grrrrrr jag var sur igår på jobbet för jag känner att jag inte är helt frisk.. Och sen kommer det här och så har man inte fått sova till räckligt!

Gahhhh


RSS 2.0