Tisdag

Morgon, är uppe och funderar och funderar.. Ska jag eller ska jag inte.. Ta det där tåget kl 14.40 hem till Dalarna.. Ska jag ska jag inte.. :/ jag kan inte bestämma mig!!

Varför jag inte kan det är för att det är så jävla drygt att åka 7 timmar och sen har jag feber.. Men den är bättre än igår mådde jag verkligen dåligt.. Så har jag varken packat eller bokat biljett så mäste göra det oxå isf..

Igår som sagt låg man bara på soffan åt apelsin och kilade på film och tv..

Jo jag var ner. På stan en vända för fick lov att köpa hud kräm och så köpte jag ett puder på make up store.. Sen köpte vi Kina och drog hem jag svettades som en gris och var helt jävla slut när vi kom hem..

Jag kan bara medela att det är JÄTTE dålig täckning i nya lägenheten man måste ha mobilen i fönstret för att ha en pinne och det funkar på 3 olika fönster.. Så jag missar massa samtal och sms så ringer man upp, står slickad mot fönstret då kommer man inte fram och sms kommer försent och så ser jag inte dom och så går det inte att skicka iväg så glöms det bort när man försökt att få iväg det 5 gånger och går från fönstret och mobilen.. Så jag lever så isolerat tror jag kräcks och det är lika med alla avonumang här..

Använder whatsApp för sms för det går över internett och ska hitta ett sånt så man kan prata i tele över det oxå.. Iaf när man är i denna bunker...!!


Puss och kärlek


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0